Inscrie firma »

masini profesionale curatenie - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre masini profesionale curatenie
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Masina profesionala de curatenie

Masina profesionala de curatenie


Masina Roltron 505 este un utilaj usor de manevrat cu un front de lucru de 500 ... »
Buyer Member 16 ani
Timis
 Masini profesionale de curatenie pe

Masini profesionale de curatenie pe acumulatori


an. In perioada de garantie se aseigura utilaj tampon in cazul defectarii masinii. ... »
Buyer Member 16 ani
Timis
 Masini profesionale de curatenie pe

Masini profesionale de curatenie pe acumulatori


Roltron 505 B este un utilaj care spala si aspira orice tip de paviment, cu autonomie de la 3 la 4 ore, cu acumulatori tip gel. Grantie 1 an, iar in aceasta perioada asiguram utilaj tampon si service mobil care executa lucrarile de reparatie in maxi... ... »
Buyer Member 16 ani
Timis
 Masina profesionala pentru curatenie

Masina profesionala pentru curatenie Numatic TT1535S


. Masina profesionala Numatic TTQ1535S pentru spalat si frecat pardoseli a fost... alimentare. Cu masina profesionala de spalat si frecat Numatic TTQ1535S puteti realiza o... versatilitatea masinii, permitand operatorului controlul complet asupra masinii ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Masina profesionala de curatenie

Masina profesionala de curatenie Numatic TT6650S


Masina profesionala pentru spalat, frecat si aspirat pardoseli Numatic TT-6650S... rapida, usoara si perfect adaptata suprafetelor mari. Masina profesionala Numatic TT ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Masina profesionala pentru curatenie

Masina profesionala pentru curatenie Numatic TT3450S


Masina profesionala pentru spalat, frecat si aspirat pardoseli, Numatic Twintec... cu ramificatii), masina profesionala Numatic Twintec TT-3450S curata si usuca suprafetele... si eficienta in curatenia pardoselilor. Este un aparat practic, ce se utilizeaza foarte ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Masina profesionala de curatenie

Masina profesionala de curatenie Numatic TTV5565


Masina profesionala de spalat, frecat si aspirat pardoseli TwinTec Vario 5565... reprezinta masina optima de curatat cu om la bord, cu o serie de functii avansate, dar... de unelte suplimentare de schimbare a periilor. Doua masini intr-una singura! Pentru ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Masina profesionala de curatenie

Masina profesionala de curatenie Numatic TTV678


Una din cele mai prietenoase masini profesionale de spalat, frecat si aspirat... de care beneficiaza. Masina profesionala Numatic TTV678 poate fi setata cu multa..., amestecul chimic. Cu masina profesionala Numatic Vario toti factorii pot fi schimbati ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Echipamente  profesionale de

Echipamente profesionale de curatenie


Echipamentele profesionale de spalat pardoseli si echipamentele profesionale ... »
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Servicii de  curatenie profesionale

Servicii de curatenie profesionale


CURATENIE SERVICII -PRETURI DE CRIZA ! - Curatenie Garsoniera(max 40mp) = 150... LEI - Curatenie Apartament 2 camere(max 55mp) = 180 LEI - Curatenie Apartament... 3 camere(max 75mp) = 250 LEI - Curatenie Apartament 4 camere(max100mp) = 320 ... »
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Servicii profesionale de curatenie

Servicii profesionale de curatenie


Servicii profesionale de curatenie de cladiri: - curatenie dupa constructor... de intretinere folosind scule,aspiratoare si masini profesionale de spalat pardoseli... si in timpul constructiei. - curatenie generala periodica pentru orice cladire de birouri ... »
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Utilaje pentru curatenie profesionala

Utilaje pentru curatenie profesionala


profesionale. Apiratoare pentru mediu umed si uscat, masini de curatenie care curata...Gama de utilaje TRON, acopera toate exigentele in domeniul curateniei ... »
Buyer Member 16 ani
Timis
 Echipamente curatenie

ECHIPAMENTE CURATENIE


pentru curatenie 1. Aspiratoare profesionale wet&dry. 2. Aspiratoare cu vapori...Sc Gama-Ancavivi Srl Timisoara comercializeaza echipamente profesionale....curatat si lustruit suprafete dure. 5. Masini de spalat si aspirat ptr.pavimente dure. 6. Masini ... »
Buyer Member 17 ani
Timis
 Monodisc profesional sprintus hercules

Monodisc profesional Sprintus HERCULES


HERCULES Monodisc profesional puternic, extrem de robust si silentios... si a mochetelor. Caracteristici masina monodisc : - Transmisie planetara din otel fara... pentru pad, - Robust, maner ergonomic. Monodiscul profesional Hercules este ... »

Pret: 3179 RON
Buyer Member 14 ani
Sibiu
 Echipamente curatenie

Echipamente curatenie


Distribuim echipamente profesionale de curatenie import Anglia la cele mai bune... profesionala, aspirator umed-uscat, masini de maturat, monodisc, aparat pt uscat covoare... preturi. Distribuim la pret de producator toata gama de produse pentru curatenie ... »
Buyer Member 14 ani
Neamt
 Masina de curatenie  smart blue

Masina de curatenie Smart blue


Cu perie de diametru de 70 cm, masina de maturat Smart Blue asigura o curatenie... profesionala atat la exterior cat si la interior. Blue Smart asigura curatenia cu sistem... in domeniul masinilor de maturat fara om la bord. Asigura recoltarea murdariei fine ... »

Pret: 3700 EUR
Light Member 7 ani
Suceava
 Utilaj curatenie industriala

Utilaj curatenie industriala


Firma specializata in servicii profesionale de curatenie -vanzare aparatura... profesionala curatenie; service utilaje de curatenie ; inchirieri utilaje de curatenie...; carucioare ; aparate de curatenie; materiale curatenie, echipamente si consumabile pentru ... »

Pret: 19313 RON
Buyer Member 8 ani
Timis
 Servicii de curatenie

SERVICII DE CURATENIE


SC Derby SRL presteaza servicii profesionale de curatenie pentru persoane... -curatarea mecanica a pardoselilor cu masina MONODISC -curatenie generala... dumneavoastra.Serviciile pe care le ofera firma noastra sunt: -curatenie dupa constructor ... »
Oferit de:Derby SRL
Buyer Member 15 ani
Dambovita
 Curatenie generala

CURATENIE GENERALA


cu aspirator profesional de praf (filtru HEPA) - spalarea pardoselilor din granit... de iluminat. BOJEC SERVICES utilizeaza pentru efectuarea operatiunilor de curatenie... fara a afecta calitatea acestora, produse pentru intretinerea parchetului, masini ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Solutie curatenie torvan concentrat

Solutie curatenie Torvan Concentrat


biodegradabile. Solutia profesionala pentru curatenie se intrebuinteaza pe toate suprafetele...: - curatenia de intretinere (manuala sau cu masina) 25 ml solutie la 8 l apa, - curatenia... pentru curatenie este ideala pentru curatenia de intretinere, dar se poate folosi ... »
Buyer Member 14 ani
Sibiu
 Kiehl dipex - detergent profesional decapant pentru

Kiehl Dipex - Detergent profesional decapant pentru curatenie


Detergent profesional decapant pentru curatenie Proprietati Detergent... curatenie profesionala pe pavimente rezistente la apa si substante alcaline cum ar fi... profesional decapant alcalin cu actiune intensiva si spumare redusa, pentru pavimente ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Kiehl veriprop - detergent profesional pentru

Kiehl Veriprop - Detergent profesional pentru curatenie de intretinere


de intretinere (sters/curatenie cu masina): 40 ml la 8 L de apa rece. Curatenie... de intretinere cu Veriprop Concentrat plic (sters/curatenie cu masina): 25 ml la 8 L de apa...Detergent pentru curatenie de intretinere cu efect intensiv Proprietati ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Solutie profesionala de curatenie g

Solutie profesionala de curatenie G 542 BUZĀŸ Finesse


Solutie profesionala pentru curatarea si protejarea suprafetelor... masinii. Curata, mentine si protejeaza avand proprietati antistatice. Restabileste ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Vanzari masini si echipamente  pentru

Vanzari masini si echipamente pentru curatenie industriala si firme


. Livrare echipamente de curatenie, aspiratoare, masini de frecat pardoseli, masini... mobile, aspiratoare profesionale, masini de frecat pardoseli, masini de curatat... de curatat stradale. || Masini de spalat cu jet de apa sub presiune, masini de spalat ... »
Light Member 14 ani
Constanta
 Rcm echipamente curatenie

RCM ECHIPAMENTE CURATENIE


tipuri de masini si echipamente profesionale pentru curatenie(aspiratoare, masini... de maturat si aspirat, masini de spalat si aspirat, carucioare pentru curatenie), a unei... game largi de accesorii, precum si servicii de curatenie industriala cu echipamente ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
200 produse / 8 pagini
25 produse pe pagina.

"masini profesionale curatenie" in Firme Hot - 53 Rezultat(e)
Folositi cautarea