Inscrie firma »

masuratori topografice de orice tip - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre masuratori topografice de orice tip
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Topografie inginereasca

Topografie inginereasca


adancimii lacurilor sau a raurilor; - Ridicari topografice pentru orice tip... de situatie pentru orice tip de platforma; - Planuri de situatie incluzand curbe... de nivel. Executia Lucrarilor de Topografie : - Masuratori pentru determinarea ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Ridicari topografice de orice tip

Ridicari topografice de orice tip


Topografie inginereasca. Asistenta topografica de santier Studii topografice.... Documentatii topografice. Ridicari topo Trasare limite de proprietate. Intarusare limite... de situatie si masuratori topo, avize PUZ, PUG, PUD, PAC Planuri de situatie pentru ... »

Pret: 80 RON
Buyer Member 6 ani
Sibiu
 Topografie si cadastru

Topografie si cadastru


Masuratori de cadastru si topografie , Intocmire documentatii topografice... si industriale. Intocmire de relevee sectiuni si fatade pentru orice tip de constructie. ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cadastru si topografie

Cadastru si topografie


Masuratori de cadastru si topografie , Intocmire documentatii topografice... orice tipe de constructie. ... »
Buyer Member 14 ani
Alba
 Cadastru si intabulare

Cadastru si Intabulare


Intocmim documentatii de cadastru si planuri de situatie pentru orice tip... de imobil.Trasare limite de proprietate,ridicari topografice si intocmire planuri ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Teodolit electronic tip fet 405k

Teodolit electronic tip FET 405k


potrivi tuturor aplicatiilor de la de constructie la topografie. Afisaje LCD iluminat... de citire· Setare "0" sau mentinerecircular in orice pozitie dorita· "V... obiectiv obiectiv de 45 mmCea mai scurta distanta de 1,4 mmUnghi de masurare:Precizie 1 ... »

Pret: 6685.84 RON
Oferit de:SC PENTAGON SRL
Gold Member 16 ani
Galati
Comanda acum
 Teodolit electronic tip fet 420k

Teodolit electronic tip FET 420k


potrivi tuturor aplicatiilor de la constructie la topografie. Afisaje LCD iluminat..." orizontalacirculara in orice pozitie dorita· "V" citire Gon unghi / grade sau% din panta...Telescopul:Marire 30XDeschidere obiectiv de 45 mmCea mai scurta distanta de 1,4 mmUnghi de masurare ... »

Pret: 6022.28 RON
Oferit de:SC PENTAGON SRL
Gold Member 16 ani
Galati
Comanda acum
 Tun gaz radiocomandat prin gsm

Tun gaz radiocomandat prin GSM


a catastrofelor Avantaje: - Actionarea de la orice distanta a tunului in momentul dorit... nelimitat de aparate - Ca masura de precautie, mesajul SMS-ului transmis pentru a pune... telefonic netaxabil se poate pune in functiune separat oricare aparat - Posibilitatea ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea