Inscrie firma »

masini polistiren 3d - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre masini polistiren 3d
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Litere polistiren

Litere polistiren


sau aspectul dorit. Decuparea literelor volumetrice din polistiren se realizeaza pe masina...Executie si montaj litere volumetrice din polistiren extrudat sau expandat. Se... lucios se pot vopsi cu un strat de lac incolor. Literele din polistiren pot fi ... »
Oferit de:MAGNIUS IMPEX
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Eps masina automata de format

EPS Masina automata de format polistiren expandat cu vacuum


de alimentare si uniformitatea. 3.Sistemul hidraulic folosit de masina salveaza 30... parametri pentru formele de polistiren. ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Masina automata de format blocuri

Masina automata de format blocuri polistiren expandat EPS 6000


de alimentare si uniformitatea. 3.Sistemul hidraulic folosit de masina salveaza 30... uniformitatea alimentarii. 5. Produce blocuri de 6-40kg/m3densitate,are o inchidere rapida ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Placi din polistiren rezistent la impact (hips)

Placi din polistiren rezistent la impact (HIPS)


Descriere Gama de produse HIPS, placi din polistiren cu rezistenta crescuta... interioare - Sisteme POS - Obiecte promotionale - Industria constuctoare de masini... - Obiecte sanitare Dimensiuni : HIPS alb translucent 3050x2050x2 mm; 3050x2050x3 mm ... »
Light Member 13 ani
Maramures
 Paturi fluidizate polistiren expandat eps

Paturi Fluidizate Polistiren Expandat EPS


Paturi Fluidizate Polistiren Expandat EPS Componente Principale: 1. Patul... de polistiren. 2. Imbunatateste procesul de expansiune,sudarea si elasticitatea EPS... in procesul de formare. 3. Atasate de pre-expnadoarele mixer.LH-1200 sau LH-1600 ,au sita ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Masini si utilaje pentru formare - fabricare

Masini si utilaje pentru formare - fabricare polistiren expandat - EPS Germania


Masini / echipamente si linii complete pentru fabricare polistiren expandat. O... 07) Masina de debitat 3-dimensiuni 08) Moara macinare cu siloz 09) Set piese... linie completa pentru fabricarea polistirenului expandat cuprinde in principal: 01 ... »

Pret: 1 EUR
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Masini formare blocuri din

Masini formare blocuri din polistiren expandat EPS


taiere blocuri de polistiren expandat in 3-D si linii complete diverse capacitati...Masini automate formare blocuri din polistiren expandat EPS, masini automate ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cutit electric x-tools styro-cutter, pentru taiere

Cutit electric X-Tools Styro-Cutter, pentru taiere polistiren


de alimentare 3 ml, grosime maxima de taiere 200 mm. Aparat puternic si profesional... de polistiren gata lipite sau direct de pe schlela, cu grosimi pana la 200 mm. Optional se ... »

Pret: 549 RON
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Cuttere polistiren și poliuretan  - megaplot seria

Cuttere Polistiren și Poliuretan - Megaplot Seria P


- P60-3D - Cutter polistiren Megaplot + suport rotativ - Suprafață prelucrare...ție de aplicația și necesitățile clientului pentru tăiere 2D și 3D (folosind accesorii... deplasează în coordonate X / Y și decupează polistirenul expandat (EPS) È ... »
Buyer Member 10 ani
Brasov
 Pre-expandor mixer lot polistiren expandat

Pre-Expandor Mixer Lot Polistiren Expandat


Pre-Expandor Mixer Lot Polistiren Expandat, EPS,JF-1200C PRE-EXPANDOR MIXER... Polistiren Expandat, EPS,JF-1200C Componente Principale si Parametri... m3 1.7 1.9 Intrare Abur DN mm ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Cuttere polistiren și poliuretan  - megaplot seria

Cuttere Polistiren și Poliuretan - Megaplot Seria T


ță prelucrare: 1300 x 1300 x 1200 mm - T1300-3D - Cutter polistiren Megaplot + suport...D și 3D (folosind accesorii speciale). Drept dovadă a calit... deplasează în coordonate X / Y și decupeaza polistirenul expandat (EPS) È ... »
Buyer Member 10 ani
Brasov
 Masina automata de taiat blocuri

Masina Automata de Taiat Blocuri Polistiren Expandat QGH


a face taierea in 3 dimensiuni a blocului de polistiren expandat.Prinderea pe masina...Masina Automata de Taiat Blocuri Polistiren Expandat QGH Componente... Principale: 1.Corpul principal al masinii format din tevi standard poate fi asamblat ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Masina de gravat, router 3d

Masina de gravat, router 3D


de Gravat, Freza CNC 3D) Seria M a fost conceput in asa fel incat sa poata face..., industria publicitara, gravare si modelare 3D in diferite materiale (lemn, plastic...Sc LEGAS GAMMA CAM srl produce o gama larga de masini industriale controlate ... »
Buyer Member 14 ani
Salaj
 Masini de curse puzzle 3d

Masini de Curse Puzzle 3D


Jocuri de puzzle 3D : PUZZLE 3D - CBFB - Masini de CurseSetul din colectia... apreciere in randul familiilor, copiilor dar si al colectionarilor, modelele 3D... Enlightenment Learning aduce 2 masini de curse ale 2 dintre cei mai prolifici producatori ... »

Pret: 19.9 RON
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Echipament de taiat polistiren megaplot

Echipament de taiat polistiren Megaplot


circulare 3D - Shape wire sau fir modelabil pentru coloane in special Specificatii... in industria constructoare de masini si utilaje. Sistem de tip "HotWire" cu filament... incins pentru taierea polistirenului expandat (EPS) si extrudat (XPS) cu 1 fir ... »
Buyer Member 10 ani
Brasov
 Cuttere polistiren și poliuretan - megaplot seria

Cuttere Polistiren și Poliuretan - Megaplot Seria MW


ția și necesitățile clientului pentru tăiere 2D și 3D (folosind accesorii...;ncinse care se deplasează în coordonate X / Y și decupeaza polistirenul expandat...;n industria constructoare de masini și utilaje. Pentru informatii suplimentare despre ... »
Buyer Member 10 ani
Brasov
 Linie, instalatie de fabricat polistiren expandat

Linie, instalatie de fabricat polistiren expandat


a apei 10.masina automata de produs forme de polistiren cu vacuum 11.masina...Linie de fabricat polistiren expandat Capacitatea liniei de produspolistiren... functionarea instalatiei de polistiren expandat: 1.Suprafata fabricii va trebui sa fie ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Pre-expandor polistiren expandat jf-1600c

Pre-Expandor Polistiren Expandat JF-1600C


PRE-EXPANDOR POLISTIREN EXPANDAT MIXER JF-1600C Pre-expandorJF-1600C... polistiren expandat Principalele componente: 1. Spumeaza de doua sau trei... ori (optional) dupa ce materialul pentru polistiren expandat a fost pre-expandat odata ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Pre-expandor continuu yf-900,yf-1200

Pre-Expandor Continuu YF-900,YF-1200


PRE-EXPANDOR CONTINUU Principale componente: 1. Sferele polistiren expandat... de expansiune. 2. Sistemul de alimentare include doua alimentatoare. 3. Limitatori... 2800×1350×2850 Greutate Masina kg 1500 ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Furtun de alimentare pentru masinile de spalat

Furtun de alimentare pentru masinile de spalat Gardena


Furtun de alimentare pentru masinile de spalat Gardena Acest furtun este... fabricat din PVC ranforsat cu polistiren. Serveste ca furtun de alimentare pentru... masinile de spalat si pentru masinile de spalat vase. Rezista la temperaturi intre ... »

Pret: 11 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Furtun de golire pentru masinile de spalat gardena

Furtun de golire pentru masinile de spalat Gardena


din PVC ranforsat cu polistiren. Serveste ca furtun de golire pentru masinile...Furtun de golire pentru masinile de spalat Gardena Acest furtun este fabricat... de spalat si pentru masinile de spalat vase. Rezista la temperaturi intre -10 ° ... »

Pret: 14 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Kit pentru siguranta auto - cam 2012

Kit pentru siguranta auto - Cam 2012


fixare centura in landou, 3 buc. centuri de fixare Comanda online: http://www.buburuza.ro/mergem-la-plimbare/accesorii-pentru-plimbare/accesorii-pentru-masina/kit-pentru-siguranta-auto... buc. panou pliabil din polistiren pentru absorbtia socurilor, 1 buc. panou pentru ... »

Pret: 221 RON
Oferit de:BUBURUZA SRL
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Kit pentru siguranta auto - cam 2011

Kit pentru siguranta auto - Cam 2011


din polistiren pentru absorbtia socurilor, 1 buc. panou pentru fixare centura in landou, 3... buc. centuri de fixare Comanda online: http://www.buburuza.ro/mergem-la-plimbare/accesorii-pentru-plimbare/accesorii-pentru-masina/kit-pentru-siguranta-auto ... »

Pret: 165 RON
Oferit de:BUBURUZA SRL
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Kit pentru siguranta auto - cam 2012

Kit pentru siguranta auto - Cam 2012


fixare centura in landou, 3 buc. centuri de fixare Comanda online: http://www.buburuza.ro/mergem-la-plimbare/accesorii-pentru-plimbare/accesorii-pentru-masina/kit-pentru-siguranta-auto... buc. panou pliabil din polistiren pentru absorbtia socurilor, 1 buc. panou pentru ... »

Pret: 221 RON
Oferit de:BUBURUZA SRL
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Permanent marker edding 2000, 1,5-3 mm

PERMANENT MARKER EDDING 2000, 1,5-3 mm


- poate fi folosit pe orice tip de suprafata- ideal scrierilor pe hartie, masini..., metal, sticla, portelan, plastic, polistiren, cauciuc, lemn, piatra, piele, etc....- varf retezat: 1,5-3 mm- culori: albastru, negru, rosucod albastru: 9600941cod ... »

Pret: 5.49 RON
520 produse / 21 pagini
25 produse pe pagina.

"masini polistiren 3d" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Folositi cautarea