Inscrie firma »

linii fabricare peleti - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre linii fabricare peleti
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Linii peleti

Linii Peleti


. ECO HIGH TECH va pune la dispozitie linii complete de fabricare a peletilor...Sunt linii tehnologice de fabricatie peleti utilizati in general la incalzirea... utilizat in diverse procese industriale. Peletii sunt realizati din biomasa uscata ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Linie tehnologica pentru fabricare

Linie tehnologica pentru fabricare peleti


-cumpar linie tehnologica pentru fabricare peleti -intermediez contracte... vanzare cumparare lemn de foc din fag, si peleti cu parteneri externi. Linie... tehnologica pentru fabricare peleti. ... »

Pret: 125 EUR
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Linie tehnologica - la container - pentru

LINIE TEHNOLOGICA - LA CONTAINER - PENTRU FABRICAT PELET model FASTPELLET 200


Linia tehnologica pentru fabricat pelet, la container, furnizata ''la cheie... a rumegusului uscat, necesara asigurarii alimentarii continue a presei de fabricat pelet... de stocare si dupa macinare la granulatia ceruta de extruderul de fabricat pelet este ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Linie utilaje productie peleti

LINIE UTILAJE PRODUCTIE PELETI


a peletilor Liniile noastre de productie a peletilor acopera o arie larga...Producerea de peleti presupune parcurgerea a o serie de pasi necesari... pregatirii materiei prime pentru moara care produce peletii si, mai apoi, producerea ... »
Light Member 16 ani
Vrancea
 Fabrica peleti

Fabrica peleti


Liniile noastre de productie a peletilor acopera o arie larga de productivitati...Producerea de peleti presupune parcurgerea a o serie de pasi necesari... pregatirii materiei prime pentru moara care produce peletii si, mai apoi, producerea ... »

Pret: 1 EUR
Light Member 16 ani
Vrancea
 Linii pentru productie de peleti

Linii pentru productie de peleti


Descrierea pe scurt a procesului de fabricare Ciclul de lucru al liniei se... la o lipire mai buna a peletilor, functionarea stabila a granulatorului iar... in peleti. Peletii fierbinti sunt transportati la racitorul antiradiatii unde se racesc ... »
Oferit de:Comerc
Light Member 14 ani
Altele
 Linie peleti : uscare rumegus si masina

LINIE PELETI : USCARE RUMEGUS SI MASINA PELETI


LINIA ESTE FORMATA DIN : USCATOR DE RUMEGUS 300 KG/ORA SI MASINA PELETI... CAPACITATE 100 KG / ORA , PRODUSELE SUNT FABRICATE DE CATRE SOCIETATEA NOASTRA SI AU ... »

Pret: 33480 RON
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Linii brichete

Linii Brichete


2-8 mm si umiditate 15-18 %. Fata de fabricarea peletilor procesul tehnologic.... . ECO HIGH TECH va pune la dispozitie linii complete de fabricare a brichetelor...Sunt linii tehnologice de linii brichete utilizati in general la incalzirea ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Utilaje brichetare brichete paie si peleti rumegus

Utilaje Brichetare Brichete Paie si Peleti Rumegus


,Prese Brichetare, Uscator aerodinamic rumegus, Masina Brichetare, Presa peleti, Linie brichetat... brichete 900-1500 kg/ora, Brichete paie, fabrica brichete, Brichete rumegus, Linie..., Maruntitor paie, Linie tocare paie, Biocombustibil, Masina peleti, Combustibil solid ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Linie brichetat brichete 150-200 kg/ora

Linie brichetat brichete 150-200 kg/ora


Linie brichetat brichete 150-200 kg/ora din paie si resturi vegetale Linia.... Linie de producere brichete de la 150 kg/ora pana la 1500 kg/ora si Linie... de producere peleti de la 200kg kg/ora pana la 1500 kg/ora Asiguram: piese de schimb ... »

Pret: 32500 EUR
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Centrala termica pe peleti, 20 kw, kepo 20 cm

Centrala termica pe peleti, 20 kW, Kepo 20 CM


Centrala termica pe peleti, 20 kW, Kepo 20 CM (Curatare manuala) Cazanele... pe peleti Kepo sunt produse de compania Kepo in Kosjeria, Serbia. Cazanele sunt... fabricate din tabla de otel speciala produsa de Zelezara Smederevo, cu atentie sporita ... »

Pret: 12348.4 RON
Buyer Member 6 ani
Ilfov
 Centrala termica pe peleti, 25 kw, kepo 25 cm

Centrala termica pe peleti, 25 kW, Kepo 25 CM


Centrala termica pe peleti, 25 kW, Kepo 25 CM (Curatare manuala) Cazanele... pe peleti Kepo sunt produse de compania Kepo in Kosjeria, Serbia. Cazanele sunt... fabricate din tabla de otel speciala produsa de Zelezara Smederevo, cu atentie sporita ... »

Pret: 14022.4 RON
Buyer Member 6 ani
Ilfov
 Centrala termica pe peleti, 35 kw, kepo 35 cm

Centrala termica pe peleti, 35 kW, Kepo 35 CM


Centrala termica pe peleti, 35 kW, Kepo 35 CM (Curatare manuala) Cazanele... pe peleti Kepo sunt produse de compania Kepo in Kosjeria, Serbia. Cazanele sunt... fabricate din tabla de otel speciala produsa de Zelezara Smederevo, cu atentie sporita ... »

Pret: 18142.1 RON
Buyer Member 6 ani
Ilfov
 Tablou electric cu automatizare cpu

Tablou electric cu automatizare CPU


De vanzare tablou electric cu automatizare CPU, 400V, pentru linii de fabricat... peleti, proiectat pentru cuplarea atat individuala sau ca si ansablu a urmatoarelor... utilaje: tocator lemn, uscator rumegus, moara cu ciocane, snec, presa peleti, benzi ... »

Pret: 14000 RON
Buyer Member 8 ani
Arad
 Centrala termica pe peleti, 20 kw, curatare automata,

Centrala termica pe peleti, 20 kW, curatare automata, Kepo 20 AC


Centrala termica pe peleti, 20 kW, curatare automata, Kepo 20 AM Cazanele... pe peleti Kepo sunt produse de compania Kepo in Kosjeria, Serbia. Cazanele sunt... fabricate din tabla de otel speciala produsa de Zelezara Smederevo, cu atentie sporita ... »

Pret: 13809.1 RON
Buyer Member 6 ani
Ilfov
 Centrala termica pe peleti, 25 kw, curatare automata,

Centrala termica pe peleti, 25 kW, curatare automata, Kepo 25 AC


Centrala termica pe peleti, 25 kW, curatare automata, Kepo 25 AC Cazanele... pe peleti Kepo sunt produse de compania Kepo in Kosjeria, Serbia. Cazanele sunt... fabricate din tabla de otel speciala produsa de Zelezara Smederevo, cu atentie sporita ... »

Pret: 15220.6 RON
Buyer Member 6 ani
Ilfov
 Centrala termica pe peleti, 35 kw, curatare automata,

Centrala termica pe peleti, 35 kW, curatare automata, Kepo 35 AC


Centrala termica pe peleti, 35 kW, curatare automata, Kepo 35 AC Cazanele... pe peleti Kepo sunt produse de compania Kepo in Kosjeria, Serbia. Cazanele sunt... fabricate din tabla de otel speciala produsa de Zelezara Smederevo, cu atentie sporita ... »

Pret: 19656.1 RON
Buyer Member 6 ani
Ilfov
 Bricheti din rumegus 100% fag (esenta tare)

BRICHETI DIN RUMEGUS 100% FAG (ESENTA TARE)


. Pentru producerea acestor bricheti este folosita o linie de productie foarte mare... mare producator de peleti si bricheti de rumegus fag 100% din Romania.Are in stoc... peste 3500 tone bricheti.Fabrica are capaciate de productie peste 30 tone bricheti ... »
Buyer Member 16 ani
Caras severin
 
18 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"linii fabricare peleti" in Firme Hot - 5 Rezultat(e)
Folositi cautarea