Inscrie firma »

modele formulare contabile - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre modele formulare contabile
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Gratuit - modele de formulare

Gratuit - modele de formulare


contabilitate Formulare tipizate, registre de contabilitate, modele formulare, acte...contabilitateafirmei.ro va ofera gratuit modele Formulare din categoria... necesare, contabilitate, registre contabile, registre contabilitate, , Angajament ... »
Oferit de:SITH CONT SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Expertiza contabila

EXPERTIZA CONTABILA


interpretarea datelor de evidenta si formularea opiniilor cu privire la problemele... fost incasate, destinatia acestora si platile efectuate; - Verificarea modului... in care au fost facute inregistrarile contabile in conformitate cu normele legale. ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Contalex-contabilitate,fiscalitate si legislatie

Contalex-contabilitate,fiscalitate si legislatie Abonament 2009


fiscal-contabila.De asemenea sunt prezentate monografii contabile, modele... de contracte , formulare ,acte normative si alte materiale utile profesionistilor contabili.... CONTALEX, revista de contabilitate,fiscalitate si legislatie, apare lunar ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Curs de contabil autorizat anc, iasi, aprilie 2013

CURS DE CONTABIL AUTORIZAT ANC, IASI, APRILIE 2013


, - Situatii centralizatoare, - Exemple practice si formulare folosite in mod curent... de CONTABIL, autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari. Durata este de 60... superioare care doresc sa se initieze in contabilitate, care doresc sa-si deschida un PFA ... »

Pret: 700 RON
Buyer Member 8 ani
Iasi
 Kit fiscalitate si contabilitate

KIT FISCALITATE si CONTABILITATE


- Exercitii de aprofundare, exemple de calcul, modele de formulare; pentru sectiunile...Kitm FISCALITATE si CONTABILITATE 2010: TVA+Impozite Directe+Conta. OUG 109... 2010 si Reglementari Contabile 2010 cu trei teme majore: TVA + Impozite Directe ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Asisplus.cg - contabilitate si gestiune

ASiSplus.CG - Contabilitate si Gestiune


Splus, facilitând þinerea evidenþei contabile ºi gestiunea... contabilã aferentã ei, crește automat stocul aferent...,agenți, etc.). • Documentele pot avea formulare (pentru tip&#227 ... »
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Curs de contabil autorizat anc, iasi, mai 2013

CURS DE CONTABIL AUTORIZAT ANC, IASI, MAI 2013


, - Situatii centralizatoare, - Exemple practice si formulare folosite in mod curent...Contabilitatea a evoluat in ultimii 5 ani dintr-un segment consumator... in care esti angajat, VINO LA CURSUL DE CONTABIL AUTORIZAT ANC!!! EURO PERSONAL ... »

Pret: 700 RON
Buyer Member 8 ani
Iasi
 Revista romana de t.v.a.  abonament 2009

Revista Romana de T.V.A. Abonament 2009


, a modului in care trebuie sa actionezi pentru a respecta legea. Solutiile furnizate iti... expuse, precum si comentariile specialistilor te ajuta sa-ti formulezi o strategie... de actualitate, solutii pentru probleme controversate, monografii contabile - Noutati ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Program salarizare bugetara tvsalev 2009

Program salarizare bugetara TVSALEV 2009


> Numar nelimitat de unitati si utilizatori > Modul de salarizare cu fise... > Note contabile generate automat > Declaratii pentru somaj >... pentru fiecare salariat > Evidenta salarului pe carduri/banci > Formule ... »
Oferit de:SC TV SOFT SRL
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Synchron - erp - solutia optima pentru afaceri inteligente

SYNCHRON - ERP - SOLUTIA OPTIMA PENTRU AFACERI INTELIGENTE


generarii formulelor contabile. Astfel, documentele pot fi inregistrate si de persoane... contabile existente in baza de date pot fi realizate analize si modele diverse... fiecare tip de document se defineste analiza contabila, ceea de duce la automatizarea ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Eurosoft travel backoffice system

Eurosoft Travel Backoffice System


, outgoing, incoming si intern cu departamentele financiar-contabile si cu managementul... si contabile. Solutia permite, printre altele: - gestiunea facila si in timp real.../2008 Express Edition - poate fi interfatata cu sistemelor contabile, permite exportul ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Pachetul juridic - business exclusive

Pachetul Juridic - Business Exclusive


de Dumneavoastra, in trecut; -CRJA va ofera modele de contracte comerciale ori civile, urmand... instante; investiri cu formula executorie a hotararilor definitive (si irevocabile... Omului si Curtea de Justitie a Comunitatilor Europene; -Formularea cererilor ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Ghid de ancheta penala

Ghid de ancheta penala


Normal 0 21 Ghid de anchetapenala. Modele de acte procesuale si procedurale... din practica judiciara, peste 250 de modele de acte folosite in mod frecvent in activitatea... constatarilor tehnico-stiintifice si a expertizelor judiciare (criminalistice, contabile ... »

Pret: 60 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Salarizare si personal

Salarizare si personal


de personal - Acest modul se poate adauga la aplicatia de salarizare si contabilitate... in mod automat a calculului salarial, oferind astfel utilizatorului posibilitatea....Toti coeficientii si formulele de calcul se pot modifica fara interventia firmei producatoare ... »
Oferit de:Mondosoft
Buyer Member 14 ani
Valcea
 Seminar tva all inclusive - noutati 2010.

Seminar TVA All Inclusive - Noutati 2010.


, exemple de calcul, modele de formulare; la sectiunile de intrebari si raspunsuri va...Ref: Noutati fiscale si contabile aplicabile de la 1 Ianuarie 2010 conform OUG... - Decembrie 2009, pentru actualizarea informatiilor dvs. fiscale si contabile ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Model de cerere de chemare în judecata - actiune în

Model de cerere de chemare în judecata - actiune în raspunderea civila contractuala


;ntârziere sau în mod necorespunzator a obligatiei pe care si-a asumat-o plus cheltuieli... în natura, iar când acest mod de executare nu mai este posibil se admite... pretentia formulata de reclamant împotriva pârâtului. Este vorba ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 
16 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"modele formulare contabile" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea