Inscrie firma »

pat supraetajat din metal - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre pat supraetajat din metal
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Pat metalic supraetajat

Pat Metalic Supraetajat


Pat Metalic Supraetajat ... »
Oferit de:SC Ferimob SRL
Buyer Member 11 ani
Valcea
 Pat copii supraetajat butterfly

Pat copii supraetajat Butterfly


Pat supraetajat frumos si functional cu un aspect fermecator. Constructia... : (194+44)x134x190 (LxAdxH) cm- Pat supraetajat 194x84x190( LxAdxH) cm = 1077 ron + o... protectie metalica pentru pat 185 ( nu este inclusa in pret , se poate realiza ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Pat copii supraetajat multicolor

Pat copii supraetajat Multicolor


supraetajat. Un astfel de pat a fost special creat pentru a economisi spatiu. Copii vor... de distractii.  - Pat supraetajat Multicolor – dimensiuni de ansamblu : 314x84x150 (Lx... de prindere bara de haine - metalic* Role sertar pat - plastic* Cant abs 2 mm pentru ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Pat copii supraetajat cu scari

Pat copii supraetajat cu scari


Patul supraetajat este o opţ iune economica si convenabila pentru... de pat, a pernelor, etcDimensiune ansamblu : 236x135x206 (LxAdxH) cm- Pat supraetajat... amenajarea camerei atunci cand vine vorba de doi copii.Patul supraetejat cu scari ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Pat copii supraetajat papusa

Pat copii supraetajat Papusa


Atunci cand vine vorba sa mobilam camera unui copil patul este esential... deoarece trebuie sa asigure conditia optima de odihna. Patul de copii Papusa este... lenjerie de pat, a pernelor si chiar a jucariilor. Patul mai este prevazut si cu scara ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Pat copii supraetajat cu scari

Pat copii supraetajat cu scari


Patul supraetajat este o optiune economica si convenabila pentru amenajarea... -cadru pat supraetajat - 194x84x206 ( LxAdxH) cm, goluri pt saltea de 80x190 cm... camerei atunci cand vine vorba de doi copii. Patul supraetejat cu scari este ... »

Pret: 3836 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Pat copii supraetajat butterfly

Pat copii supraetajat Butterfly


. Dimensiune pat suprapus: -ansamblu total - (194+44)x134x190 (LxAdxH) cm -pat supraetajat... Patul este elementul central al oricarui dormitor. Patul trebuie sa fie... - 194x84x190( LxAdxH) cm, gol pt saltea de 80x190 cm -pat pe sol - 194x134x40/50( Lx ... »

Pret: 3849 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Pat copii supraetajat multicolor

Pat copii supraetajat Multicolor


Patul supraetajat este o optiune economica si convenabila pentru amenajarea... supraetajat Multicolor – 314x84x150 (LxAdxH) cm -pat cu sertare pe glisiere... camerei atunci cand vine vorba de doi copii. Dimensiune pat suprapus: -pat ... »

Pret: 3580 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Pat copii supraetajat minimalist

Pat copii supraetajat Minimalist


supraetajate, dulapuri. Patul pentru copii suprapus Minimalist este compact si va ofera...-scara cu 4 trepte - 45x110x190 cm (LxAdxH)Patul de jos are tablii cap si picioare comune... pat, scara) * Cant abs 0.4 mm pentru partile interioare (pereti laterali mobila ... »

Pret: 2720.99 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Pat copii ariel supraetajat

Pat copii Ariel Supraetajat


spatiul ocupat de aceea este foarte mic . Acest pat este infrumusetat de personajul... Disney preferat Ariel. Dimensiune pat suprapus: Pretul include:-paturi suprapuse... 14 cm-scara metalica inclusa; o puteti schimba cu scara din PAL cu 4 trepte 3 ... »

Pret: 2901 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Pat copii supraetajat papusa

Pat copii supraetajat Papusa


Patul este elementul central al oricarui dormitor. Patul trebuie sa fie.... Mobilierul este foarte practic, este dotat cu lada pentru depozitarea lenjerie de pat..., a pernelor si chiar a jucariilor. Patul mai este prevazut si cu scara formata din 4 ... »

Pret: 3342 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Pat copii supraetajat mario 2

Pat copii supraetajat Mario 2


Pat pentru copii supraetajat Mario 2 Orice copil are nevoie de propriul... supraetajat pentru copii tai. Dimensiune pat suprapus: Materiale folosite: * Pal grosime... sau spatiu - solutia ideala fiecare cu patul sau - asa a venit ideea crearii unui pat ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Pat copii supraetajat mario 1

Pat copii supraetajat Mario 1


Pat pentru copii supraetajat Mario 1 Orice copil are nevoie de propriul... supraetajat pentru copii tai. Dimensiune pat suprapus: 294*99*170 cm -Pat superior... scarii vor fi metalice, ca in acest link https://www.marcoshop-online.ro/mobila-copii/paturi-copii-suprapuse/paturi-copii-supraetajate ... »

Pret: 3698.99 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Pat copii supraetajat alb rosu

Pat copii supraetajat Alb Rosu


Patul supraetajat este o optiune economica si convenabila pentru amenajarea... camerei atunci cand vine vorba de doi copii. Dimensiune mobilier: -pat cu 3 sertare... pe glisiere cu adancimea sertarelor de 50 cm - 194x84x60/50 cm (LxAdxH)sau-pat cu 2 ... »

Pret: 2844.99 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Pat copii supraetajat alb roz

Pat copii supraetajat Alb Roz


Patul supraetajat este o optiune economica si convenabila pentru amenajarea... camerei atunci cand vine vorba de doi copii. Dimensiune mobilier: -pat cu 3 sertare... pe glisiere cu adancimea sertarelor de 50 cm - 194x84x60/50 cm (LxAdxH)-pat suprapus ... »

Pret: 2844.99 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Pat metalic

pat metalic


pat metalic supraetajat pentru organizari de santier ... »
Oferit de:BEST CONTAINER
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Paturi copii supraetajate

Paturi copii supraetajate


- solutia ideala fiecare cu patul sau - asa a venit ideea crearii unui pat supraetajat...Paturi pentru copii supraetajate Orice copil are nevoie de propriul sau spatiu... pentru copii tai. Patul este prevazut cu doua sertare jos cu scar pentru acces ... »

Pret: 2354 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Paturi copii supraetajate magarus

Paturi copii supraetajate Magarus


Patul supraetajat este o optiune economica si convenabila pentru amenajarea... camerei atunci cand vine vorba de doi copii.Patul supraetejat Magarus este functionala... pentru joaca. Patul este dotat cu sertare pentru depozitarea lenjerie de pat ... »

Pret: 2019.01 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Paturi copii supraetajate multicolor

Paturi copii supraetajate Multicolor


supraetajat pentru copii tai. Dimensiune pat suprapus: -pat inferior cu 2 sertare... Paturi pentru copii supraetajate Orice copil are nevoie de propriul... sau spatiu - solutia ideala fiecare cu patul sau - asa a venit ideea crearii unui pat ... »

Pret: 2453.01 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Aparatoare pat spondella 150cm alba foppapedretti

Aparatoare pat Spondella 150cm Alba Foppapedretti


a barierei este rabatabila, pentru a va permite sa faceti patul si sa aveti grija... de copil.Structura este din metal, in partea de jos, se introduce sub saltea...,Disponibil : 150 cmAtentie: Nu utilizati pe un pat cu o inaltime de peste 60 cm, sau pe paturi ... »

Pret: 172 RON
Buyer Member 9 ani
Arges
 Aparatoare pat spondella 90cm alba foppapedretti

Aparatoare pat Spondella 90cm Alba Foppapedretti


pe un pat cu o inaltime de peste 60 cm, sau pe paturi supraetajate Greutate ambalat : 2... a barierei este rabatabila, pentru a va permite sa face-ti patul si sa aveti grija... de copil. Structura este din metal, in partea de jos, se introduce sub saltea ... »

Pret: 140 RON
Buyer Member 9 ani
Arges
 Aparatoare pat spondella 90 cm foppapedretti

Aparatoare pat Spondella 90 cm FoppaPedretti


Aparatoare pat Spondella 90 cm, marca FoppaPedretti - Bariera de protectie.... - Structura este din metal, in partea de jos, se introduce sub saltea.  - Disponibil : 90... cm. - Atentie: Nu utilizati pe un pat cu o inaltime de peste 60 cm ... »

Pret: 153 RON
Buyer Member 9 ani
Galati
 Foppapedretti aparatoare pat spondella 150 cm alba

FoppaPedretti Aparatoare pat Spondella 150 cm Alba


permite sa faceti patul si sa aveti grija de copil.Structura este din metal, in partea...FoppaPedretti Aparatoare pat Spondella 150 cm AlbaBariera de protectie pentru... de jos, se introduce sub saltea.Disponibil: 150 cm.Atentie: Nu utilizati pe un pat ... »

Pret: 190.73 RON
Oferit de:ISACOMP S.R.L.
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Foppapedretti aparatoare pat spondella 90 cm alba

FoppaPedretti Aparatoare pat Spondella 90 cm Alba


permite sa faceti patul si sa aveti grija de copil.Structura este din metal, in partea...FoppaPedretti Aparatoare pat Spondella 90 cm Alba Bariera de protectie pentru... de jos, se introduce sub saltea.Disponibil: 90 cm.Atentie: Nu utilizati pe un pat ... »

Pret: 153.3 RON
Oferit de:ISACOMP S.R.L.
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Pat copii neron suprapus

Pat copii Neron Suprapus


, carti si tot ce aveti in camera. Dimensiune pat suprapus: -pat supraetajat Neron... Pat pentru copii suprapus Neron este patul ideal pentru 2 copii atunci cand... partile cu uzura mare (usi, fete sertar, laterale pat, scara) * Cant abs 0.4 mm pentru ... »

Pret: 2979 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
27 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

Folositi cautarea