Inscrie firma »

pardoseli cauciuc hale industriale - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre pardoseli cauciuc hale industriale
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Pardoseli elicopterizate

Pardoseli elicopterizate


excelent. Sunt recomandate la -hale industriale -depozite -parcari...PARDOSELILE finisate prin elicopterizare tratate cu quart, ofera betonului o... introducere de gheder cauciucat intre rosutul taiat,respectiv aplicarea unui lac ... »

Pret: 2 EUR
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Curatenie industriala

CURATENIE INDUSTRIALA


Sedii firme, birouri, spatii comerciale, hale de productie, decaparea... vopselelor si uleiului mineral, a urmelor de cauciuc precum si a murdariilor hidro...-solubile rezistente la apa cu monodisc, spalarea pardoselelor cu solventi cu spumare redusa ... »
Buyer Member 11 ani
Timis
 Covor din cauciuc

Covor din cauciuc


din spatii industriale, hale, depozite. - pardoseli pentru animale in ferme.... - pardoseli pentru garaje. - confectionarea de garnituri de cauciuc. - etansari...SC KAUTRICOM SRL produce covor de cauciuc: 1. covor cauciuc 2 mm 2. covor ... »

Pret: 1 RON
Light Member 7 ani
Neamt
 Covor cauciuc cu striuri

Covor cauciuc cu striuri


Covoarele din cauciuc se folosesc pentru acoperirea pardoselelor in hale... industriale, statii electrice, acoperirea meselor de lucru, acoperirea podelelor ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 7 ani
Gorj
 Placa tehnica din cauciuc

Placa tehnica din cauciuc


Se foloseste pentru acoperirea pardoselelor in hale industriale, statii ... »
Oferit de:Contrax
Buyer Member 13 ani
Gorj
 Detergent industrial ir 42 indumasterŸ forte

Detergent industrial IR 42 INDUMASTERŸ forte


si halele industriale de depozitare si manipulare. Inlatura urmele de cauciuc cauzate...Detergent industrial pe baza de solventi pentru pardoselile din salile de sport..., zonele industriale si atelierele de lucru. Este potrivit pentru materialele ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Grund clorcauciuc de amorsare pentru pardoseli emex

Grund Clorcauciuc de Amorsare pentru Pardoseli EMEX


sau pentru piscine si hale industriale, in vederea acoperirii ulterioare cu Vopsele...Grundul de Amorsare Clorcauciuc pentru Pardoseli EMEX este... un produs profesional, monocomponent, pe baza de emulsii de cauciuc clorurat, plastifianti ... »

Pret: 33.39 RON
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Topefekt normal

TopEfekt NORMAL


comerciale, halelor industriale, fabricile de procesarea alimentelor, zonele destinate... artificiala, cauciuc, linolem. Se poate utiliza la spalarea pardoselilor...TopEfekt NORMAL PH 11 CURATAREA ZILNICA A PARDOSELILOR USOR DE MURDARIT ... »
Buyer Member 12 ani
Brasov
 Duraziv cu kauciuc - adeziv flexibil, pentru placari ceramice, ext am

DURAZIV cu Kauciuc - Adeziv flexibil, pentru placari ceramice, ext AM 15


in hale comerciale si industriale cu trafic mediu si intens- lucrari de placare... * Rezistenta maxima prin aditivare cu cauciuc sintetic * Permite lipirea placa peste... placa si pe pardoseli incalzite * Consum cu cca. 20% mai scazut decat la adezivii ... »

Pret: 43.4 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Adeziv flexibil, pentru plac?ri ceramice, exterior duraziv cu kauciuc

Adeziv flexibil, pentru plac?ri ceramice, exterior Duraziv cu Kauciuc AM 15 - 20 kg


in hale comerciale si industriale cu trafic mediu si intens - lucrari de placare..., incalzire, inghet. Rezistenta maxima prin aditivare cu cauciuc sintetic; Permite... lipirea placa peste placa si pe pardoseli incalzite; Consum cu cca. 20% mai scazut ... »

Pret: 39 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 
10 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"pardoseli cauciuc hale industriale" in Firme Hot - 5 Rezultat(e)
Folositi cautarea