Inscrie firma »

lifturi - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre lifturi
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Gefran siei drive adl 100 - convertizor de frecventa vectorial pentru

Gefran Siei Drive ADL 100 - Convertizor de frecventa vectorial pentru lifturi


* Tensiunea de alimentare: 230 - 400 - 460 / 480 Vac ± 10%, 50/60Hz ± 10% * Puterea motorului de la 4kW (5HP) la 45kW (60Hp) * Proiectat pentru instalatii noi si modernizari * Intervalul de viteza de la 0,5 la 1,2 m/s * Certificari:... ... »
Light Member 9 ani
Bucuresti
 Lift electric

lift electric


lifturi hidraulice, electrice cu sau fara camera de masini, auto sau pt ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Ascensoare

ASCENSOARE


Ascensoarele potrivite pentru cladirile de locuinte cu apartamente standard precum si pentru apartamente de lux. Pentru aceste aplicatii dispunem de modele de ascensoare silentioase confortabile si foarte prietenoase. Cu un consum redus si cu cheltu... ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Evolution gearless elevators-gt1

Evolution Gearless Elevators-GT1


Evolution Gearless Elevators GT1 Pentru cei ce doresc pastrarea cameri de masini in constructia noii cladiri cu avantajele acesteia privind un acces facil si cu un plus de siguranta la camera motoarelor precum si o usurinta mai mare a inspectiei ech... ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Ascensoare  rt1-evolution romless elevators

ASCENSOARE RT1-Evolution Romless Elevators


Evolution Romless Elevators -RT1 Este cea mai economica solutie in exploatare pentru astfel de cladiri. Sunt recomandate pentru cladiri indiferent de numarul de statii. Dispun de cea mai noua tehnologie, avand motoare direct drive si putand fi folos... ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Modernizare ascensoare

MODERNIZARE ASCENSOARE


Prin modernizare ascensoarelor determinam in primul rand schimbarea aspectului instalatiei cat si cladirii in care locuiti. Modernizare la vechile echipamente facila, fara modificari structurale ale cladirilor, intreaga tehnologie utilizata fiind ga... ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Lift 700a  incorporabil, 60-130 cm, cursa 70 cm , 100kg

Lift 700A incorporabil, 60-130 cm, cursa 70 cm , 100kg


Asigura-ti confortul in viata de zi cu zi. Liftul electric este perfect pentru a ridica un corp intreg de mobila sau doar interiorul acestuia. Este ideal pentru televizor sau rafturi de mobila, pentru a le ascunde vederii sau pentru un acces simplu ... ... »
Buyer Member 12 ani
Timis
 Ascensoare hidraulice

Ascensoare hidraulice


Oferta de ascensoare hidraulice este destinata cladirilor cu regim mic de inaltime, iar performanta de calitate si operarea silentioasa constituie o garantie la un pret scazut. Aceste tipuri de ascensoare sunt concepute pentru cladiri de locuinte ... ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Ascensoare homelift

Ascensoare Homelift


Aceste ascensoare de interior, reprezinta solutia ideala pentru vile (S+P+1+2), cu o capacitate de transport de la 180 pana la 450 kg si in orice gama de finisaje. Pentru actionare se racordeaza la retea (220 V), iar accesoriile nu permit nici o ... ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Ascensoare montcharge

Ascensoare Montcharge


Gama montcharge se preteaza la transporturi usoare (tava - bucatarii, prosoape / cearceafuri - hoteluri, medicamente - farmacii), sau mai grele (valori tezaur - banci, conteinere paletate - depozite). Se livreaza cu structura autoportanta, iar usi... ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Ascensoare auto

Ascensoare auto


Varianta ascensor auto cu actionare hidraulica prezinta avantajul unei inaltimi de ridicare sau coborare sporite,acesta putand functiona pe trei sau patru nivele. Este construit pe tipicul ascensorului de persoane si materiale, avand in componenta... ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Ascensoare de persoane

Ascensoare de Persoane


Ascenso va ofera o gama completa de ascensaore pentru persoane, Ascensare Hidraulice cu camera de masini si fara camera de masini, Ascensare Electrice cu camera de masini si fara camera de masini (MRL). Compania noastra analizeaza si ofera solutia op... ... »
Oferit de:SC Ascenso SRL
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Analize si testari tehnice

Analize si testari tehnice


ROIVOX este societate comerciala autorizata ISCIR ca Operator Responsabil cu Supravegherea si Verificarea Tehnica a Instalatiilor ( RSVTI ), autorizata conform proces verbal de verificare tehnica nr. 363C-443. ROIVOX S.R.L. presteaza servicii de op... ... »
Buyer Member 13 ani
Dolj
 Ascensoare

