Inscrie firma »

lucrari intabulare teren - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre lucrari intabulare teren
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cadastru intabulare ieftin- teren

Cadastru Intabulare IEFTIN- teren extravilan


Cadastru si intabulare teren extravilan cu 950 ron onorariu la care se adauga... lucrarii de cadastru in regim de urgenta, termenul de avizare se reduce de 3 ori, dar..., sisteme GPS Leica), au verificarea metrologica la zi. *Lucrarile sunt executate ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cadastru si intabulare

Cadastru si intabulare


Lucrari de cadastru si intabulare in Bucuresti si Ilfov: apartamente, terenuri..., case, blocuri. Documentatii cadastrale de alipire si dezmembrare teren ... »

Pret: 290 RON
Oferit de:SC Yard Cad SRL
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cadastru intabulare ieftin- teren

Cadastru Intabulare IEFTIN- teren intravilan fara constructie


Cadastru si intabulare teren intravilan fara constructie incepand cu 950 ron... lucrarii de cadastru in regim de urgenta, termenul de avizare se reduce de 3 ori, dar..., sisteme GPS Leica), au verificarea metrologica la zi. *Lucrarile sunt executate ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cadastru intabulare ieftin- teren

Cadastru Intabulare IEFTIN- teren intravilan cu constructie


Cadastru si intabulare teren intravilan cu constructie incepand cu 1100 ron... lucrarii de cadastru in regim de urgenta, termenul de avizare se reduce de 3 ori, dar..., sisteme GPS Leica), au verificarea metrologica la zi. *Lucrarile sunt executate ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Documentatii pentru cadastru si intabulare teren  (cu

Documentatii pentru cadastru si intabulare teren (cu constructie)


Acte necesare: -Certificat fiscal pentru Cadastru si Intabulare eliberat... cadastral) - in original; -Actele de proprietate ale terenului: titlu de proprietate... - verbal de receptie la terminarea lucrarilor (daca exista) - copii legalizate ... »
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Euro quality test - servicii de cadastru si

EURO QUALITY TEST - Servicii de Cadastru si Intabulare


cladiri de birouri, cladiri comerciale; - Cadastru si Intabulare teren fara... constructie; - Cadastru si Intabulare teren cu constructie; - Inscriere constructie... specializate de: - Cadastru si Intabulare apartamente; - Cadastru si Intabulare ... »

Pret: 1000 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Inscriere constructie (intabulare constructie noua)

Inscriere constructie (intabulare constructie noua)


Acte necesare: -Certificat fiscal pentru Cadastru si Intabulare eliberat...; - Autorizatia de construire si proces - verbal de receptie la terminarea lucrarilor - copii... lucrarilor de demolare (numai in cazul in care in vechea documentatie cadastrala ... »
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Intabulari imobile (apartamente, terenuri, cladiri etc.)

Intabulari imobile (apartamente, terenuri, cladiri etc.)


Lucrarile se efectueaza in timp scurt, in functie de actele proprietarilor... apartament 1-2 camere 500 Ron - pentru apartament 3-4-5 camere 600 Ron - teren... intravilan cu constructii <1000m.p.650 Ron - teren intravilan cu constructii >1000 ... »
 Teren in zona clinceni

teren in zona Clinceni


2008.Terenul beneficiaza de cadastru si intabulare.Utilitati:curent electric...Teren de vanzare in zona Clinceni,2.500mp,cu deschidere la Sos... "Satul englez",ce are ca termen de finalizare 2 ani,lucrarile incepand in primavara ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cadastru pentru casa si teren in bucuresti si ilfov

Cadastru pentru casa si teren in Bucuresti si Ilfov


Inginer geodez(PFA) realizez lucrari de cadastru si intabulare pentru... sau parcele. Consultanta juridica, consultanta in lucrari topografice, realizare planuri ... »
Oferit de:Dutu Elena PFA
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Teren de vanzare clinceni

Teren de vanzare Clinceni


electric si gaze (chiar langa teren), urmand ca Primaria sa extinda lucrarile pentru...Vand teren intravilan in Com.Clinceni - Jud.Ilfov- Sos.Clinceni -Ordoreanu... din drumul de acces = total suprafata teren = 500mp ). Actele proprietarului : -Titlu ... »

Pret: 5500 EUR
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Vand teren intravilan in com.clinceni  407mp

Vand teren intravilan in Com.Clinceni 407mp


Vand teren intravilan in Com.Clinceni - Jud.Ilfov, in apropierea Primariei... in proprietate din drumul de servitute. Total suprafata teren= 407mp. Drumul de servitute....dezmembrare, Intabulare pt.fiecare lot (inclusiv a drumului de acces).Caracteristi pt ... »

Pret: 8000 EUR
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Vand teren intravilan in com.clinceni - jud.ilfov

Vand teren intravilan in Com.Clinceni - Jud.Ilfov 605mp


Vand teren intravilan in Com.Clinceni - Jud.Ilfov, Str.Stadionului- Tarla 36... de acces. Total suprafata teren= 605mp. Actele proprietarului : -Titlu de Proprietate... si coordonatele acestora, Certificat de Urbanism pentru dezmembrare, Intabulare pentru fiecare ... »

Pret: 18000 EUR
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Iginer geodez

iginer geodez


OCPIB , executa lucrari de cadastru si intabulare in cel mai scurt timp posibil...:cadastru, intabulare, parcelare, parcelari, trasari, delimitari, masuratoare, masuratori, gps..., schite, relevee , profile, nivel, ridicari topo, ridicari topografice, lucrari ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Model de conventie privind constituirea unui drept de trecere

Model de conventie privind constituirea unui drept de trecere


..............,în calitate de proprietar al terenului situat în ........... înscris î..., constitui cu titlu gratuit/oneros un drept de trecere [1], asupra terenului proprietatea...;n favoarea terenului proprietatea BENEFICIARULUI, situat în ............ î ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Vanzare case / vile tineretului bucuresti glx100909

vanzare Case / Vile Tineretului Bucuresti GLX100909


TINERETULUI-CANTEMIR. Proprietatea cuprinde teren in suprafata de 360 mp cu front stradal... avanseze lucrarile in primavara.Ambele constructii au potential pentru extindere... la distanta de maxim 5 minute de mers pe jos.Proprietatea are cadastrul si intabularea ... »

Pret: 249900 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Credit ipotecar

Credit ipotecar


de rangul 1 in favoarea bancii asupra terenului Ipoteca suplimentara asupra unui... Asigurare pe faze de constructie/ executie lucrari cesionata in favoarea bancii... a institutiei financiare Actul de proprietate asupra terenului pe care va fi ridicata ... »
Oferit de:DIAMANT 2000
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 
17 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"lucrari intabulare teren" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Folositi cautarea