Inscrie firma »

masina taiat plasma - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre masina taiat plasma
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Masini taiat tabla cu plasma

Masini taiat tabla cu PLasma


Reprezentanta firmei CARBONINI din Italia vinde masini de taiat table cu plasma... la preturi adaptate tarilor din Europa de Est. Masinile sunt fabricate dupa un concept... constructiv nou, unic pe piata imbinind avantajele unitatilor de taiere cu plasma mobile ... »

Pret: 32500 EUR
Oferit de:INFOMARK Srl
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Masina de taiat cu

Masina de taiat cu plasma


doresc o masina de debitat cu plasma de dimensiuni mai reduse. Perfect adaptate... zile de utilizare. Echipate cu surse de plasma performante, garantate de marca... Hypertherm (lideri mondiali in productia sistemelor mecanizate de taiere cu plasma ... »
Buyer Member 14 ani
Salaj
 Masini de taiat cu

Masini de taiat cu plasma


performant si precis mod de angrenare in momentul actual, fiind utilizat in masini care... lucreaza la precizii de 1/1000 mm). Precizia, puterea si viteza acestor masini...: laser, jet de apa, plasma si oxigaz. Multitudinea de optiuni si accesorii ... »
Buyer Member 14 ani
Salaj
 Masini de taiat cu

Masini de taiat cu PLASMA


Jetul de plasma este utilizat din ce in ce mai mult la taierea otelurilor bogat... de plasma cu puteri instalate de pana la 150 kW se pot taia materiale care, in cazul.... Principalii parametri ai instalatiei de taiere cu plasma sunt: viteza de taiere ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Masina de taiat cu

Masina de taiat cu plasma model CARBONINI


Descrierea produsului: Masina de taiat cu plasma Suprafata utila de taiere...: 2000×4000 mm Sursa plasma: HYPERTHERM HD 3070 Grosimi de taiere maxime... An de fabricatie 1994 Software Norme CE Masina in stare excelenta de functionare ... »

Pret: 24676 EUR
Oferit de:SC Quatro Route
Buyer Member 7 ani
Sibiu
 Masina portabila, automata, de taiat

Masina portabila, automata, de taiat metale, cu plasma si oxi-gaz COBRA


Masinile de taiat metale cu plasma sau oxi-gaz, seria COBRA, ofera o mobilitate... mare: poate fi pliata si transportata cu o masina mica si poate fi utilizata atat... in interior cat si afara. Controlul automat al masinii asigura viteza, precizie ... »
Buyer Member 7 ani
Iasi
 Masini cnc de taiat cu

Masini CNC de taiat cu plasma Seria DNR-I


&trade activeaza CNC-ul, sistemul de plasma si diagnoza proceselor de debitare ale masinii...O singura masina permite debitarea tevilor, profilelor si foilor de tabla... si profilelor. A A AVANTAJE TAIERE PLASMA DENER A Debitare precisa ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Masina cnc de taiat cu

Masina CNC de taiat cu plasma Winter Industrial 1530 cu montaj inclus


Masina CNC de taiat cu plasma Winter Industrial 1530 este un echipament... interfete USB Aceasta masina de taiat cu plasma cu CNC este utilizata pe scara larga..., titan cu grosimi intre 3 - 16 mm cu dispozitivul plasma standard Aceasta masina ... »

Pret: 152719.88 RON
Buyer Member 7 ani
Iasi
 Masina cnc de taiat cu

Masina CNC de taiat cu plasma Winter Industrial 1325 cu montaj inclus


Masina CNC de taiat cu plasma Winter Industrial 1325 este un echipament... interfete USB Aceasta masina de taiat cu plasma cu CNC este utilizata pe scara larga..., titan cu grosimi intre 3 - 16 mm cu dispozitivul plasma standard Aceasta masina ... »

Pret: 152719.88 RON
Buyer Member 7 ani
Iasi
 Masina cnc de taiat cu

Masina CNC de taiat cu plasma Winter Advertising 1325 - 60A


Masina CNC de taiat cu plasma Winter Advertising 1325 - 60A este un echipament..., titan cu grosimi intre 0,5 - 8 mm Aceasta masina de taiat cu plasma are baza... de taiat cu plasma cu CNC este utilizata pe scara larga in productia de masini ... »

Pret: 42818.49 RON
Buyer Member 7 ani
Iasi
 Masina cnc de taiat cu

Masina CNC de taiat cu plasma Winter Advertising 1325 - 100A


Masina CNC de taiat cu plasma Winter Advertising 1325 - 100A este un echipament..., titan cu grosimi intre 0,5 - 10 mm Aceasta masina de taiat cu plasma are baza... de taiat cu plasma cu CNC este utilizata pe scara larga in productia de masini ... »

Pret: 48527.62 RON
Buyer Member 7 ani
Iasi
 Masina cnc de taiat cu

Masina CNC de taiat cu plasma Winter Advertising 2030 - 100A


Masina CNC de taiat cu plasma Winter Advertising 2030 - 100A este un echipament..., titan cu grosimi intre 0,5 - 10 mm Aceasta masina de taiat cu plasma are baza... de taiat cu plasma cu CNC este utilizata pe scara larga in productia de masini ... »

Pret: 82782.41 RON
Buyer Member 7 ani
Iasi
 Masina cnc de taiat cu

Masina CNC de taiat cu plasma Winter Advertising 1313 - 60A


Masina CNC de taiat cu plasma Winter Advertising 1313 - 60A este un echipament..., titan cu grosimi intre 0,5 - 8 mm Aceasta masina de taiat cu plasma are baza... de taiat cu plasma cu CNC este utilizata pe scara larga in productia de masini ... »

Pret: 39392.99 RON
Buyer Member 7 ani
Iasi
 Masina automata de taiat metale cu

Masina automata de taiat metale cu plasma si oxi-gaz, portabila PYTHON


Masinile portabile de taiat metale, din seria Python, cu control automat, ofera... o mare mobilitate: poate fi pliata si transportata cu o masina mica si poate fi... utilizata atat in interior cat si afara. Controlul automat al masinii asigura viteza ... »
Buyer Member 7 ani
Iasi
 Masina portabila, automata, de taiat

Masina portabila, automata, de taiat metale, cu plasma si oxi-gaz KING COBRA


Masinile de taiat metale cu plasma sau oxi-gaz din seria KING COBRA, ofera o... cantitati mari de taiat, intrucat viteza de taiere cu plasma poate ajunge pana la 12... mobilitate mare: poate fi pliata si transportata cu o masina mica si poate fi utilizata ... »
Buyer Member 7 ani
Iasi
 Masini cnc de taiat cu

Masini CNC de taiat cu plasma Seria DNR-C COMPACT


activeaza CNC-ul, sistemul de plasma si diagnoza proceselor de debitare ale masinii... distrugerii sub actiunea flacarii.  -  - AVANTAJE TAIERE PLASMA DENER... Generator de plasma marca Hypertherm Sistemul ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Masini cnc de taiat cu

Masini CNC de taiat cu plasma DNR-I 2060 130XD


O singura masina permite debitarea tevilor, profilelor si foilor de tabla... si profilelor.  -  - AVANTAJE TAIERE PLASMA DENER  ...- Unitate de control CNC tip Windows Generator de plasma marca Hypertherm ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Masina portabila, automata, de taiat

Masina portabila, automata, de taiat metale, cu plasma si oxi-gaz looking


Firma este specializata in producerea de masini de debitat cnc cu plasma... si oxigaz. dimensiuni de lucru [mm] incepand cu 1300*2500 pana la 1500*3000. masinile se ... »

Pret: 30000 USD
Buyer Member 6 ani
Altele
 Masina portabila, automata, de taiat

Masina portabila, automata, de taiat metale, cu plasma seria Smart II


Masinile de taiat metale cu plasma sau oxi-gaz din seria SmartII, ofera o... mari de taiat, intrucat viteza de taiere cu plasma poate ajunge pana la 12 metri... mobilitate mare: poate fi pliata si transportata cu o masina mica si poate fi utilizata ... »

Pret: 20000 USD
Buyer Member 6 ani
Altele
 Masini de debitat cu plasma

Masini de debitat cu plasma


rezultate in urma debitarii cu plasma. Caile de rulare si elementele de actionare sunt... protejate impotriva prafului. Cu ajutorul interfetei pentru plasma L-THC, care... de plasma prin masurarea arcului electric si un senzor pentru reglajul initial ... »
Buyer Member 14 ani
Salaj
 Masina portabila ,de taiat metale,

Masina portabila ,de taiat metale, cu plasma si oxi-gaz seria Power II - SteelTailor


Masinile de taiat metale cu plasma sau oxi-gaz din seria Power II, ofera o... mari de taiat, intrucat viteza de taiere cu plasma poate ajunge pana la 12 metri... mobilitate mare: poate fi pliata si transportata cu o masina mica si poate fi utilizata ... »

Pret: 10900 USD
Buyer Member 6 ani
Altele
 Masina cnc pentru taiat table cu jet

Masina CNC pentru taiat table cu jet de plasma sau oxigaz CORMAK ZZ 1500 x


Aceasta Masina CNC de Taiat Table cu Plasma model MK1500*3000 este un utilaj...;, in functie de preferintele solicitate de client. Masina cu Plasma si CNC pt Taiat Table... digital care permite taierea unor forme complexe. Aceasta MASINA CNC de TAIAT TABLE ... »

Pret: 22844.55 RON
Buyer Member 7 ani
Iasi
 Masina portabila, automata, de taiat

Masina portabila, automata, de taiat metale, cu plasma si oxi-gaz Dragon II


Masinile de taiat metale cu plasma sau oxi-gaz din seria Dragon II ofera o... mari de taiat, intrucat viteza de taiere cu plasma poate ajunge pana la 12 metri... mobilitate mare: poate fi pliata si transportata cu o masina mica si poate fi utilizata ... »

Pret: 13000 USD
Buyer Member 6 ani
Altele
 Masina portabila, automata, de taiat

Masina portabila, automata, de taiat metale, cu plasma si oxi-gaz seria Power


Masinile de taiat metale cu plasma sau oxi-gaz din seria PowerI, ofera o... mari de taiat, intrucat viteza de taiere cu plasma poate ajunge pana la 12 metri... mobilitate mare: poate fi pliata si transportata cu o masina mica si poate fi utilizata ... »

Pret: 10000 USD
Buyer Member 6 ani
Altele
 Masina portabila, automata, de taiat

Masina portabila, automata, de taiat metale, cu plasma si oxi-gaz seria valiant


Masinile de taiat metale cu plasma sau oxi-gaz din seria valiabt 2.0, ofera o... cantitati mari de taiat, intrucat viteza de taiere cu plasma poate ajunge pana la 12... mobilitate mare: poate fi pliata si transportata cu o masina mica si poate fi utilizata ... »

Pret: 13000 USD
Buyer Member 6 ani
Altele
54 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"masina taiat plasma" in Firme Hot - 10 Rezultat(e)
Folositi cautarea