Inscrie firma »

memoriu tehnic aviz mediu - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre memoriu tehnic aviz mediu
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Documentatii tehnice si studii

Documentatii tehnice si studii


; - Memoriu tehnic pentru solicitarea acordului de mediu; - Fisa de prezentare... : - Documentatii tehnice pentru solicitarea: - Avizului de amplasament (pentru...Executam urmatoarele documentatii tehnice si studii, pentru intrarea ... »
Oferit de:SC Ekart SRL
Buyer Member 12 ani
Buzau
 Consultanta protectia mediului

Consultanta Protectia Mediului


de poluari accidentale; -Memoriu tehnic necesar obtinerii acordului de mediu pentru... avizelor de mediu; -Elaborare bilanturi de mediu pentru activitati cu impact... in vederea obtinerii autorizatiei de mediu; -Evaluarea impactului asupra mediului ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 16 ani
Bacau
 Fonduri

Fonduri


? -Intocmirea cererii de finantare -Intocmire proiect tehnic -Intocmirea dosarelor... de analize economice -Intocmire studiu de impact asupra mediului -Intocmire memoriu... tehnic -Realizarea de expertize tehnice -Intocmire studiu de piata (Energie ... »

Pret: 300 EUR
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Servicii protectia mediului

Servicii protectia mediului


; - Memoriu tehnic. Avizului de mediu; Autorizatiei de mediu... documentatii pentru obtinerea: Acordului de mediu; - Fisa tehnica... specializata si coordonata de legislatia de mediu in vigoare si capacitatea de a explora ... »
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 
4 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"memoriu tehnic aviz mediu" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Folositi cautarea