Inscrie firma »

masurarea performantei financiare - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre masurarea performantei financiare
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Management financiar

Management financiar


, instrumente si proceduri financiar-contabile, costuri si decizii financiare, masurarea... performantei financiare, indicatori financiari, analiza SWOT a unui operator economic... managementului financiar in dezvoltarea firmei . Tematica : bugetarea si bugetele ... »
Buyer Member 11 ani
Arges
 Evaluarea performantei si/sau a potentialului

Evaluarea performantei si/sau a potentialului


Evaluarea performantei este procesul prin care se realizeaza masurarea..., instruire, si promovare. In urma evaluarii performantei se obtin informatii concrete... privind posibilitatea de imbunatatire a performantei pe post. Organizatia poate sa ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Servicii consulanta

Servicii Consulanta


strategiilor functionale si pana la instrumentele de masurare a performantei.... ca resursele umane si financiare sa fie mai eficiente si sa fie folosite cu mai mult succes ... »
Oferit de:Lago Solutions
Buyer Member 7 ani
Galati
 Certificare iso 27001

Certificare ISO 27001


esential cum ar fi de exemplu in sectoarele: financiar, sanatate, administratie publica... identificate, masurate si administrate in mod corect - Pune la dispozitia managementului... de management ajuta la monitorizarea si imbunatatirea continua a performantei companiei ... »

Pret: 2000 RON
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Drept societar si comercial

Drept societar si comercial


ale industriei, inclusiv in ceea ce priveste institutiile financiare, unitati ale industriei... si alte tranzactii strategice, negociate sau nesolicitate; masurile de pregatire..., consultanta privind metode de obtinere a performantei contractuale si de recuperare in caz ... »
Oferit de:Dragan & Mazilu
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Agilent n9340b analizor spectral portabil (hsa), 3ghz

Agilent N9340B Analizor Spectral Portabil (HSA), 3GHz


. Necesita mai putin timp pentru masurarea pe intreg spectrul, pentru a obtine rezultate... ca masuratorile semnalului dumneavoastra sunt mai fiabile si veti avea mai multa incredere... identificarea, determinarea si masurarea si mai usoara a doua semnale care sunt foarte ... »
Oferit de:SC Comtest SRL
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"masurarea performantei financiare" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea