Inscrie firma »

manusi de protectie elastice - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre manusi de protectie elastice
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Manusa de protectie cu manseta

MANUSA DE PROTECTIE CU MANSETA ELASTICA NEOGRIP


 Manusa de protectie cu manseta elastica Neogrip, art. 1490ME Manusa textila... imersata partial in latex, manseta elastica; Marime: 10.   Aplicatii: industrie... Risc biologic Nu Tip de protectie uz general Tip material latex ... »

Pret: 5.34 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Manusi

Manusi


. Foarte elastica cu bune calitati de protectie impotriva agentilor chimici...Lacatus: Manusa din piele spalt de porc, captuseala interioara, grosimea pielii... de aproximativ 1,0 - 1,1 mm. Manusa cu intarituri: Manusa deosebit de rezistenta ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Manusi protectie

MANUSI PROTECTIE


Introduceti descrierea produsului aici. MANUSA DE PROTECTIE EN 388 Manusa... buna. Manseta elastica, culoare gri petrol. ... »

Pret: 3 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Manusi protectie cu strat de latex

Manusi protectie cu strat de latex


cu strat de latex Manusi protectie tricotate, cu manseta elastica, din amestec...Descriere manusi protectie cu strat de latex Descriere manusi protectie... si degete. Domenii de activitate in care se recomanda folosirea acestor manusi protectie ... »

Pret: 7.07 RON
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Manusi protectie cu strat de nitril

Manusi protectie cu strat de nitril


Descriere manusi protectie cu strat de nitril Manusi protectie tricotate... si degete Manusi protectie imersate in nitril pentru o mai buna rezistenta chimica... acestor manusi protectie cu strat de nitril: - Service auto - Constructii si amenajari ... »

Pret: 4.9 RON
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Manusi de protectie specialgrip

Manusi de protectie SPECIALGRIP


Manusa de protectie cat. II conform EN 388 Email SPECIALGRIP art. 1491... Manusa tricotata din fibre mixte, imersata partial in latex, textura ridata pentru o... priza mai buna, manseta elastica, marimi: 8, 9, 10. ... »

Pret: 5.8 RON
Buyer Member 10 ani
Galati
 Manusi protectie antitermica din kevlar

Manusi protectie antitermica din Kevlar


Descriere manusi protectie antitermica din Kevlar: Manusi protectie antitermica...%. Caractersitici manusi de protectie: - protectie impotriva caldurii de contact de pana la 350... o pereche manusi de protectie, iar comanda minima este de o pereche. ... »

Pret: 66.34 RON
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Manusi cu picou

Manusi cu picou


, cu aplicatii punctiforme pe palma si degete si cu manseta elastica. Manusile de protectie...Descriere manusi cu picou Manusi cu picou tricotate din fibre mixte... ce apar in timpul lucrului. Manusi cu picou ce pot fi folosite folosite in toate ... »

Pret: 2.42 RON
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Manusi picou

Manusi picou


punctiforme pe palma si degete si manseta elastica. Manusile de protectie cu picou... in timpul lucrului. Manusile de protectie cu picou pot fi folosite folosite in toate...Descriere manusi picou. Manusi picou tricotate din fibre mixte, cu aplicatii ... »

Pret: 2.42 RON
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Manusi protectie-gladiator

Manusi protectie-GLADIATOR


ºetã elasticã, mãrimi: 7, 8, 9, 10. ... »
Buyer Member 12 ani
Mures
 Manusa de protectie gladiator

Manusa de protectie Gladiator


ã, manºetã elasticã, mãrimi: 7, 8, 9, 10 Comanda minima ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Manusi de protectie bunting

Manusi de protectie Bunting


Manusi de protectie imersate pentru riscuri mecanice. Manusa tricotata.... Manseta elastica. Rezistenta la abraziune, taiere, rupere si la perforare. ... »
Buyer Member 14 ani
Bistrita-Nasaud
 Manusi protectie universale, poliuretan

Manusi Protectie Universale, Poliuretan


MANUSI DE PROTECTIE POLIURETAN / SENSOR NEGRU, ALB, GRI Manusi de protectie... din poliester acoperit cu poliuretan. - Manseta elastica. - Rezistente la abraziune... si rupere. - Asigura priza excelenta si sensibilitate ridicata. - Elasticitate foarte ... »

Pret: 9.99 RON
Buyer Member 7 ani
Neamt
 Manusi de protectie flicker

Manusi de protectie Flicker


Manusi de protectie imersate pentru riscuri mecanice. Tricotate din poliester... gri cu fir de carbon integrat. Manseta elastica. Palma si degetele imersate ... »
Buyer Member 14 ani
Bistrita-Nasaud
 Manusi de protectie sapeur pompier

Manusi de protectie Sapeur Pompier


Manusa pompier conforma cu normele EN 659. Piele hidrofuga de bovina... cu interior dublat cu kevlar. Manseta elastica pe interior. Lungimea mansetei este de 15 ... »
Buyer Member 14 ani
Bistrita-Nasaud
 Manusi protectie metal

Manusi protectie metal


Manusi de protectie acoperite nu nitrilio, foarte elastice si rezistente pentru ... »
Buyer Member 13 ani
Constanta
 Manusa de protectie picou dublu

MANUSA DE PROTECTIE PICOU DUBLU


 Manusa de protectie Picou Dublu, art. 1040-2 Manusa tricotata din fibre... mixte.   Aplicatii PVC punctiforme pe ambele fete, manseta elastica; Marime: 10. Â... europene EN420 Risc biologic Nu Tip de protectie uz general Tip material ... »

Pret: 2.21 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Manusa de protectie best

MANUSA DE PROTECTIE BEST


 Manusa de protectie Best, art. 1468 Manusa tricotata din nailon.   Strat... subtire de poliuretan pe varful degetelor, culoare alba, manseta elastica; Culoare... Nu Norme europene EN388 Risc biologic Nu Tip de protectie mecanica ... »

Pret: 2.64 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Manusa de protectie sensor black

MANUSA DE PROTECTIE SENSOR BLACK


 Manusa de protectie Sensor Black, art. 1464N Manusa tricotata din nailon. Â...   Strat subtire de poliuretan in palma si pe degete manseta elastica; Culoare... de protectie mecanica Tip material poliuretan ... »

Pret: 3 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Manusa de protectie sensor

MANUSA DE PROTECTIE SENSOR


 Manusa de protectie Sensor, art. 1464 Manusa tricotata din nailon.   Â... Strat subtire de poliuretan in palma si pe degete manseta elastica. Risc mecanic: 4131. Â... europene EN388 Risc biologic Nu Tip de protectie mecanica Tip material ... »

Pret: 3 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Manusa de protectie criss cross

MANUSA DE PROTECTIE CRISS CROSS


 Manusa de protectie Criss Cross, art. 1030 Manusa tricotata din fibre... sintetice.   Aplicatii PVC in forma de fagure, manseta elastica; Marime: 10. Risc... Nu Norme europene EN388 Risc biologic Nu Tip de protectie mecanica ... »

Pret: 4.56 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Manusa de protectie specialgrip

MANUSA DE PROTECTIE SPECIALGRIP


 Manusa de protectie Specialgrip, art. 1491 Manusa tricotata din fibre mixte..., imersata partial in latex. Textura ridata pentru o priza mai buna, manseta elastica. Â... Norme europene EN388 Risc biologic Nu Tip de protectie mecanica Tip ... »

Pret: 5.34 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Manusa de protectie supergrip

MANUSA DE PROTECTIE SUPERGRIP


 Manusa de protectie Supergrip, art. 1492 Manusa tricotata din fibre mixte... mai buna rezistenta mecanica, textura in relief, manseta elastica; Marime: 10. Â... Norme europene EN420 Risc biologic Nu Tip de protectie uz general Tip ... »

Pret: 5.63 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Manusi de rapel

Manusi de rapel


Manusi de protecsie ideale pentru amaraje si salvari. Palma manusii este facuta... din Amara, intarita cu un material foarte rezistent la abraziune. Materialul elastic ... »
Buyer Member 14 ani
Bihor
 Pantaloni cu elastic tercot

Pantaloni cu elastic tercot


Caracteristici: - 2 buzunare aplicate - Ajustabil in talie cu elastic ... »

Pret: 35.66 RON
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
399 produse / 16 pagini
25 produse pe pagina.

"manusi de protectie elastice" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Folositi cautarea