Inscrie firma »

masina de incarcat cartuse inkjet - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre masina de incarcat cartuse inkjet
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Masina de incarcat cartuse inkjet

Masina de incarcat cartuse inkjet ink-012


"1.echipata cu 22 de clampe de incarcare prin gaurile de ventilare (nu este... nevoie sa se indeparteze eticheta originala a cartusului). Incarca mai bine de 250... de tipuri de cartuse. 2.Patentul unic al incarcarii non distructive, nu va lasa nici ... »
Buyer Member 12 ani
Botosani
 Masina de incarcat cartuse inkjet

Masina de incarcat Cartuse Inkjet ink-08


de tipuri de cartuse ceea ce o face cea mai avansata masina din lume. Dedicata..."1.echipata cu 22 de clampe de incarcare prin gaurile de ventilare (nu este... nevoie sa se indeparteze eticheta originala a cartusului). Incarca mai bine de 250 ... »
Buyer Member 12 ani
Botosani
 Masina de incarcat cartuse inkjet

Masina de incarcat cartuse inkjet ink-07


70% din valoarea unor cutii de tabla cu seringi, asa numite masini de incarcare.... Majoritatea masinilor de incarcat de pe piata sunt doar simple cutii cu relee si seringi... de 250 de tipuri de cartuse ceea ce o face una din cele mai avansate masini din lume ... »
Buyer Member 12 ani
Botosani
 Masina de incarcat cartuse inkjet

Masina de incarcat Cartuse Inkjet ink-09


. Majoritatea masinilor de incarcat de pe piata sunt doar simple cutii cu relee si seringi... indeparteze eticheta originala a cartusului). Incarca mai bine de 250 de tipuri de cartuse...Aceasta masina este pe departe cea mai avansata si mai precisa din lume ... »
Buyer Member 12 ani
Botosani
 Tester cartuse inkjet

Tester Cartuse Inkjet


gol, folosind una din masini, se poate incarca 2 ml de cerneala si verifica... in zilele noastre de pe urma centrelor de incarcare, pt. a obtine cartuse noi fara nici..."1, Poate testa mai bine de 80 tipuri de cartuse ( mai toate cartusele cu cap ... »
Buyer Member 12 ani
Botosani
 Aparat de desfundat si incarcat cartuse

Aparat de desfundat si incarcat cartuse


fel cartusul.Aceasta masina poate incarca atat cartuse de negru cat si color...Aceasta masina aplica o tehnica unica de incarcare prin gurile de ventilare.... In felul acesta, incarcarea va fi una delicata, fara vreun risc de a defecta in vreun ... »

Pret: 4164.52 RON
Buyer Member 7 ani
Bihor
 Franciza dama service

FRANCIZA DAMA SERVICE


-aparat de sudura termica pentru nylon cutter Instalatie pentru cartuse ink-jet... -curatatoare cu vapori pentru ink-jet -statie de incarcare si curatare model... de incarcare model "Leonardo" 2 Instalatii pentru cartuse laser -instalatie ... »
Oferit de:DC INVEST SA
Light Member 14 ani
Bucuresti
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea