Inscrie firma »

pardoseli epoxidice decorative - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre pardoseli epoxidice decorative
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Pardoseli epoxidice

Pardoseli epoxidice


Avantajele sistemelor de pardoseli epoxidice: - Sunt recomandate pentru... la final un luciu deosebit, fiind numite si pardoseli epoxidice lucioase; - Sunt..., sali de operatie, laboratoare, etc. Practic, sunt pardoseli speciale pentru spatii ... »
Oferit de:SC Nanochem SRL
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Pardoseala epoxidica cu plachete colorate emex

Pardoseala Epoxidica cu Plachete Colorate EMEX MULTICOLOR


sau alcaline. Domenii de Utilizare: Pardoseala Epoxidica Decorativa EMEX... Epoxidica se foloseste, pentru realizarea de pardoseli interioare, de tip high solid...Pardoseala Epoxidica Bicomponenta EMEX MULTICOLOR este un produs profesional ... »

Pret: 24.45 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Rasini decorative

RASINI DECORATIVE


SC.ResinArtDesign.SRL executa pardoseli, pereti si bai complete in rasini... decorative de cea mai buna calitate. Rasinile sunt importate de la cei mai importanti ... »

Pret: 30 EUR
Buyer Member 9 ani
Constanta
 Pardoseala epoxidica decorativa cu cuartz colorat

Pardoseala Epoxidica Decorativa cu Cuartz Colorat EMEX QUARTZ


Pardoseala Epoxidica Decorativa EMEX QUARTZ este un produs profesional, pe baza...: Pardoseala Epoxidica Decorativa EMEX QUARTZ este destinata utilizarii profesionale pentru... protejarea si decorarea pardoselilor din beton in vederea asigurarii unui aspect deosebit ... »

Pret: 24.45 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Pardoseli din rasina epoxidica

Pardoseli din rasina epoxidica


Realizam pardoseli epoxidice pentru spatii sanitare, industria alimentara..., de exterior pentru terase si decorative pentru interior. Rasinile epoxidice sunt lucioase..., dar se pot realiza si pardoseli cu suprafata mata aplicand un lac epoxidic care da ... »

Pret: 15 EUR
Buyer Member 9 ani
Cluj
 Rasina epoxidica decorativa

Rasina epoxidica decorativa


de ani in domeniu. SABAH Italia prin pardoselile din rasini epoxidice constituie o...Rasinile epoxidice SABAH reprezinta solutia optima pentru aplicatii in sector..., cabinete; - comercial (rasini decorative): centre comerciale, magazine, showroomuri ... »
Buyer Member 13 ani
Suceava
 Vopsea epoxidica pentru pardoseli si

Vopsea Epoxidica pentru Pardoseli si Trafic EMEX


Vopseaua Epoxidica pentru Pardoseli EMEX este un produs profesional, pe baza... Pardoseli EMEX este destinata utilizarii profesionale pentru protejarea si decorarea... de rasini epoxidice fara solvent, pigmenti, aditivi specifici si solventi organici ... »

Pret: 33.12 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Pardoseli decorative terrazzo epoxi (mozaic)

Pardoseli decorative terrazzo epoxi (mozaic)


Pardoselile Mondeco de la Flowcrete imbina tehnica traditionala a mozaicului... cu inovatia tehnologica ce presupune incorporarea unor rasini epoxidice pentru sporirea... de pardoseli ofera un finisaj de lux pe care nu il veti regasi la oricine. O curatare ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Pardoseala epoxidica antiderapanta emex

Pardoseala Epoxidica Antiderapanta EMEX


si decorarea pardoselilor din beton in vederea asigurarii unui aspect deosebit si unor...Pardoseala Epoxidica Antiderapanta Bicomponenta EMEX este un produs profesional..., pe baza de rasini epoxidice fara solvent, pigmenti si aditivi speciali, conceput ... »

Pret: 24.71 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Pardoseala epoxidica autonivelanta emex

Pardoseala Epoxidica Autonivelanta EMEX


utilizarii profesionale pentru protejarea si decorarea pardoselilor din beton in vederea...Pardoseala Epoxidica Autonivelanta Bicomponenta EMEX este un produs profesional..., pe baza de rasini epoxidice fara solvent, pigmenti si aditivi speciali, ce reticuleaza ... »

Pret: 24.58 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea epoxidica autonivelanta v6400 floor

Vopsea epoxidica autonivelanta V6400 Floor


Este o vopsea pe baza de rasina epoxidica bicomponenta cu proprietatea... de autonivelare, iar dupa aplicare si uscare reda o suprafata plana. Ofera pardoselilor... un decor de exceptie dar si o rezistenta foarte buna in timp in functie de tipul ... »

Pret: 1 RON
Light Member 9 ani
Bucuresti
 Scenografie

Scenografie


epoxidica decorative, standuri expozitionale, scene prezentari moda etc.) Aveti nevoie... si decor Cinema,Tv,Teatru,Spectacol - Prototipuri Publicitare ( realizate... - Pictura de sevalet - Productia manuala de obiecte decorative si mic mobilier ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Design & arta

Design & Arta


sau rasina, pardoseli din rasina epoxidica decorative, standuri expozitionale, scene...! Design costume si set-dress in cinematografie Elemente de scenografie si decor... manuala de obiecte decorative si mic mobilier pictat Amenajari de interior ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Nisip colorat-evidecor

Nisip colorat-EVIDECOR


Nisip colorat pentru pardoseli industriale cu rasini epoxidice,pardoseli... cu rasini acrilice,tencuieli decorative,tencuiala mozaicata,decoratiuni ... »
Oferit de:EVIDENT SRL
Light Member 18 ani
Timis
 Vopsea poliuretanica bicomponenta emex

Vopsea Poliuretanica Bicomponenta EMEX


Epoxidic, dar si ca strat superior pentru suprafete din beton, inclusiv pardoseli... ca intaritor, cu aspect decorativ deosebit si rezistenta mare. Elemente ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Gama de produse izolatoare si hidroizolatoare

Gama de produse izolatoare si hidroizolatoare


pt pardoseli rasina epoxidica pentru pardoseli decorative in amestec cu nisip colorat... si chit rosturi epoxidic pt. pardoseli adeziv si chit epoxidic consum: lipire1,4 kg... epoxidica bicomponenta, fara solventi, acoperire pentru pardoseli pigmentata, pentru ... »
Buyer Member 13 ani
Hunedoara
 Constructii pentru transporturi

Constructii pentru transporturi


, tencuieli decorative, pardoseli rasini epoxidice mansardari si acoperisuri : sarpante ... »

Pret: 100 EUR
Buyer Member 7 ani
Bihor
 Vopsea poliuretanica bicomponenta emex / bidon 4 kg

Vopsea Poliuretanica Bicomponenta EMEX / Bidon 4 Kg


Bicomponenta EMEX este destinata utilizarii profesionale pentru protejarea si decorarea... mecanica si grunduirea prealabila cu Grund Epoxidic Anticoroziv EMEX, sau cu Grund...; - pardoseli din beton, piscine sau bazine din beton, zidarie, tencuieli var ... »

Pret: 127.2 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 
18 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"pardoseli epoxidice decorative" in Firme Hot - 24 Rezultat(e)
Folositi cautarea