Inscrie firma »

palarii dama de fetru - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre palarii dama de fetru
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Palarie fedora mustar

Palarie Fedora mustar


PrezentarePalarie lucrata manual din fetru de lana, accesorizata cu pietre ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Palarie fedora bordeaux

Palarie Fedora bordeaux


PrezentarePalarie lucrata manual din fetru de lana, accesorizata cu pietre... de catre femei, numele aceste palarii vine de la un celebru personaj, printesa Fedora... Romazov care purta o astfel de palarie. Din 1920 aceasta palarie a inceput sa fie ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Palarie fedora midnight blue

Palarie Fedora midnight blue


Prezentare Palarie lucrata manual din fetru de lana, accesorizata cu pietre... produs Purtata inca din anul 1891 de catre femei, numele aceste palarii vine de la un celebru... personaj, printesa Fedora Romazov care purta o astfel de palarie. Din 1920 aceasta ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Palarie fedora gri deschis

Palarie Fedora gri deschis


PrezentarePalarie lucrata manual din fetru de lana, accesorizata cu pietre... produs Purtata inca din anul 1891 de catre femei, numele aceste palarii vine de la un celebru... personaj, printesa Fedora Romazov care purta o astfel de palarie. Din 1920 aceasta ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Palarie fedora neagra

Palarie Fedora neagra


Palarie din fetru de lana, accesorizata cu pietre de culoare fucsia. Marime..., numele aceste palarii vine de la un celebru personaj, printesa Fedora Romazov care... purta o astfel de palarie. Din 1920 aceasta palarie a inceput sa fie purtata aproape ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Swinger swarovski

Swinger Swarovski


PrezentarePalarie din fetru de lana accesorizata manual cu cristale Swarovski.... Masuri disponibile: 55 si 56 Informatii produs: Rafinata, eleganta, distinsa...Palaria... tip de palarie. Si pentru ca tie sa-ti placa, si sa scoata din anonimat o tinuta ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Swinger verde swarovski

Swinger verde Swarovski


Prezentare Palarie din fetru de lana accesorizata manual cu cristale Swarovski... Informatii produs Rafinata, eleganta, distinsa; Palaria cu boruri largi, de tip Swinger... Christian Dior a readus in sezonul de iarna 2008-2009 acest tip de palarie. Si pentru ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Swinger swarovski -reptila

Swinger Swarovski -reptila


Prezentare Palarie lucrata manual din fetru de lana, accesorizata cu cristale... Swarovski. Informatii produs Rafinata, eleganta, distinsa...Palaria cu boruri largi... de palarie. Si pentru ca tie sa-ti placa, si sa scoata din anonimat o tinuta, noi am ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Swinger swarovski - libelula

Swinger Swarovski - libelula


Prezentare Palarie lucrata manual din fetru de lana, accesorizata cu cristale..., distinsa...Palaria cu boruri largi, de tip Swinger aduce aceste atribute in viata ta... de iarna 2008-2009 acest tip de palarie. Si pentru ca tie sa-ti placa, si sa scoata ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Swinger gri

Swinger gri


PrezentarePalarie din fetru de lana, accesorizata manual cu cristale Swarovski..., distinsa...Palaria cu boruri largi, de tip Swinger aduce aceste atribute in viata ta... de iarna 2008-2009 acest tip de palarie. Si pentru ca tie sa-ti placa, si sa scoata ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Swinger bej

Swinger bej


Prezentare Palarie de fetru de lana, accesorizata manual cu cristale Swarovski..., distinsa...Palaria cu boruri largi, de tip Swinger aduce aceste atribute in viata ta... de iarna 2008-2009 acest tip de palarie. Si pentru ca tie sa-ti placa, si sa scoata ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 
11 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea