Inscrie firma »

obligatii concediu - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre obligatii concediu
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Remoon - aplicatie destinata mru

REMOON - Aplicatie destinata MRU


de odihna, concediu medical, etc... evidentierea obligatiilor salariatului fata... si obligatiilor ce rezulta din relatiile pe care angajatii le au cu firma si cu statul... drepturilor si obligatiilor salariale in deplina conformitate cu legislatia in vigoare ... »
Buyer Member 18 ani
Iasi
 Prestarea muncii pe baza de conventii civile. editia 2

Prestarea muncii pe baza de conventii civile. Editia 2


la distanta, inclusiv de catre persoane aflate in concediu de boala sau pensionate medical.... O atentie deosebita se acorda obligatiilor bugetare, atat ale beneficiarului ... »

Pret: 22 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Big momma's house 2

Big Momma's House 2


Agentul FBI, Malcolm Turner este obligat de catre sefi sa-si ia doua... saptamani de concediu pentru a avea grija de sotia lui, care trebuie sa nasca. Insa ... »

Pret: 79 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Asigurare medicala de calatorie

Asigurare medicala de calatorie


Pleci in concediu sau cu treaba in strainatate? Ai grija sa ai incheiata o... la valoarea intreagii tale excursii sau concediu. Din acest motiv este mai rentabil sa ai... ale uniunii acest tip de asigurari de calatorii nu mai sunt obligatorii dar raman ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Credite cu ipoteca

CREDITE CU IPOTECA


; - IN CAZUL PERSOANELOR AFLATE IN CONCEDIU PENTRU CRESTEREA COPILULUI DE PANA LA 2 ANI... DE CONCEDIU PENTRU INGRIJIREA COPILULUI ( STABILIT IN BAZA O.U.G. 148/2005 ) SI VENITUL... OBLIGA LA PLATA CREDITULUI . RAMBURSAREA : NU SE PERCEP COMISIOANE NICI ... »
Buyer Member 15 ani
Arad
 Salarizare si personal

Salarizare si personal


de acordare a autorizatiei de munca (3), cerere concediu pt. cresterea copilului pana la 2... obligatorii, decizie modificare program de lucru protectia maternitatii, decizie reducere ... »
Oferit de:Mondosoft
Buyer Member 17 ani
Valcea
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"obligatii concediu" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea