Inscrie firma »

modele formulare resurse umane - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre modele formulare resurse umane
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Servicii resurse umane

SERVICII RESURSE UMANE


si selectia de personal OFERTA DE SERVICII RESURSE UMANE PENTRU ANUL 2009 Pentru... firmei Proceduri de resurse umane conform ISO pentru certificari ale Sistemelor... de Calitate Auditul functiei de Resurse Umane Diagnoza organizationala ... »
Light Member 14 ani
Timis
 Training

Training


-tinta de beneficiari directi si indirecti, conditiilor concrete (resurse materiale), nivelul... descrieri narative convingatoare a proiectului prin formularea matricei logice...-si autoevalueze proiectul prin prisma evaluatorilor acreditati; - vor sti sa aloce resursele ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Ghid practic 9001-14001

Ghid practic 9001-14001


330 de fisiere cu documentatii in format MS WORD. Modele de formulare... resursei umane, analizarea cerintelor clientilor, tratarea reclamatiilor, evaluarea... modele de formulare aplicabile in diverse procese ale sistemului de management ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Curs dezvoltare personala - optimizare: aleg sa fiu eu!

Curs Dezvoltare personala - Optimizare: Aleg sa fiu eu!


postuniversitara in marketing strategic, cursuri in management, managmentul resurselor umane... si management general in tara si strainatate; 8 ani experienta in consultanta (resurse umane...-25 oct. Bucuresti Modul 1 (al treilea grup) - Grupul e in formare, retine un loc ... »
Buyer Member 12 ani
Valcea
 Training de dezvoltare personala

Training de DEZVOLTARE PERSONALA


, managementul resurselor umane, marketing strategic, management, evaluarea intreprinderilor... si deschiderea spre noi modele de comunicare si comportament, care produc schimbari pozitive.... ********************************************* Obiectivele cursului: - imbunatatirea capacitatii de formulare a scopurilor - largirea ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Dvd ghid practic iso 9001

DVD Ghid practic ISO 9001


resursei umane. - Analizarea cerintelor clientilor. - Tratarea reclamatiilor... clientilor. 7. Diverse modele de formulare aplicabile in diverse procese... modele), model de formulare pentru matrice de evaluare si reevaluare a furnizorilor ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Nlp practitioner in sibiu, rezervarea locurilor a inceput

NLP PRACTITIONER in Sibiu, Rezervarea locurilor a inceput


a 3 zile (un modul lunar), la finalul acestuia participantii obtinand o diploma... succesul profesional. \"NLP este studiul excelentei umane si cum anume o putem... ********************************************* PROGRAMAREA NEURO LINGVISTICA (NLP) reprezinta studiul excelentei in performanta umana ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Salarizare si personal

Salarizare si personal


Aplicatia software este destinata managementului resurselor umane si realizarii... automat o mare varietate de probleme legate de salarizare si resurse umane... in mod automat a calculului salarial, oferind astfel utilizatorului posibilitatea ... »
Oferit de:Mondosoft
Buyer Member 14 ani
Valcea
 Curs de formare in programare neuro-lingvistica - timisoara,

Curs de formare in PROGRAMARE NEURO-LINGVISTICA - Timisoara,


a 3 zile (un modul lunar), la finalul acestuia participantii obtinand o diploma... succesul profesional. "NLP este studiul excelentei umane si cum anume o putem...) reprezinta studiul excelentei in performanta umana, un instrument extrem de practic ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Curs de formare in programare neuro-lingvistica - sibiu, 7 noiembrie

Curs de formare in PROGRAMARE NEURO-LINGVISTICA - Sibiu, 7 noiembrie


studiul excelentei umane si cum anume o putem reproduce." --- John Grinder, co... studiul excelentei in performanta umana, un instrument extrem de practic pentru... si profesionale, a comportamentului si a comunicarii. NLP se bazeaza pe Modelarea Umana ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Lazytown kids' multivitamin 60 comprimate lysi saga sanatate

LazyTown Kids' Multivitamin 60 comprimate Lysi Saga Sanatate


' Multivitamin este o formula de multivitamine cu spectru larg de aplicabilitate pentru..., cand copiii sunt predispusi la imbolnaviri. De asemenea, este o formula ideala... in compozitia tuturor celulelor corpului. Organismul uman are nevoie de un aport constant ... »

Pret: 48.8 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Seminar tva all inclusive - noutati 2010.

Seminar TVA All Inclusive - Noutati 2010.


, exemple de calcul, modele de formulare; la sectiunile de intrebari si raspunsuri va..., publicitate, marketing, consultanta, banci, asigurari, resurse umane, distributie gaze... de Resurse pentru Leadership si Dezvoltare Profesionala Continua www ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Instalatie industriala destinata reducerii complete a deseurilor

Instalatie industriala destinata reducerii complete a deseurilor menajere si medicale prin energie de microunde.


DE MICROUNDE. 1. Statie de sortare reziduuri. 2. Modul preincarcare reziduuri. 3. Modul... etansare electromagnetica si termica. 4. Modul substituire cu atmosfera controlata... cu nitrogen. 5. Modul tratament depolimerizare cu microunde. 6. Dulapuri de automatizare ... »
Light Member 17 ani
Salaj
 Kit fiscalitate si contabilitate

KIT FISCALITATE si CONTABILITATE


, publicitate, marketing, consultanta, banci, asigurari, resurse umane, distributie gaze... - Exercitii de aprofundare, exemple de calcul, modele de formulare; pentru sectiunile.../19/CE. - Directiva 49/2003 privind modul de impozitare a redeventelor ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 
14 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"modele formulare resurse umane" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea