Inscrie firma »

materiale de constructi pentru finisaj - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre materiale de constructi pentru finisaj
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Materiale pentru constructii baumit

Materiale pentru constructii BAUMIT finisaje


la vapori, ca amorsa pentru finisajele pe baza de rasina organica (Granopor, Silikon...FINISAJE TENCUIELI NANOPOR Tencuiala Nanopor (Baumit Nanopor...Putz) Tencuiala decorativa in strat subtire pentru finisarea fatadelor. Tencuiala minerala ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Materiale pentru finisaje

materiale pentru finisaje


vindem din stoc sau la comanda toata gama de materiale pentru finisaje ... »
Buyer Member 14 ani
Dolj
 Constructii

constructii


de materiale de constructii, va putem oferi calitate ireprosabila pentru casa dumneavoastra...Firma noastra va asigura calitatea constructiei la preturi fara concurenta.... Dispunand de echipe specializate in proiectare, executie la rosu, finisaje interioare ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Constructii

Constructii


Deviza noastra. CALITATE LA PRET CORECT! Made by Marques Construct S....C. MARQUES CONSTRUCT S.R.L. este o societate cu capital 100% privat, nou infiintata, dar... tarii. Garantia noastra este: Cea mai buna prestatie CALITATE/PRET/TIMP. Pentru ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Materiale pentru constructii baumit sape

Materiale pentru constructii BAUMIT sape


SAPA MATERIALE DE UMPLERE SI EGALIZARE PENTRU PARDOSELI Termoliant Rapid... (Baumit ThermoBinder Rapid) Liant cu intarire rapida pentru realizarea umpluturilor... 13813 CAC20-F5) pentru aplicare mecanizata. Utilizata ca sapa flotanta, sapa ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Materiale pentru constructii baumit termoizolatie

Materiale pentru constructii BAUMIT termoizolatie


SISTEME TERMOIZOLATIE SISTEMUL TERMOIZOLANT EPS Adeziv pentru spaclu... (Baumit KlebeSpachtel) Adeziv pulverulent pe baza de ciment pentru lipirea... TVA 46,78 lei Siloz Pret/tona fara TVA 1884,70 lei Adeziv pentru spaclu ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Constructie casa

constructie casa


de materiale de constructii, va putem oferi calitate ireprosabila pentru casa dumneavoastra...Firma noastra va asigura calitatea constructiei la preturi fara concurenta.... Dispunand de echipe specializate in proiectare, executie la rosu, finisaje interioare ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Constructii de case

Constructii de case


cu materiale auxiliare (exp. cheresteaua pentru cofraje, care se pierde) scad considerabil...Construim case la rosu sau la cheie, cu toate utilitatile si finisajele.... Pentru a va convinge cereti reprezentantilor nostri o oferta de lucrari. Lucrari ... »
Buyer Member 14 ani
Valcea
 Finisaje amenajari /renovari case vile apartamente

FINISAJE AMENAJARI /RENOVARI CASE VILE APARTAMENTE


De asemenea colaboram indeaproape cu producatori de materiale si firme specializate pentru... pentru lucrarea dvs. (de la constructii case la proiecte case si amenajari interioare... tehnica pe perioada executiei lucrarilor. Pentru a obtine o oferta estimativa ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Lama diamantata  pentru materiale de

Lama diamantata pentru materiale de constructii pentru OZI/E - 28902 PROXXON


materialeideala pentru finisaje interioareforma speciala permite taierea exacta in colturi...ideala pentru taierea marmurei, caramidei, tencuielii si a multor alte ... »

Pret: 232.05 RON
Buyer Member 12 ani
Brasov
 Echipa de constructi, constructi

Echipa de constructi, constructi civile


-achizitionam materialele -livram materialele -efectuam constructia lucram si dupa planul.... dupa care noi aducem materialele , executam constructia ca dvs. sa va mutati. Nu..., transportul materialelor, constructia propriuzisa , mancarea muncitorilor ,plata ... »
Buyer Member 13 ani
Sibiu
 Constructii hale

CONSTRUCTII HALE


pentru acoperirea constructiilor. Inchideri verticale sau orizontale, cu sau fara..., bazate pe un principiu unic de laminare la rece, care nu foloseste materiale grele... constructii hale metalice FRISOMAT: SPATII DE PRODUCTIE, SHOWROOMS, SERVICE AUTO ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Light Member 12 ani
Neamt
 Ipsos de modelaj 9.85 ron/sac 25 kg tva inclus

IPSOS DE MODELAJ 9.85 RON/SAC 25 KG TVA INCLUS


poate constitui un suport durabil pentru aplicarea de finisaje decorative cum ar fi... a ornamentelor de ipsos dar si finisarii peretilor interiori si plafoanelor. Acest material...: zugraveli, lacuiri, vopsiri, tapetari etc. PRET PENTRU COMANDA DE MINIM 1 TIR ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Lucrari de constructii montaj: structuri metalice,

Lucrari de constructii montaj: structuri metalice, panouri termoizolante


din beton-armat, finisaje - exterioare si interioare, confectii metalice cu materiale...Sc. Val Sinconstruct Srl este o firma infiintata pentru a oferi cele mai bune... servicii in domeniul constructiilor civile si industriale. Societatea este ... »

Pret: 1 EUR
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Placi hpl personalizat, pentru finisaje uscate

Placi HPL personalizat, pentru finisaje uscate interioare


create pentru a oferi rezistenta la uzura si la trafic intens.Materialele HPL Formica... un material cu utilizare extensiva, potrivit pentru orice aplicatie, in orice mediu... folosi ca material pentru casete lumionase sau pentru amenajari diverse in spatii ... »
Oferit de:MONSENA
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Tencuieli mecanizate

Tencuieli mecanizate


si var.Se utilizeaza pentru pereti si tavane,in spatii interioare,pentru incaperi...,predozata,cu calitate controlata in fabrica -insumeaza toate calitatile gipsului (material natural... de material -punere in opera rapida pe orice tip de strat suport : caramida ... »
Buyer Member 12 ani
Brasov
 Materiale pentru caonstructii baumit tencuieli

Materiale pentru caonstructii BAUMIT tencuieli


suporturilor minerale, permeabil la vapori, ca amorsa pentru finisajele pe baza de rasina..., constructiilor vechi si noi in special pentru asanari si renovari. Consum cca. 1 kg...TENCUIELI TENCUIELI CU APLICARE MECANIZATA PENTRU INTERIOR Tencuiala MPI ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Arhitectura si design interior-proiectare si consultanta

arhitectura si design interior-proiectare si consultanta


de proiectare si consultanta in constructii, amenajari interioare si exterioare... avea toate premizele pentru SUCCES, evitandu-se astfel redefiniri de spatii... si demolari ulterioare constructiei-care necesita,conform legii,intocmirea altor ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Lucrari de restaurare

LUCRARI DE RESTAURARE


si a materialelor existente, oferind garantie in exploatare pentru lucrarile executate. conform...T&C Development va sta la dispozitie pentru executarea lucrarilor... de rezistenta cladirii respective, cat si de refacerea finisajelor interioare si exterioare ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Constructii metalice industriale

CONSTRUCTII METALICE INDUSTRIALE


FRISOMAT proiecteaza, dezvolta, produce si monteaza CONSTRUCTII METALICE... INDUSTRIALE, bazate pe un principiu unic de laminare la rece, care nu foloseste materiale... constructii metalice FRISOMAT: SPATII DE PRODUCTIE, SHOWROOMS, SERVICE AUTO, DEPOZITE ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Light Member 12 ani
Neamt
 Constructie imobil pachet avantgarde

Constructie Imobil Pachet Avantgarde


,5 litri Materialele enumerate nu fac obiectul garantiei pentru finisaje;ele sunt...Pachet "Avantgarde" La Cheie Constructie imobil pachet Avantgarde "La Cheie...": - consultanta - studiu geo teren - proiect 3D pregatit pentru autorizatia de construire ... »

Pret: 495 EUR
Buyer Member 10 ani
Constanta
 Constructii civile si amenajari

constructii civile si amenajari


a dumneavoastra! Casa la rosu reprezinta constructia fara finisaje si partea exterioara... este compus din costul materialelor si manopera constructiei . Deoarece principalul... a anumitor materiale. - finisaje exterioare: - temoizolare - amenajari - placari ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Profile imbinari cu acoperire

Profile imbinari cu acoperire


Aplicatii: pentru imbinarea finisaj a imbinarilor mobile in constructii... hidroizolante interne sau externe pentru imbinari(finisaj vizual si protectia imbinarii... de beton. Caracteristici: pentru completarea sistemului (>2 ancore) de profile ... »
Oferit de:HIDROPLASTO
Light Member 15 ani
Botosani
 Amenajari interioare

Amenajari interioare


personal calificat si profesionalism firma noastra de constructii in Bucuresti dispune... si de o gama larga de materiale de foarte buna calitate care ofera rezistenta in timp... in domeniu. Dintre serviciile de amenajari interioare pentru apartamente ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Constructii case  structuri de lemn

Constructii case structuri de lemn


materialului lemnos la locul constructiei, asamblarea cadrelor, montarea panourilor de OSB... determina consumuri mai mari sau mai mici de materiale de constructie, manopera... de finisare dorit de beneficiar si nici calitatea materialelor de constructie, factori ... »
Buyer Member 17 ani
Iasi
686 produse / 28 pagini
25 produse pe pagina.

"materiale de constructi pentru finisaj" in Firme Hot - 107 Rezultat(e)
Folositi cautarea