ASCENSOARE


ASIGURAM INTRETINERE, REPARATII SAU MODERNIZARI LA CABINE SAU ECHIPAMENTELE MECANO-ELECTRICE ALE ASCENSOARELOR DE PERSOANE SAU MARFA. ASIGURAM PIESE OMOLOGATE SI I.S.C.I.R. - izate , DE PRODUCTIE GERMANA SAU ITALIANA. ASIGURAM MONTAJE CABINE NOI, DES... ... »
Oferit de:DRADENCONSTRUCT
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Nacela montata pe autosasiu da20

Nacela montata pe autosasiu DA20


Date tehnice pentru suprastructura SOCAGE: - Inaltimea maxima de lucru: 19.40 m; - Inaltimea la baza platformei: 17.40 m; - Regim lateral de lucru: 9.00 m; - Unghiul de rotatie al ansamblului: 700 de grade - Capacitate totala in nacela... ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Lift/bob lift/ascensor

LIFT/BOB LIFT/ASCENSOR


Bob lift, modelele EHPM 400/500, 700, 900, 1200, 2500, EHP, EHM, H: 1,46m-150m, omologat pentru transport persoane si materiale la inaltime. Capacitate max. de incarcare 400-1200 kg. Comandat de la sol sau de la etaj. Montaj rapid si sigur, direct di... ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Ascensoare electrice cu comanda triplex

Ascensoare electrice cu comanda triplex


Ascensoare de persoane marca Elmas prevazute cu actionare electrica si avand la baza comanda triplex. Caracteristici generale: - fara camera masinii - usi automate in patru canate, fara toc - sistem de monitorizare de la distanta - interfon, v... ... »
Oferit de:ELMAS
Buyer Member 17 ani
Brasov
 Modernizare vechilor ascensoare cu usi batante de palier

MODERNIZARE vechilor ascensoare cu usi batante de palier


Solutii ideale pentru modernizarea vechilor ascensoare/ lifturi cu usi batante ... »

Pret: 850 EUR
Buyer Member 11 ani
Alba
 Ascensoare de marfa hidraulice

Ascensoare de marfa hidraulice


Variantele cu camera masinii sau fara permit transportul materialelor cu sarcini de pana la 2000 kg, sunt ideale pentru depozitare, hale si au avantajul de a fi silentioase. cursa maxima: 11.5 m; viteza: 0,15 m/s; sarcina: 200 -2000 kg... ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Ascensoare de marfa electrice

Ascensoare de marfa electrice


In variante cu camera masini sau fara ,permit transportul materialelor cu sarcini pana la 4000 kg, iar diversele solutii constructive, intre care mentionam varianta cu accese opuse, usureaza timpul de transport si manipulare. Avantaje: curs... ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Scari rulante

Scari rulante


Cu un design unic si multiple optiuni pentru finisaje, scarile rulante pot fi usor integrate in arhitectura cladirilor si se adreseaza zonelor cu trafic mare de persoane. Caracteristici / Avantaje Proiect functional, combinat cu variante di... ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Montajul ascensoarelor si al platformelor

Montajul ascensoarelor si al platformelor


Echipe cu experienta si pregatire profesionala deosebita efectueaza aceste lucrari oriunde in tara. Dotarea cu cele mai bune scule pentru montaj si reglaj asigura un inalt nivel calitativ al lucrarilor. Setarile si punerile in functiune sunt fa... ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Lift hidraulic pentru persoane

Lift hidraulic pentru persoane


Ascensoarele Elmas sunt proiectate si fabricate, utilizandu-se componente importate din Uniunea Europeana si inglobeaza cele mai noi tehnologii din domeniu: monitorizare de la distanta, panouri de comanda cu automat programabil si software integrat E... ... »
Oferit de:ELMAS
Buyer Member 17 ani
Brasov
 Platforme hidraulice duble

Platforme hidraulice duble


Lifturi-Platforme hidraulice cu brate duble, cu inaltimi de ridicare de peste ... »

Pret: 60000 RON
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Lift 700b incorporabil (pentru televizor), 60-130 cm, cursa 70 cm ,

Lift 700B incorporabil (pentru televizor), 60-130 cm, cursa 70 cm , 45kg


Liftul electric este perfect pentru a ridica un corp intreg de mobila sau doar interiorul acestuia. Este ideal pentru televizor sau rafturi de mobila, pentru a le ascunde vederii sau pentru un acces simplu si facil.Standardele VESA (distanta dintre ... ... »
Buyer Member 12 ani
Timis
4844 produse / 194 pagini
25 produse pe pagina.

"lifturi" in Firme Hot - 49 Rezultat(e)
Folositi cautarea