Inscrie firma »

majorare salar minim - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre majorare salar minim
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Salarizare si administrare personal

SALARIZARE SI ADMINISTRARE PERSONAL


de specialisti ofera partenerilor nostri de afaceri 5 avantaje majore: - beneficiati... de experienta echipei noastre in proiectarea si administrarea structurilor de salarii... administrative de personal; - cost redus al functiei de HR pentru organizatie; - timp minim ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Restituire impozit strainatate romania

Restituire impozit strainatate Romania


pe care angajatorul ti l-a retinut din salariul brut si l-a platit la bugetul statului..., deoarece majoritatea impozitelor ajung sa fie platite intr-un cuantum mai mare... intregul impozit platit. In cazul celor cu venituri peste pragul minim, se poate face o ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 The pajama game - petrecere in pijama (dvd)-5948211009878

The Pajama Game - Petrecere in pijama (DVD)-5948211009878


in ultima vreme din cauza unei cereri de majorare a salariilor cu 711/42 centi pe ora...Durata: 101 minCategorie: Muzical, RomanticAudienta: Audienta Generala ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Testarea unei idei de afaceri

Testarea unei idei de afaceri


. Aflati de ce majoritatea noilor afaceri esueaza si evitati greselile facute de altii... de clara si comprehensibila a fost cartea pentru mine, cineva care nu avea deloc... experienta in afaceri sau comert. Joia trecuta a fost ultima mea zi ca salariat si aum ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Testarea unei idei de afaceri

Testarea unei idei de afaceri


. Aflati de ce majoritatea noilor afaceri esueaza si evitati greselile facute de altii... si comprehensibila a fost cartea pentru mine, cineva care nu avea deloc experienta in afaceri... sau comert. Joia trecuta a fost ultima mea zi ca salariat si aum sunt ocupat full ... »

Pret: 19.99 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Pachetul juridic - top business creative

Pachetul Juridic - Top Business Creative


; b.- mediere; c.- conciliere; d.- negociere; e.- med-arb-ul; f.- mini..., modificare comisie de cenzori; retragere, excludere asociati; majorare sau reducere... a salariatilor; 7. CRJA va ofera serviciile Curtii de Arbitraj cu un discount special ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Model de cerere de chemare in judecata - actiune in raspundere civila

Model de cerere de chemare in judecata - actiune in raspundere civila delictuala


existentei cazului fortuit (cu valoare exoneratorie. sau a fortei majore, vina... minori sau majori. Daca sunt interni, raspund de prejudiciile cauzate si in zilele... de munca incheiate intre patron si salariati. Patronul are calitatea de comitent ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Consultanta in publicitate online

Consultanta in publicitate online


nu veti avea nici macar un minim de 1-2 comenzi onorate pe zi, poate va veti... adoptate de marea majoritate a magazinelor online este ca, dupa ce au atins masa... si alte cheltuieli, chiria, curentul, gazele, salariile? Poate daca mia de afisari ... »
Oferit de:Web Audit SRL
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Kit fiscalitate si contabilitate

KIT FISCALITATE si CONTABILITATE


2010 si Reglementari Contabile 2010 cu trei teme majore: TVA + Impozite Directe... >>> Clarificarea impunerii veniturilor din salarii si veniturilor... minim ♦ Regimul fiscal ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea