Inscrie firma »

oferta nebulizatoare ultrasonice - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre oferta nebulizatoare ultrasonice
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Nebulizator ultrasonic ng17

Nebulizator ultrasonic NG17


si oriunde. Nebulizator ultrasonic Dimensiunile particulelor determina concentratia.... Putere 10W Frecventa ultrasonica: 2.5 MHz Timp de nebulizare: 0.2-0.7 ml...% din particulele generate au o dimensiune optima de 1-5 microni. Nebulizare rapid: in general ... »
Oferit de:SC Brokmed SRL
Buyer Member 14 ani
Covasna
 Nebulizator ultrasonic ng06

Nebulizator ultrasonic NG06


Nebulizator ultrasonic Datorita tehnologiei electronice inovative, acest... nebulizator ultrasonic usor de folosit si portabi, genereaza particule de dimensiuni..., dar si foarte silentioase gratie tehnologiei de nebulizare ultrasonice de ultima ... »
Oferit de:SC Brokmed SRL
Buyer Member 14 ani
Covasna
 Nebulizatoare portabile ng80

Nebulizatoare portabile NG80


Nebulizator mic, portabil si cu greutate redusa, care poate functiona... sau cu acumulatori scumpi. Doua trepte de nebulizare. Asigura tratamentul optim pentru... minute) - Frecventa ultrasonica: 2.5 mHz - Cupe pentru medicatie ... »
Oferit de:SC Brokmed SRL
Buyer Member 14 ani
Covasna
 Nebulizator profesional ng 85

Nebulizator profesional NG 85


nebulizator: - Putere consumata: < 30 VA - Frecventa ultrasonica...Nebulizator profesional pentru birou. Este echipat cu suport nazal flexibil... utilizare: CONTINUU Dispune de 3 viteze de nebulizare - asigura tratamentul optim ... »
Oferit de:SC Brokmed SRL
Buyer Member 14 ani
Covasna
 
4 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea