Inscrie firma »

marketing comert electronic - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre marketing comert electronic
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Comert electronic

Comert electronic


comerciale imense. Conceptul de comert electronic acopera realizarea, prin intermediul... unei piete locale dipar. Comertul electronic ofera o audienta globala... costului sau redus de comunicare. Sistemele de Comert Electronic pentru comunitatea ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Website, web design, comert electronic

Website, web design, comert electronic


Website, web design, comert electronic Nimic nu este mai adevarat ca "imaginea... de solutii pentru comert electronic vanzarea de servicii pe web in regim de Application... avantaje prin micsorarea costurilor de marketing legate de distribuirea informatiilor ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Consultanta in comert electronic

Consultanta in comert electronic


in presa cifre despre comertul electronic, ca poti crea un magazin online cu doar 1000... la umane dar care este pasionat de PHP si MySQL sa-ti faca un site de comert electronic..., de executie, si de utilizare a unui site de comert electronic. Impreuna gasim solutii ... »
Oferit de:Web Audit SRL
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Marketing online

Marketing online


, comertului electronic sau afacerilor electronice, ca parte a programelor de marketing... si studentilor cu preocupari in domeniul marketingului pe Internet, marketingului electronic... concepte de marketing, familiare - cum ar fi mixul de marketing si comportamentul ... »

Pret: 69.9 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Marketing on-line

Marketing on-line


, comertului electronic sau afacerilor electronice, ca parte a programelor de marketing... si studentilor cu preocupari in domeniul marketingului pe Internet, marketingului electronic... concepte de marketing, familiare " cum ar fi mixul de marketing si comportamentul ... »

Pret: 56 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Solutie comert electronic, soft creare magazin online

Solutie comert electronic, soft creare magazin online virtual


ShopIQ este o aplicatie de comert electronic (e-commerce) care permite... de comert electronic al carei scop este cresterea vanzarilor si implicit al profitului...IQ pune la dispozitita utilizatorilor o platforma de comert electronic adaptata ... »

Pret: 300 EUR
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Em-commerce - solutii e-comert & magazine

em-commerce - solutii e-comert & magazine virtuale, case de comenzi


angajati. EM-Commerce este o aplicatie web destinata comertului electronic... afacerii - solutie web matura dedicata comertului electronic de produse si...EM-commerce - solutii e-comert, magazine virtuale, case de comenzi Pentru ... »
Light Member 19 ani
Iasi
 Magazine online

Magazine online


termopane, haine si adidasi, telefoane mobile/electronice/electrocasnice, bauturi.... Comertul online a luat amploare in ultimii ani si din ce in ce mai multi patroni cauta ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Strike

Strike


de comert electronic pentru toate industriile, asigurand furnizarea de aplicatii... de produse, sisteme de gestiune integrate. Comertul eElectronic, prin Internet... necesare infrastructurii on-line, cataloage electronice care ajuta la construirea ... »
Oferit de:ampersand
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Osiris ecommerce solution - magazin virtual

Osiris ecommerce solution - magazin virtual


nostru. Osiris ecommerce solution este o solutie profesionala de comert electronic... de marketing: -vouchere cadou -cupoane de reduceri -promotii -produsul cel mai bine ... »
Oferit de:IT Experience
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Realizare/ intocmire proiecte fonduri structurale europene

Realizare/ Intocmire proiecte Fonduri Structurale Europene


, sisteme informatice, comert electronic si programe software pentru afaceri... in domenii diverse, precum administrarea afacerilor, management si marketing, management... Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale SERVICIILE OFERITE ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Colectia de carti de specialitate - 2009

Colectia de carti de specialitate - 2009


managementul - componenta a marketingului strategic - succesul in marketingul strategic.... Comertul cu produse agroalimentare diagnoza si durabilitatea activitatii comerciale...; - noi forme de comert; - acorduri si organizatii internationale; - asociatii ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Servicii profesionale de la importator din u.e.!

Servicii profesionale de la importator din U.E.!


electronic al marfii Sunt printre cele mai eficiente sisteme de paza si protectie... comerciale, pliante, oferte etc. Online Marketing Romania isi rezerva dreptul... strategie de marketing, conform cu legea 677/2001. - "Faptul ca o comunicare ... »
Light Member 16 ani
Hunedoara
 
13 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"marketing comert electronic" in Firme Hot - 12 Rezultat(e)
Folositi cautarea