Inscrie firma »

manopera casa amvic - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre manopera casa amvic
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Case economice amvic

CASE ECONOMICE AMVIC


de constructie in functie de complexitatea proiectului/teren Casa in sistem AMVIC de la 18..., bucatarie, living, 2 terase , pret/cost total ,materiale si manopera : 18.500 EUR ... »

Pret: 22950 EUR
Buyer Member 10 ani
Arges
 Cofraje termoizolante amvic

COFRAJE TERMOIZOLANTE AMVIC


: -cofragul amvic -armatura -beton -manopera Cheltuielile cu incalzirea...Sistemul de cofraje amvic este format din cofraje de polistiren expandat unite... cu cheltuielile de manopera, etc. Pentru un perete de caramida aveti nevoie de : -Caramida ... »
Light Member 14 ani
Timis
 Casa ana, casa cu pasaport energetic

CASA ANA, CASA CU PASAPORT ENERGETIC


CASA ANA; CASA CU PASAPORT ENERGETIC; OBLIGATORIU DIN ANUL 2009 Suprafata... construita desfasurata 181 mp Invelitoare tabla Lindab Ferestre PVC cu geam LowE AMVIC... de "tip lego", pentru realizarea unei case "la rosu" (fundatii, peretii de rezistenta ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Proiectare case pasive

Proiectare case pasive


Construim, proiectam case in sistem AMVIC si clasic pe terenul propriu... sau al beneficiarului . Casa in sistem AMVIC de la 19.900 EUR Casa in sistem AMVIC ,suprafata... total ,materiale si manopera : 19.900 EUR+TVA -faza gri , termen executie 30 zile ... »

Pret: 24700 EUR
Buyer Member 10 ani
Arges
 Casa doina (duplex) cu pasaport energetic

CASA DOINA (DUPLEX) CU PASAPORT ENERGETIC


cu geam LowE AMVIC Ferestre U pereti = 0,27W/mpK(ideal pentru incalzire in pardoseala...", pentru realizarea unei case "la rosu" (fundatii, peretii de rezistenta complet... betonului. Fata de traditionalele "case la rosu" aveti inclus pe aceasta tehnologie ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"manopera casa amvic" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea