Inscrie firma »

moara cereale - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre moara cereale
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Moara cereale fidibus medium

Moara cereale Fidibus medium


Moara cereale Fidibus mediumGramaj: 7kgMacinarea cerealelor se face cu ajutorul... Garantie: 2 ani    Tag-uri: Moara cereale Fidibus medium, moara de cereale, aparate ... »

Pret: 1250.99 RON
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Moara cereale fidibus xl

Moara cereale Fidibus XL


Moara cereale Fidibus XLGreutate: 9kgMacinarea cerealelor se face cu ajutorul... palnie ce poate lua 1.2kg de cereale, aceasta moara neobisnuita isi atinge... Â Â Â Tag-uri: Moara cereale Fidibus XL, cereale, moara de cereale, masina de macinat, cereale ... »

Pret: 2169.49 RON
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Moara cereale mbidon 50

Moara cereale MBIDON 50


Tocatoare de cereale de cea mai buna calitate fabricata in Spania . Vine... : 460 x 470 x 520 mm. Aceasta moara electrica este utilajul ideal pentru cei ... »

Pret: 790 RON
Buyer Member 11 ani
Dolj
 Moara cereale uz casnic magic

Moara cereale uz casnic Magic


Moara cereale uz casnic MagicGreutate: 6,2kgMacinarea cerealelor se face...: 345x165x170mm Garantie: 2 ani     Tag-uri: Moara cereale uz casnic Magic..., cereale, moara de cereale, produse de uz casnic, produse electrocasnice, accesorii non ... »

Pret: 1414.99 RON
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Moara cereale mbidon 50 inox

Moara cereale MBIDON 50 INOX


Tocatoare de cereale de cea mai buna calitate fabricata in Spania . Vine... , ovaz, secara , soia, etc. Spre deosebire de modelul MBIDON 50 acesta moara.... Aceasta moara electrica este utilajul ideal pentru cei ce vor sa pregateasca furaje ... »

Pret: 890 RON
Buyer Member 11 ani
Dolj
 Moara de cereale rm

Moara de cereale RM


Moara de cereale RM Destinatia concasorului de cereale este de a zdrobi... boabele de toate tipurile de plante leguminoase si cereale. Cereale pastreaza intreaga ... »
Oferit de:SC WIRAX SRL
Buyer Member 12 ani
Bihor
 Moara cereale mhp 3 ge

Moara cereale MHP 3 GE


Tocatoare industriala de cereale de cea mai buna calitate fabricata in Italia... concentrandu-se pe tocarea cerealelor si a drugilor. Sistemul de tocare format... si a motorului puternic toaca si drugile cu totul. Moara industriala de furaje MHP 3 GE ... »

Pret: 2490 RON
Buyer Member 11 ani
Dolj
 Moara£ de cereale mini-max

Moara£ de cereale Mini-Max


Moara£ de cereale Mini-Max ideala£ pentru incepa£tori, burlaci ºi familii mici.... Aceasta£ moara£ necesita£ un spa?iu foarte mic ?i are un foarte bun raport calitate ... »

Pret: 1200 RON
 Moara de cereale mt12

Moara de cereale MT12


Moara salzburgica originala cu piatra de granit naturala Capodopera noastra... - moara de granit autentica! Macinatul conform vechii traditii de macinare! Moara... de macinat profesionala. Pentru mai multe detalii sau pentru a comanda aceasta moara ... »

Pret: 3900 RON
 Moara£ de cereale carina (korund)

Moara£ de cereale Carina (Korund)


Moara£? salzburgica£? originala£? cu piatra£? de Korund?. Capodopera? noastra...£? - moara£? de Korund? autentica£?, macinatul se realizeaza£ conform vechii traditii ... »

Pret: 1600 RON
 Moara de cereale mt18

Moara de cereale MT18


  Ca si in cazul celorlalte mori salzburgice de cereale utilizarea este extrem ... »

Pret: 6500 RON
 Moara£ de cereale max

Moara£ de cereale Max


Max, convingator de puternica! Pretul si puterea acestei mori corespund oricarei asteptari! Puternica si compacta: Experienta si tehnica constructiva castigate in peste 35 ani de constructii de mori. Fara compromisuri in prelucrare si materialele ... ... »

Pret: 1700 RON
 Moara macinat cereale cu trepied

Moara macinat cereale cu trepied


Utilizare: Se foloseste in gospodarii pentru macinarea boabelor de cereale... si tocarea stiuletilor si a cocenilor de porumb, in stare uscata. Moara utilizeaza cutite... amplaseaza moara intr-o incapere fara umezeala si praf si se aseaza pe o bucata ... »

