Inscrie firma »

limbi straine sibiu - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre limbi straine sibiu
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs germana  (adulti) nivel incepator (a1-a2)

CURS GERMANA (adulti) nivel incepator (A1-A2)


Cadrului Unic European de Referinta in predarea limbilor straine (The Common European... European de Referinta in predarea limbilor straine (The Common European Framework... in centrul nostru? Simplu! Din 2005 suntem cei mai buni in predarea limbilor straine ... »
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Curs spaniola (adulti) nivel incepator (a1)

CURS SPANIOLA (adulti) nivel incepator (A1)


si respecta clasificarile Cadrului Unic European de Referinta in predarea limbilor straine..., respectand clasificarile Cadrului Unic European de Referinta in predarea limbilor straine... in predarea limbilor straine. Au ales sa invete cu noi multinationale precum: Distrigaz ... »
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Curs italiana (adulti) - nivel incepator (a1)

CURS ITALIANA (adulti) - nivel incepator (A1)


Unic European de Referinta in predarea limbilor straine (The Common European... European de Referinta in predarea limbilor straine (The Common European Framework... in centrul nostru? Simplu! Din 2005 suntem cei mai buni in predarea limbilor straine ... »
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Curs engleza adulti - nivel incepator-a2

CURS ENGLEZA ADULTI - nivel incepator-A2


Cadrului Unic European de Referinta in predarea limbilor straine (The Common European... in centrul nostru? Simplu! Din 2005 suntem cei mai buni in predarea limbilor straine... in predarea limbilor straine si avand experienta in lucrul atat cu copiii cat ... »
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Meditatii su cursuri limba engleza

Meditatii su cursuri limba engleza


limba romana sibiu 2013 Invatarea limbii engleze Cursuri limbi straine...Cursuri de limba engleza Sibiu 2013 Cursuri limba engleza companii 2013 Audit... lingvistic 2013 Cursuri Cambridge Sibiu 2013 Meditatii engleza Sibiu 2013 Cursuri ... »

Pret: 40 RON
 Cursuri si meditatii limba engleza si romana

Cursuri si meditatii limba engleza si romana


cursuri/ meditatii-limba engleza tehnica –inginerie turism... studenti) vocabularul limbii engleze gramatica limbii engleze incepatori.../intermediari/avansati (curs general de citire, conversatie, ascultare si scriere) Cursuri de limba romana ... »

Pret: 40 RON
 Tabara internationala de invatare a limbii

TABARA INTERNATIONALA DE INVATARE A LIMBII ENGLEZE/GERMANE AUSTRIA &#8211


intensive de predare a limbii germane/engleze. In afara orelor de limbi straine va veti... – Sibiu – Deva – Arad – Nadlac, se... pensiuni complete ; - 16 ore de predare intensiva a limbii germane ... »
Light Member 21 ani
Bucuresti
 Revelion 2010 budapesta autocar

REVELION 2010 BUDAPESTA AUTOCAR


, pe traseul Bucuresti-Pitesti- Sibiu-Arad-Szeged-Budapesta. Sosire in Budapesta si cazare...-Szeged- Arad-Sibiu-Pitesti-Bucuresti. Sosire in Bucuresti in functie de formalitatile... de trecere a frontierei romane sau straine, in pofida respectarii conditiilor de iesire ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea