Inscrie firma »

legislatie impozit salarii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre legislatie impozit salarii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Impozite, taxe si contributii. termene. documente.

Impozite, taxe si contributii. Termene. Documente. Proceduri


-un fel sau altul, au de rezolvat probleme " si nu putine " din domeniul impozitelor..., obligatiile declarative cu privire la impozite, taxe si contributii, obligatii cu privire... la documentele de evidenta pentru determinarea impozitelor, taxelor si contributiilor, alte ... »

Pret: 33 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Declaratii fiscale

Declaratii Fiscale


si a ordinelor de plata pentru salarii si impozite "... impozitul pe profit, impozitul pe venit, TVA si alte impozite; Inregistrarea sediilor... impozitelor, pregatirea si depunerea tuturor declaratiilor fiscale solicitate ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Contabilitatea financiara a firmei

CONTABILITATEA FINANCIARA A FIRMEI


; Evidenta mijloacelor fixe, calculul amortizarii; Optimizarea impozitelor de plata... si solutii pentru minimizarea acestora in conformitate cu legislatia in vigoare..., a declaratiilor cu caracter fiscal privind impozitul pe profit, TVA, impozitele si taxele ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Consultanta fiscala si financiara

Consultanta fiscala si financiara


si indirecte, impozite pe salarii, asigurari sociale etc; Analiza si solutionarea... fiscalitatii, si solutii pentru minimizarea taxelor si impozitelor in conformitate... impozitelor, consultanta in probleme de TVA, impozit pe profit sau venit, impozite directe ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Contabilitate financiara

contabilitate financiara


privind taxele si impozitele, a fiselor fiscale; -Intocmirea bugetului de venituri... a unor servicii financiar-contabile (imobilizari, salarii, etc); Analiza... bugetului de venituri si cheltuieli; Consultanta privind legislatia financiar ... »
Buyer Member 14 ani
Tulcea
 Remoon - aplicatie destinata mru

REMOON - Aplicatie destinata MRU


partea de management al salariatilor si partea de urmarire a drepturilor... (salar de baza, indemnizatii, sporuri, retineri) sunt gestionate prin prisma... drepturilor si obligatiilor salariale in deplina conformitate cu legislatia in vigoare ... »
Buyer Member 17 ani
Iasi
 Servicii contabilitate si resurse umane complete

Servicii contabilitate si resurse umane complete


de TVA, obtinerea rambursarii de TVA, veniturile din salarii scutite de impozit...: principalele sanctiuni din legislatia fiscala si cuantumul acestora, operatiunile scutite..., obligatiile angajatorilor in ceea ce priveste calculul, retinerea si virarea impozitelor ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Curs autorizat expert fiscal

Curs autorizat EXPERT FISCAL


de perfectionare EXPERT FISCAL. Cursul este adresat expertilor fiscali, salariatilor... cu dificultatile adaptarii la noile prevederi legislative. TEMATICA CURS Legislatie fiscala... (Codul Fiscal: Impozitul pe profit, T.V.A, taxele locale, fonduri speciale, noutati ... »

Pret: 650 RON
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Codul fiscal editia noiembrie 2007

Codul fiscal Editia noiembrie 2007


noiembrie 2007, contine legislatie actualizata, inclusiv modificarile si completarile... facilitati acordate persoanelor cu venituri mai mari de 5 salarii medii brute pe economie... in cazul organizatiilor nonprofit = amanarea pana in anul 2009 a aplicarii impozitului ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Contabilitate

Contabilitate


cu legislatia in vigoare (privind debitele catre bugetul de stat consolidat, impozit...; - inregistrarea salariilor si a taxelor si contributiilor aferente; - evidenta ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Contabilitate completa

contabilitate completa


altor situatii sau rapoarte cerute de legislatia in vigoare. Calculul salariilor... contributiilor de asigurari pentru somaj o impozitului pe salarii o... din salarii, determinarea lunara a impozitului pe venitul din salarii,termen de plata ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Infiintare firma / societate comerciala / asociatie nonprofit

INFIINTARE FIRMA / SOCIETATE COMERCIALA / ASOCIATIE NONPROFIT


, determinarea lunara a impozitului pe venitul din salarii, termen de plata a impozitului... de lege ; - calculul impozitului pe profit sau a impozitului pe veniturile... impozitului pe dividende, intocmirea declaratiilor privind impozitul pe dividende ... »
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Consultanta financiar contabila

Consultanta financiar contabila


pe profit sau venit, impozite directe si indirecte, impozite pe salarii, asigurari... din salarii, determinarea lunara a impozitului pe venitul din salarii,termen de plata... impozitelor pe salarii; - Calculul contributiilor de asigurari sociale de stat ... »
Buyer Member 12 ani
Bistrita-Nasaud
 Curs fiscalitate, 26 - 30 iunie 2012, timisoara

Curs Fiscalitate, 26 - 30 iunie 2012, Timisoara


este adresat expertilor contabili, salariatilor compartimentelor financiar... expertului fiscal de a identifica, analiza si calcula impozitele si taxele datorate... de catre persoanele fizice si juridice. TEMATICA Legislatie fiscala (Codul Fiscal ... »

Pret: 540 RON
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Curs expert fiscal, cluj napoca

Curs Expert Fiscal, Cluj Napoca


Cursul este adresat expertilor contabili, salariatilor compartimentelor financiar... expertului fiscal de a identifica, analiza si calcula impozitele si taxele datorate... de catre persoanele fizice si juridice. TEMATICA Legislatie fiscala (Codul Fiscal ... »

Pret: 540 RON
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Servicii contabilitate si consultanta

Servicii contabilitate si consultanta


; - intocmirea si depunerea declaratiilor privind taxele si impozitele datorate bugetului... de salarii; - elaborarea si depunerea fiselor fiscale; - intocmirea si inregistrarea... a impozitului pe profit si/sau pe venitul microintreprinderii; - consultanta sub forma ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Consultanta in afaceri si management

CONSULTANTA IN AFACERI SI MANAGEMENT


; - consultanta pe probleme de legislatia muncii; - consultanta privind obtinerea unor... credite avantajoase sau subventii; - optimizarea impozitelor de plata si solutii... pentru minimizarea acestora in conformitate cu legislatia in vigoare; - obtinerea ... »
Light Member 17 ani
Bacau
 Servicii contabile, fiscale si juridice

Servicii contabile, fiscale si juridice


declaratiilor privind taxele si impozitele; - Verificarea si certificarea bilantului... de personal; - Intocmirea si depunerea statelor de plata a salariilor ; - Intocmirea...-flow-ului; - Intocmirea bugetului de venituri si cheltuieli; - Consultanta privind legislatia ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Colectia de carti de specialitate - 2009

Colectia de carti de specialitate - 2009


pe salarii si contributiile salariale; - alte impozite si taxe. 13. Investitii... de marketing; - legislatie si alte reglementari legale. 7. