Inscrie firma »

masurat distante cu laser - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre masurat distante cu laser
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Masurator de distante cu aratator

Masurator de distante cu aratator laser


A unique tool combing latest ultrasonic & laser technologies which allows... and cube readings automatically. A built-in laser pointer can help to determine user... feet to 60 ft Calculates area and volume  Laser pointer helps to determine target ... »

Pret: 221 RON
Buyer Member 7 ani
Calarasi
 Telemetru nikon laser 550 a s

Telemetru Nikon Laser 550 A S


pentru distante de pana la 500 de metri. Conceput in vederea cererii de masurare..., care ofera masuratori lizibile de inaltime, distanta verticala (diferenta... si distanta verticala (diferenta intre doua tinte) pot fi masurate prin atingerea unui ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Aparat cu laser pentru masurat

Aparat cu laser pentru masurat distante - DM2


  Aparat cu laser, pentru masurat distante - DM2: - led laser indicator rosu...: 690 nm - distanta de masurare: 60 m - alimentare: 2 baterii R6 (incluse ... »

Pret: 764.99 RON
 Bobina de lansare fibra optica - launch-leads-cust

Bobina de lansare fibra optica - launch-leads-cust


Bobina de lansare fibra optica - launch-leads-cust necesar masuratorilor ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Aparat de masurat distante

Aparat de masurat distante


Aparat de masurat distante: - calcutates zona si volumul- laser indicator... rosu: 650 nm- afisaj iluminat- domeniul de masura: 0,6 - 15 m- rezolutie: 0,01m...- alimentare: o baterie 6F22 (9 V)- caluclare arei, volum- comutator unitate de masura f ... »

Pret: 239.99 RON
 Aparat masurat distante ultrasonic

Aparat masurat distante Ultrasonic


Aparat masurat distante Ultrasonic Proiecteaza un fascicul laser, care...; - domeniu masurare 0.61 - 18.3 m; - temperatura de operare 0°C - 40°C; - clasa laser... in constructii cat si in amenajari interioare. SPECIFICATII: - precizie masurare a‚±0 ... »

Pret: 99.9 RON
Buyer Member 10 ani
Calarasi
 110880 - aparat de masurat distante si volum

110880 - Aparat de masurat distante si volum


aparat de masurat distante - calcutates zona si volumul - laser indicator... inclusa) masurat distante-Taxele de transport pentru acest produs, cu Posta Romana... rosu: 650 nm - afisaj iluminat - domeniul de masura: 0,6 - 15 m - rezolutie: 0 ... »

Pret: 198 RON
 Aparat ultrasonic de masura a

Aparat ULTRASONIC de masura a distantelor (RULETA


a distantelor cu spot LASER este scula perfecta pentru a masura lungimi sau/si a calcula... suprafete! RULETA ULTRASONICA poate masura distante in linie dreapta cuprinse intre 0...: Spot LASER pentru a focaliza tinta la care se doreste masuratoarea Buton ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Lo299 - laser pointer ultrasonic pentru

LO299 - Laser Pointer Ultrasonic pentru masurarea distantelor


Descriere Masuratori de inalta calitate la distanta folosind pointer laser-ul... si a tehnologiei de calcul cu ultrasunete pentru a masura distante de pana la 60ft, precum...: Laser pointer-ul va permite sa vizualizati distanta in conditii intunecate si chiar ... »

Pret: 99 RON
Buyer Member 10 ani
Buzau
 "supertough" laser ultrasunete pentru

"SuperTough" Laser Ultrasunete pentru masurarea distantelor - pana la 18 m


"SuperTough" Laser Ultrasunete pentru masurarea distantelor - pana la 18 m...-uri, aceasta masurare la distanta cu ultrasunete ofera un mod sigur, precis si rapid pentru... masurarea distantelor si a calcula aria si volumul fiecarui spatiu. Este perfect ... »

Pret: 89 RON
Buyer Member 10 ani
Buzau
 Aparat pentru masurat distanta cu ultrasunete

Aparat pentru masurat distanta cu ultrasunete


cu fascicul cu laser. Masurarea se face cu ultrasunete. Suprafete, volume. Memorie... este punctul de masurare a peretelui opus se foloseste laserul prin apasarea... pana la puntul de masurare. Masuratoarea se afiseaza timp de 4 minute. Distanta ... »

Pret: 64.73 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Masurator lungime

Masurator lungime


Pitagora Sistem optic de localizare a spotului laser la distanta, digital zoom 3x...Pentru masurari interioare si exterioare Functie de masurare lungime, adunare... Ecran iluminat, IP54 Bula de centrare integrata Masurare MIN/MAX, functie ... »
Oferit de:TER-MIC-RON SRL
Buyer Member 13 ani
Arad
 Aparat ultrasonic de masura a

Aparat ultrasonic de masura a distantelor (ruleta ultrasonica)-APAC23


a distantelor cu spot LASER este scula perfecta pentru a masura lungimi sau/si a calcula... suprafete! RULETA ULTRASONICA poate masura distante in linie dreapta cuprinse intre 0...: Spot LASER pentru a focaliza tinta la care se doreste masuratoarea Buton metri ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Telemetru cu laser - distanta pana

Telemetru cu laser - distanta pana la 100 m -LE50 Stabila


Aparat cu laser pentru masurarea distantei LE 50 Descriere: masurari rapide... forma unui punct laser carcasa robusta din plastic Functii: distante...,valorile in ordinea operatiilor... memoreaza ultimile 19 masuratori vizibil cu adevarat sub ... »
Oferit de:SC PENTAGON SRL
Light Member 16 ani
Galati
 Geodist 50 telemetru cu laser - masoara

GEODIST 50 Telemetru cu laser - masoara distanta pana la 50 m


Telemetru cu laserUsor de utilizat, rapid si precis. Masoara distanta pana...:GeoDist 50 Geo Fennel - Telemetru cu laser, caracteristici:- Masurarea continua... a ecranului- Confirmare masurare- Standby automatGeoDist 50 Geo Fennel finder cu laser ... »

Pret: 376.68 RON
Oferit de:SC PENTAGON SRL
Light Member 16 ani
Galati
 Theodist ftd 05 teodolit cu masurare distanta statie

TheoDist FTD 05 Teodolit cu masurare distanta Statie Totala


Teodolit electronic cu masurare distanta, coordonate si aplicatii specifice... masuratori si inregistrari de directii, inclusiv spatiale, punct laser indicand spre... obiectele masurate - Modul Distanta permite, in plus, masurarea distantelor ... »

Pret: 10889.75 RON
Oferit de:SC PENTAGON SRL
Light Member 16 ani
Galati
 Aparat de masurat cu ultrasunete

Aparat de masurat cu ultrasunete


si va pune la dispozitie un produs revolutionar pentru masurat: Ruleta laser... ce va intereseaza legat de masuratoare.Foloseste o baterie de 9V.Distanta...Aparat de masurat cu UltrasunetePretul Verde vine in ajutorul dumneavoastra ... »

Pret: 96 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Tester digital cu laser pentru

Tester digital cu laser pentru masurarea distantei ML80A


Tester digital cu laser pentru masurarea distantei Distanta masurata 0,05 A ... »

Pret: 280.2 RON
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Tester digital cu laser pentru

Tester digital cu laser pentru masurarea distantei ML40


Tester digital cu laser pentru masurarea distantei Distanta: 0,05 A· 40 ... »

Pret: 208.71 RON
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Tester digital cu laser pentru

Tester digital cu laser pentru masurarea distantei M035


Tester digital cu laser pentru masurarea distantei Distanta 0,9 A· 18...,30 m / 3 A· 60 piedi - Ft Citire 0,01 m / 0,5' Precizia de masurare 0,5% A ... »

Pret: 175.9 RON
Light Member 14 ani
Bucuresti
 G640 tahometru digital cu laser - rps + rpm, precizie

G640 Tahometru Digital cu Laser - RPS + RPM, Precizie 0.02%, Distanta 400mm


Tahometru cu o gama de masurare de inalta precizie este instrumentul perfect... pentru cine are nevoie pentru a masura viteza de rotatie pentru DIY si testarea... nevoilor lor. Acest turometru cu laser este unul dintre cele mai bune instrumente ... »

Pret: 159 RON
Buyer Member 10 ani
Buzau
 Telemetru nikon laser 550

Telemetru Nikon Laser 550


cu modul de prioritate pentru obiectiv distant de la Nikon, pentru o masurare facila... atingere faciliteaza stabilirea distantei perfecte.Caracteristici Distanta masurare... mult de 100m) Mod masurare: Doar modul de prioritate obiectiv la distanta ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Telemetru nikon laser 350g

Telemetru Nikon Laser 350G


este impermeabila.) Distanta masurare: 10-500m. Utilizarea rapida, printr... distante de pana la 500 metri si se remarca printr-un design compact si usor care... faciliteaza transportul pe distante lungi. Optimizat pentru utilizarea pe terenul de golf ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Telemetru cu laser makita ld 050 p

Telemetru cu laser Makita LD 050 P


;Functie Pitagora;Distantele care nu pot fi masurate direct, pot fi determinate prin utilizarea... "Modului de masurare indirect". Distanta de masurare: 0,05-50 m Sistem...;Precizia de masurare garanteaza rezultate rapide si o munca fara erori;Manevrare usoara ... »

Pret: 441 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Telemetru cu laser makita ld 060 p

Telemetru cu laser Makita LD 060 P


;Functie Pitagora;Distantele care nu pot fi masurate direct, pot fi determinate prin utilizarea... "Modului de masurare indirect". Distanta de masurare: 0,05-60 m Sistem...;Precizia de masurare garanteaza rezultate rapide si o munca fara erori;Manevrare usoara ... »

Pret: 620 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
432 produse / 18 pagini
25 produse pe pagina.

"masurat distante cu laser" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea