Inscrie firma »

mandatul de negociere - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre mandatul de negociere
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consultanta si negociere privind contractele

CONSULTANTA SI NEGOCIERE PRIVIND CONTRACTELE COMERCIALE


Negocieri si redactari contracte de : distributie, franciza, concesionare..., publicitate, sub-antrepriza, licentiere, mandat comercial etc... Negociere si redactare de acte de cesiune, acorduri de confidentialitate ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs - negocierea profesionala in lumea afacerilor

Curs - Negocierea profesionala in lumea afacerilor PNC


negocierii este complex, existand in fiecare clipa o multitudine de factori care trebuie... si limitelor; definirea mandatelor - stabilirea preturilor, a concesiilor Planificarea... versus succesul pe termen scurt Desfasurarea negocierilor - modelul CA pentru ... »
Buyer Member 12 ani
Covasna
 Dreptul contractual

Dreptul contractual


-contract de inchiriere - contract de mandat remunerat sau gratuit - contract... internationala de marfuri - contracte de transport international - contracte de mandat..., verificare, interpretare clauze contractuale, negociere si conciliere in conflictele ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Drept comercial - societati comerciale

Drept comercial - Societati comerciale


, radiere, prelungire mandat administrator conform act constitutiv, corectare eroare... necesare; * La negocierea si incheierea contractelor comerciale; * Concilierea ... »
Oferit de:BRUMA G. VASILE
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Recuperarii debite persoane fizice si persoane juridice

Recuperarii debite persoane fizice si persoane juridice


CONTRACTULUI DE MANDAT Pentru a demara procedura de recuperare a creantei dvs vom incheia... un contract de mandat prin care ne veti imputernici sa ne ocupam de cazul dvs. 3.SOFT... atat la sediul nostru cat si la sediul debitorului; - negocierea platii ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Consultanta juridica

CONSULTANTA JURIDICA


contracte de comision o contracte de mandat comercial o contracte de management o... si asistarea clientilor la negocierea, incheierea si derularea contractelor comerciale... - redactarea contractelor individuale de munca, negocierea, incheierea si inregistrarea lor ... »
Buyer Member 17 ani
Salaj
 Noile tipuri de contracte in relatiile economice internationale in

Noile tipuri de contracte in relatiile economice internationale in romana si engleza


economic si juridic, si de uz concret (pregatirea si negocierea operativa... cadru de mandat """ Contract cadru de comision """ Contract de consignatie ... »

Pret: 16.51 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 O calatorie. viata mea in politica

O calatorie. Viata mea in politica


conservatoare. A condus Partidul Laburist spre castigarea istorica a trei mandate, devenind... Brown si Peter Mandelson, negocierile extenuante pentru obtinerea pacii in Irlanda ... »

Pret: 63.75 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Drept societar si comercial

Drept societar si comercial


de anvergura, vanzari documentare, negocierea, intocmirea si revizuirea contractelor..., negocierea, amendarea tuturor tipurilor de contracte comerciale si acorduri (vanzare..., imprumut, creditare, mandat, reprezentare, uzufruct, cesiune, constructie, reparatii ... »
Oferit de:Dragan & Mazilu
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Reforma justitiei romanesti

Reforma justitiei Romanesti


, iar negocierile propriu‑zise de aderare au fost deschise in luna februarie 2000... afectata de lipsa resurselor necesare. Comisia a reco­mandat ca reforma sistemului... independent, fapt ce a permis incheierea negocierilor de aderare a Romaniei la Uniunea ... »

Pret: 25.2 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Model de cerere de chemare în judecata - actiune în

Model de cerere de chemare în judecata - actiune în raspunderea civila contractuala


, situatie care nu se regaseste în aceasta cauza. 20. Contract de mandat.... Potrivit prevederilor art. 1532 C. civ., mandatul este un contract în virtutea... de la care a primit însarcinarea. Mandatul, se arata în art. 1535 C. civ ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 
11 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"mandatul de negociere" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea