Inscrie firma »

lucrari de instalatii pentru constructii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre lucrari de instalatii pentru constructii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Lucrari de instalatii pentru

lucrari de instalatii pentru constructii


ARTINSTALPOOL executa :lucrari de instalatii pentru constructii ,lucrari... tipuri de constructii a: . echipamentelor si instalatiilor sanitare...; . echipamentului si tubulaturii pentru instalatiile de incalzire, ventilatie ... »
Oferit de:ARTINSTALPOOL
Buyer Member 14 ani
Dolj
 Lucrari de instalatii electrice

Lucrari de instalatii electrice


Oferim servicii de proiectare si executie de instalatii electrice pentru... constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala... de 0.4 kv. Pentru mai multe informatii legate de serviciile pe care le oferim, cat ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Instalatii constructii

Instalatii constructii


Executam lucrari de gaze si instalatii termice cu preturi pentru manopera ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Lucrari de instalatii electrice

LUCRARI DE INSTALATII ELECTRICE


ISO 9001 pentru: Proiectare si executie instalatii electrice interioare... pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 4 ani
Arges
 Devize lucrari constructii, devize

Devize lucrari constructii, devize instalatii - Proiecte tehnice


: situatii lucrari devize constructii, situatii lucrari devize instalatii. * Verificare...Oferta deviz constructii, devize instalatii. Oferim servicii de consultanta... de rezistenta, arhitectura, DEVIZE INSTALATII pentru licitatii publice: prezentare formulare ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Oferta lucrari constructi

Oferta lucrari constructi


SC SN CONSTRUCT SRL executa,prestari servici de constructi;case la rosu,case le... cheie,amanajari interioare,amenajari exterioare,lucrari de termoizolatii... si hidroizolatii pentru acoperisuri, terase, pereti, subsoluri si fundatii ... »
Buyer Member 14 ani
Dambovita
 Constructii  si  instalatii  pentru

CONSTRUCTII SI INSTALATII PENTRU CONSTRUCTII


DE REPARATII PENTRU CONSTRUCTII, INVELITORI, IGNIFUGARI, INSTALATII TERMICE SI SANITARE...S.C. ABKATY S.R.L. CALARASI EXECUTA LA CELE MAI MICI PRETURI LUCRARI ... »
Oferit de:SC ABKATY SRL
Buyer Member 11 ani
Calarasi
 Executie instalatii pentru constructii

Executie Instalatii Pentru Constructii


in constructii cat si in instalatii apa,termice,canalizare. Instalatii termice Instalatii...Experienta in domeniu peste 12 ani,executam lucrari de orice tip atat... sanitare Instalatii ventilare Instalatii climatizare Incalzire in pardoeala Pompe ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Consultanta constructii si

Consultanta constructii si instalatii, dirigentie desantier


Inginer instalatii pentru constructii, persoana fizica autorizata ISC... in calitate de diriginte santier instalatii pentru domeniile sanitare, termoventilatii..., electrice, constructii edilitare, retele de apa si canalizare, cu o experienta de peste ... »
 Constructii

Constructii


, inaintea inceperii lucrarii va putem oferi consultanta de care aveti nevoie pentru..., de la constructii la renovari, la amenajarea spatiilor nou-construite, locuinte, restaurante ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Tehnician in constructii si lucrari

TEHNICIAN IN CONSTRUCTII SI LUCRARI PUBLICE


constructii, diverse lucrari cu betoane 21. Asigurarea calitatii 22. Structuri pentru... constructii 23. Planuri pentru structuri 24. Lucrari de beton si beton armat 25... lucrarilor de constructii si instalatii 35. Devize si gestionarea lucrarilor ... »
Buyer Member 15 ani
Hunedoara
 Schele pentru lucrari in

SCHELE PENTRU LUCRARI IN CONSTRUCTII. SCHELE METALICE BUCURESTI


PENTRU 4 MOTOARE =6.0 Kw VITEZA MAXIMA A VANTULUI PENTRU UTILIZARE SI/SAU INSTALARE ... »
Gold Member 14 ani
Bucuresti
 Executie lucrari

EXECUTIE LUCRARI


Societatea G.S.I INSTAL CONSTRUCT este specializata exclusiv pentru EXECUTIE... LUCRARI: - bransamente - racorduri canal - extindere retele canal - reabilitari retea ... »
Buyer Member 11 ani
Constanta
 Dirigentie de santier instalatii pentru constructii

Dirigentie de santier instalatii pentru constructii


Diriginte de santier instalatii pentru constructii, autorizat ISC, avind o... pentru realizarea lucrarilor si verificarea din punct de vedere cantitativ... si calitativ a lucrarilor in conformitate cu proiectele tehnice de executie, detaliile ... »
 Constructii

Constructii


si lucrari publicate in domeniul constructiilor. Suntem o echipa tanara si dorim sa...SC KSA SRL are ca principal domeniu de activitate constructiile civile... cu o vasta experienta in domeniul constructiilor Personalul companiei este tanar ... »
Oferit de:KSA SRL
Buyer Member 9 ani
Dolj
 Instalatii electrice

INSTALATII ELECTRICE


electrice de interior si exterior pentru constructii civile si industriale, personal...T&C Development ofera servicii de proiectare si executie a instalatiilor... cu experienta indelungata in domeniu, realizand urmatoarele tipuri de lucrari ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Lucrari hidroizolatii la cladiri

Lucrari hidroizolatii la cladiri


de sarcini ; - evaluare lucrari aferente constructiilor si instalatiilor; - intocmire... devize tehnico - economice pentru lucrari aferente cladirilor;...Lucrari hidroizolatii la cladiri: - cu membrane termosudabile ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Consiliere executiva - lucrari de dezafectare si

CONSILIERE EXECUTIVA - lucrari de dezafectare si valorificare a instalatiilor


CONSILIERE EXECUTIVA - lucrari de dezafectare si valorificare a instalatiilor... si/sau a echipamentelor industriale -DEZAFECTAREA: instalatiilor...,utilajelor, echipamentelor industriale (mecanice, electrice, etc.), constructiilor scoase din functiune ... »
Buyer Member 12 ani
Prahova
 Plasa imprejmuire lucrari

Plasa imprejmuire lucrari


Gardul plasa pentru imprejmuiri este utilizat la delimitarea si avertizarea... zonelor de lucru in constructii si este din polietilena. Dimensiune: Latime rola 0... Plasele pentru imprejmuiri sunt ideale pentru: - imprejmuire santier; - zone ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Instalatori brasov

Instalatori Brasov


Instalator autorizat in orasul Brasov si nu numai, execut lucrari de...: -reparatii instalatii sanitare si termice; -instalarea centralelor termice.../caloriferelor; -instalarea cabinelor de dus, obiectelor sanitare (wc-uri, chiuvete, robineti, etc ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 10 ani
Brasov
 Instalatii canalizari

INSTALATII CANALIZARI


GSI INSTAL CONSTRUCT executa: - Racord canalizare - Curatiri coloane... - Schimbari coloane evacuare. Contactati-ne pentru deviz de lucrari. Anunt valabil... pentru: CONSTANTA, NAVODARI, LUMINA, OVIDIU, CUMPANA, EFORIE, AGIGEA, TUZLA, MANGALIA. ... »
Buyer Member 11 ani
Constanta
 Constructii mansarde

CONSTRUCTII MANSARDE


termenului de executie si flexibilitate, oferind garantie in exploatare pentru lucrarile... bune solutii tehnice si financiare. T&C Development executa lucrari... de ani in domeniul constructiilor, cu materiale achizitionate de la cei buni ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Tehnician instalator in constructii

TEHNICIAN INSTALATOR IN CONSTRUCTII


lucrarilor de constructii si instalatii Elemente de instalatii 34. Planuri... Notiuni generale despre instalatii in constructii 12. Notiuni generale despre... constructii si instalatii 13. Materiale de constructii si instalatii Notiuni specifice ... »
Buyer Member 15 ani
Hunedoara
 Confectii si constructii metalice, prelucrarea

Confectii si constructii metalice, prelucrarea metalelor


- instalatii de transport - dispozitive de depozitare - constructii sudate - lucrari... prelucrate la comanda si produse de serie mica pentru diverse domenii, pentru a fi... interna aplica cele mai diverse solutii pentru rezolvarea problemelor, conform ... »
Buyer Member 13 ani
Braila
 Consultanta constructii

Consultanta constructii


Ofer consultanta tehnica pentru realizarea lucrarilor de instalatii pentru... problemelor tehnice legate de realizarea lucrarilor de instalatii.... constructii incepind de la obtinerea autorizatiei de construire, intocmirea documentatiei ... »
568 produse / 23 pagini
25 produse pe pagina.

"lucrari de instalatii pentru constructii" in Firme Hot - 242 Rezultat(e)
Folositi cautarea