Pret: 2588.6 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Moara cereale uz casnic duett 100

Moara cereale uz casnic Duett 100


Moara cereale uz casnic Duett 100Greutate: 15kgMoara dubla faina si fulgi Duett... �����Tag-uri: Moara cereale uz... casnic Duett 100, cereale, moara de cereale, masina de macinat, produse de uz casnic ... »

Pret: 3106.99 RON
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Moara de macinat cereale cu trepied

Moara de macinat cereale cu trepied


Moara de cereale fabricata in Romania, folosita in gospodarii pentru... macinarea boabelor de cereale si tocarea stiuletilor in stare uscata ... »

Pret: 2290 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Moara cereale mhp 2,5 ge + motocoasa

Moara cereale MHP 2,5 GE + Motocoasa


Tocatoare industriala de cereale de cea mai buna calitate fabricata in Italia... si a motorului puternic toaca si drugile cu totul.  Moara industriala de furaje MHP 2,5 GE... Dimensiuni ambalaj : 110 x 90 x 124 cm. Aceasta moara electrica este utilajul ideal ... »

Pret: 2440 RON
Buyer Member 11 ani
Dolj
 Moara cereale mhp 2,5 ge

Moara cereale MHP 2,5 GE


Tocatoare industriala de cereale de cea mai buna calitate fabricata in Italia... si a motorului puternic toaca si drugile cu totul. Moara industriala de furaje MHP 2,5 GE... Dimensiuni ambalaj : 110 x 90 x 124 cm. Aceasta moara electrica este utilajul ideal ... »

Pret: 2440 RON
Buyer Member 11 ani
Dolj
 Tocator cereale-moara

TOCATOR CEREALE-MOARA


  Tocatorul de furaje tip moara este actionat de un motor electric monofazat... cereale boabe. Pentru macinarea integrala a porumbului (stiulete cu boabe) se monteaza ... »

Pret: 3200 RON
Buyer Member 7 ani
Dolj
 Moara cereale mhp 3 ge + motocoasa

Moara cereale MHP 3 GE + Motocoasa


Tocatoare industriala de cereale de cea mai buna calitate fabricata in Italia... concentrandu-se pe tocarea cerealelor si a drugilor. Sistemul de tocare format... si a motorului puternic toaca si drugile cu totul. Moara industriala de furaje MHP 3 GE ... »

Pret: 3200.01 RON
Buyer Member 11 ani
Dolj
 Moara de cereale carina n (granit)

Moara de cereale Carina N (Granit)


Moara salzburgica originala cu piatra de granit naturala. Capodopera noastra... - moara de granit autentica, cu ajutorul ca£reia macinatul se realizeaza£ conform ... »

Pret: 2100 RON
 Moara maruntit furaje, cereale

Moara maruntit furaje, cereale


Putere: 1100W. Tensiune/ Frecventa: 230V/50 Hz.Viteza de rotatie: 600 rot/ min. Debite macinare: 180 kg/h.Regim de lucru incontinuu.Greutare: 24kg... ... »

Pret: 529.38 RON
Buyer Member 8 ani
Suceava
 Moara maruntit furaje si cereale

Moara maruntit furaje si cereale


Moara electrica macina orice fel de boabe si stiuleti intregi de porumb ... »

Pret: 751.73 RON
Buyer Member 8 ani
Suceava
 Moara electrica de macinat cereale

Moara Electrica de Macinat Cereale si Furaje


Moara electrica pentru grau,orz,ovaz,secara,porumb etc. folosita in gospodarii... la cereale nu trebuie sa depaseasca 15%. Caracteristici Tehnice : Tensiune.../ Frecventa 230V/ 50Hz Putere motor moara electrica: 1100W Viteza de rotatie: 6000 ... »

Pret: 455 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Moara de cereale mt5 (granit)

Moara de cereale MT5 (Granit)


Moara salzburgica originala cu piatra naturala de granit Capodopera noastra... - moara de granit autentica Macinatul conform vechii traditii de macinare ... »

Pret: 2800 RON
 Masina maruntit / moara cereale furaje stiuleti

Masina maruntit / Moara cereale furaje stiuleti porumb VERK VFC-1100A


Masina maruntit / Moara cereale furaje stiuleti porumb VERK VFC-1100A poate fi... folosita pentru macinarea cerealelor (grau, orz, ovaz, secara, porumb etc.) in scopul ... »

Pret: 537 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
195 produse / 8 pagini
25 produse pe pagina.

"moara cereale" in Firme Hot - 5 Rezultat(e)
Produse care te-ar putea interesa
 Moara de cereale
 Moara macinat cereale
 Moara porumb cereale
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea