Inscrie firma »

mocheta tarfic intens - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre mocheta tarfic intens
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Mocheta campusab

Mocheta CampusAB


-Performance,este mocheta de tarfic intens ce are caracteristici superioare (rezistenta le uzura...Gama mocheta CampusAB face parte din gama de produse Balta... a buclelor de de 2,3 mm si grosime totala de 4,5mm.Gama de culori, mocheta Strong AB ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Mocheta cobalt ab

Mocheta Cobalt AB


-Performance,este mocheta de tarfic intens ce are caracteristici superioare (rezistenta le uzura...Gama mocheta Cobalt AB face parte din gama de produse Balta... a buclelor de de 2,5 mm si grosime totala de 4,7mm.Gama de culori, mocheta Cobalt AB ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Fortesses ab-mocheta balta

Fortesses AB-mocheta Balta


-Performance,este mocheta de tarfic intens ce are caracteristici superioare (rezistenta le uzura...Gama mocheta Fortesses AB face parte din gama de produse Balta... a buclelor de de 3.8 mm si grosime totala de 6mm.Gama de culori, mocheta Fortesses AB ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Mocheta fresco ab

Mocheta Fresco AB


-Performance,este mocheta de tarfic intens ce are caracteristici superioare (rezistenta le uzura...Gama mocheta Fresco AB face parte din gama de produse Balta... a buclelor de de 2,9 mm si grosime totala de 5,3 mm.Gama de culori, mocheta Fresco AB ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Mocheta  galaxy ab

Mocheta Galaxy AB


-Performance,este mocheta de tarfic intens ce are caracteristici superioare (rezistenta le uzura...Gama mocheta Galaxy AB face parte din gama de produse Balta... a buclelor de de 3.4 mm si grosime totala de 6 mm.Gama de culori, mocheta Galaxy AB ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Mocheta master ab

Mocheta Master AB


-Performance,este mocheta de tarfic intens ce are caracteristici superioare (rezistenta le uzura...Gama mocheta Master AB face parte din gama de produse Balta... a buclelor de de 2.7mm si grosime totala de5.2 mm.Gama de culori, mocheta Master AB ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Mocheta  monaco ab

Mocheta Monaco AB


mocheta de tarfic intens cu fir taiat, are un numar de circa 125000/mp cu o inaltime...Gama mocheta Monaco AB face parte din gama de produse Balta-Power Line ,este... a buclelor de de 2,3 mm si grosime totala de 4,5mm.Gama de culori, mocheta Monaco ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Mocheta mustang ab

Mocheta Mustang AB


-Performance,este mocheta de tarfic intens ce are caracteristici superioare (rezistenta le uzura...Gama mocheta Mustang AB face parte din gama de produse Balta... a buclelor de de 2.6mm si grosime totala de5.4 mm.Gama de culori, mocheta Mustang AB ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Mocheta titan ab

Mocheta Titan AB


mocheta Titan AB, de tarfic intens ce are caracteristici superioare (rezistenta....Gama de culori, mocheta Titan AB cuprinde un numar 12 nuante. Caracteristici Titan AB ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Optima ab

Optima AB


-Performance,este mocheta de tarfic intens ce are caracteristici superioare (rezistenta le uzura...Gama mocheta Optima AB face parte din gama de produse Balta... a buclelor de de 3.3mm si grosime totala de5.5 mm.Gama de culori, mocheta Optima AB ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Mocheta delta ab

Mocheta Delta AB


-Performance,este mocheta de tarfic intens ce are caracteristici superioare (rezistenta le uzura...Gama mocheta Delta AB face parte din gama de produse Balta... inaltime a buclelor de de 4 mm si grosime totala de 6,2 mm.Gama de culori, mocheta ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Mocheta trafic buclata

Mocheta trafic buclata


Mocheta cu fir buclat este o mocheta pentru trafic intens, fiind destinata... in special spatiilor de birouri. Mocheta poate fi sub forma de role cu latimea de 4 m ... »
Oferit de:SC DOMOTEX SRL
Buyer Member 11 ani
Prahova
 
12 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea