Inscrie firma »

masini de teren second hand - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre masini de teren second hand
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Pubele 120 l, pubele 140l, pubele 240l, europubele second

Pubele 120 l, pubele 140l, pubele 240l, europubele second hand


.Vindem o gama variata de pubele second hand, containere de gunoi si masini de gunoi...Europubele , pubele 140l 240l noi si second hand. Pubelele sunt fabricate....000 buc. Metalgan Company comercializeaza produse de salubritate noi si second hand ... »

Pret: 13 RON
Buyer Member 8 ani
Olt
 Oferta de basculante de vanzare basculante noi si second

Oferta de Basculante De vanzare Basculante Noi si Second Hand Import Vanzari


Oferta de Basculante, Dumpere Utilaje de Transport Greu Basculanta Second Hand... pentru constructii. Masini Trasport Basulante Second cu autosasiu si dumpere... si dumpere noi si second hand pentru santiere. Dumperele se folosesc pe santiere ... »
Oferit de:GEPACO
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Oferta de basculante dumpare utilaje de transport greu pentru

Oferta de Basculante Dumpare Utilaje de Transport greu pentru constructii


gama completa de masini utilaje, asini si utilaje second hand utilaje din import... si dumpere noi si second hand pentru santiere. Dumperele se folosesc pe santiere... - Vehicule second-hand NOU - Produse noi Compania noastra va va ajuta sa gastiti ... »
Oferit de:GEPACO
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Credite & leasing

Credite & Leasing


si Second-Hand - (Autoturisme, Autocare, Autoutilitare) - Leasing pentru Utilaje... si Echipamente Noi si Second-Hand - (Utilaje pentru constructii, pentru industria prelucrarii... pentru achizitionare apartament, casa, teren - Credit Imobiliar pentru constructie ... »
Oferit de:DIAMANT 2000
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Credite pentru investitii fermieri

Credite pentru investitii fermieri


, echipamente agricole noi sau second hand; - Investitii in extinderea si/sau modernizarea... criterii de eligibilitate: - Existenta infrastructurii necesare proiectului (teren... fi utilizate pentru urmatoarele destinatii: - Achizitionare de masini, utilaje ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 Credite investitii imm-uri

Credite investitii IMM-uri


urmatoarele destinatii: - Achizitionare de masini, utilaje, echipamente noi sau second... infrastructurii necesare proiectului (teren, cladire, utilitati, etc.); - Infiintarea de noi... hand; - Modernizare si extindere capacitati de productie; - Investitii ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"masini de teren second hand" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea