Inscrie firma »

masurare lichide alcoolice - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre masurare lichide alcoolice
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Debitmetru / contor pentru alcool  tip n0207a

DEBITMETRU / CONTOR PENTRU ALCOOL tip N0207A


DEBITMETRU / CONTOR PENTRU ALCOOL tip N0207A Viteza lichidului... din interiorul conductei este masurata prin intermediul unor senzori montati pe marginea... - Eroarea max. de masura: 0,1% - Presiunea max.:25 bar; - Iesire de semnal unificat ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Alcool izopropilic reactiv pentru analizã

Alcool izopropilic Reactiv pentru analizã


Alcool izopropilic Reactiv pentru analizã Continut % min 99 Apa % max... Lichid si vapori foarte inflamabili H319 Provoaca o iritare grava a ochilor H336... Poate provoca somnolenta sau ameteala P243 Luati masuri de precautie inpotriva ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Breloc analizor alcool cu lanterna si cronometru

Breloc analizor alcool cu lanterna si cronometru


lichide pentru functia cronometru/timer Indicatii nivel alcool in aerul expirat...Nimeni nu spune sa nu "consumati" ceva alcool din cand in cand. Numai nu... si cu usurinta care e nivelul de alcool din respiratia Dvs., astfel incat sa stiti cand ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Breloc analizor alcool cu lanterna si

Breloc analizor alcool cu lanterna si cronometru-BRE126


Nimeni nu spune sa nu "consumati" ceva alcool din cand in cand. Numai... arata rapid si cu usurinta care e nivelul de alcool din respiratia Dvs., astfel...: Metoda de analiza=testul respiratiei Senzor modern de alcool din oxid ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Breath alcohol tester

Breath Alcohol Tester


Brelocul masoara prezenta alcoolului in aerul expirat in trei pasi si este... pe culoarea verde atunci concentratia de alcool in aerul expirat este sub 0,05 % , ceea... ce este foarte bine. Daca se aprinde ledul galben atunci concentratia de alcool se ... »

Pret: 35 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Aparat masurare claritate apa / turbidimetru portabil

Aparat masurare claritate apa / Turbidimetru portabil TB400 EXTECH


in suspensie in apa potabila, lichidele alimentare (sucuri, bauturi alcoolice etc....) sau alte lichide cu proprietati asemanatoare cu cele ale apeiconstructie portabila... afisate (HOLD), masurare valoare minima sau maxima, inregistrare pentru vizualizare ... »

Pret: 3426.91 RON
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Suport pentru alcoolmetru - masurare continua tarie -

Suport pentru Alcoolmetru - Masurare Continua Tarie - Universal


rezultatele de distilat in ceea ce priveste procentul de alcool: Fruntea, Mijlocul... la nivelul de alcool al distilatului care iese din Vasul de Racire, pe tot parcursul... de colectare (palnia) cu iesire finala, unde alcoolmetrul pluteste in lichid. In functie ... »

Pret: 254.99 RON
Buyer Member 6 ani
Neamt
 Lichid racire  pentru instalatii

LICHID RACIRE PENTRU INSTALATII


LICHID RACIRE PENTRU INSTALATII - Proprietati : Lichid limpede, incolor... in apa, acetona, alcool. Punct de congelare : - 12... si supravegheati de persoane cu atributii in acest scop, ce asigura respectarea masurilor ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Refractometru digital pentru produse vitivinicole si  struguri brix/

Refractometru digital pentru produse vitivinicole si struguri Brix/ alcool


alcool ±0.3°sursa de lumina: LED galbentimp de masura: approx. 1.5 sec...MA884 - refractometru digital pentru masuratori de produse vitivinicole... si de struguri, (are scala in %Brix si alcool potential % vol)refractometrele digitale ... »

Pret: 1317.82 RON
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Suport pentru alcoolmetru - masurare continua tarie -

Suport pentru Alcoolmetru - Masurare Continua Tarie - Alambic 10-250Litri


a lichidului atinge alcoolmetrul, oferind astfel o citire exacta a procentului alcoolic... cu volume incepand de la 10 litri - pentru distilarea din lichide si de la 20 litri... important sa se separe rezultatele de distilat in ceea ce priveste procentul de alcool ... »

Pret: 254.99 RON
Buyer Member 6 ani
Neamt
 Dezinfectant lichid ventisept f concentrat 5l

Dezinfectant lichid Ventisept F concentrat 5L


Dezinfectant lichid Ventisept F concentrat 5L DESCRIERE PRODUS Ventisept F... la alcool, pavimentelor din orice material (ciment, mozaic, linoleum, gresie, lemn... fi aplicat si prin pulverizare ! Caracteristici fizice aspect: lichid ... »

Pret: 284.41 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Setul vinificatorului

Setul Vinificatorului


: 30 - 600 grade alcoolice. Lichidul trebuie sa aiba temperatura de 200C...% la temperatura lichidului de 200C. Cu ajutorul Vinometrului se poate masura continutul... de alcool din vinuri. Interval de masurare: 0-25% vol. ... »

Pret: 54.99 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Alcoolmetru

Alcoolmetru


. Masurarea se efectueaza prin scufundarea aparatului in lichidul respectiv, valoarea... pana la care acesta s-a scufundat. Domeniu de masurare: 30 - 600 grade alcoolice... de alcool din bauturile spirtoase - tuica, palinca, horinca, rachiu, vodca etc ... »

Pret: 19.99 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Vinometru

VINOMETRU


Vinometrul este folosit pentru determinarea continutului procentual de alcool... (tarie alcoolica) a unei bauturi dupa urmatoarea procedura. - Vinometrul cu palnia... in sus se umple cu bautura de masurat pana la jumatate din inaltimea palniei. - Se ... »

Pret: 25 RON
Buyer Member 12 ani
Prahova
 Vinometru

Vinometru


Vinometrul este folosit pentru determinarea continutului procentual de alcool... (tarie alcoolica) a unei bauturi dupa urmatoarea procedura:vinometrul cu palnia... in sus se umple cu bautura de masurat pana la jumatate din inaltimea palniei, se lasa ... »

Pret: 19.19 RON
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Alcoolmetru profesional cartier/gay lussac 0-100°, made in france

Alcoolmetru Profesional Cartier/Gay Lussac 0-100°, Made in France


Alcoolmetru Fabricat in Franta - de maxima acuratete pentru a masura continuu... gradele alcoolului la iesire din procesul de distilare. Contine scara Cartier si scara... in procente de volum(grade de tarie) a alcoolului in solutii alcoolice. Pentru verificarea ... »

Pret: 127.99 RON
Buyer Member 6 ani
Neamt
 Alcoolmetru 0-100%

ALCOOLMETRU 0-100%


de volum(grade de tarie) a alcoolului in solutii alcoolice. Pentru verificarea... %(concentratiei) de alcool din solute (Ex. tuica,palinca,etc) se utilizeaza un recipient... (pahar tip sonda.cilindru) suficient de inalt, pentru ca mijlocul de masurare sa ... »

Pret: 40 RON
Buyer Member 12 ani
Prahova
 Alcoolmetru

Alcoolmetru


de volum (grade de tarie) a alcoolului in solutii alcoolice. Pentru verificarea... % (concentratiei) de alcool din solutie (Ex. tuica, palinca, etc) se utilizeaza un recipient... (pahar tip sonda, cilindru) suficient de inalt, pentru ca mijlocul de masurare sa ... »

Pret: 23.99 RON
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Termometru scala sc53tm

Termometru SCALA SC53TM


Cel mai rapid si mai discret mod de masurare a temperaturii corpului. Masoara... ultima valoare masurata. Nu are nevoie de capac de protectie igienica, senzorul... poate fi curatat cu apa sau alcool. Se livreaza impreuna cu baterii, stativ pentru ... »

Pret: 149 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Hidrometru pentru vin si bere

Hidrometru pentru vin si bere


lichidului este mai mica sau mai mare, masura trebuie ajustata cu valorile din tabelul... continutului de alcool din vin si bere. Instructiuni de folosire: Puneti..., astfel ca la final, hidrometrul se va opri din scufundare. Daca masura citita este ... »

Pret: 62 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Absinth pernod  lichior 0.7l

ABSINTH PERNOD LICHIOR 0.7L


de absinthe, balsam de lamaie, menta, melasa si alcool. O parte dintre ierburile... robinete, prin care curgea un fir subtire de lichid. Sub robinet era asezat un pahar... tipic pentru absint (mic si cu deschidere larga la gura), cu o masura (40-50 ml ... »

Pret: 166 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Pernod absinthe lichior 0.7l

PERNOD ABSINTHE LICHIOR 0.7L


, balsam de lamaie, menta, melasa si alcool. O parte dintre ierburile de absinthe sunt... robinete, prin care curgea un fir subtire de lichid. Sub robinet era asezat un pahar... tipic pentru absint (mic si cu deschidere larga la gura), cu o masura (40-50 ml ... »

Pret: 176 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Termometru cu infrarosii pentru tampla si ureche scala sc53tm

Termometru cu infrarosii pentru tampla si ureche SCALA SC53TM


Cel mai rapid si mai discret mod de masurare a temperaturii corpului. Masoara...C). Memoreaza ultima valoare masurata. Nu are nevoie de capac de protectie igienica..., senzorul poate fi curatat cu apa sau alcool. Se livreaza impreuna cu baterii, stativ ... »

Pret: 144.99 RON
Buyer Member 8 ani
Alba
 Termometru cu infrarosii pentru tampla si ureche scala sc53tm

Termometru cu infrarosii pentru tampla si ureche Scala SC53TM


si mai discret mod de masurare a temperaturii corpului. Masoara instant temperatura... masurata. Nu are nevoie de capac de protectie igienica, senzorul poate fi curatat... cu apa sau alcool. Se livreaza impreuna cu baterii, stativ pentru depozitare ... »

Pret: 145 RON
Oferit de:SC Besimpro SRL
Buyer Member 6 ani
Covasna
 Termometru cu infrarosii pentru tampla si ureche scala sc53tm

Termometru cu infrarosii pentru tampla si ureche Scala SC53TM


mai rapid si mai discret mod de masurare a temperaturii corpului. Masoara instant... valoare masurata. Nu are nevoie de capac de protectie igienica, senzorul poate fi... curatat cu apa sau alcool. Se livreaza impreuna cu baterii, stativ pentru depozitare ... »

Pret: 142.11 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
160 produse / 7 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea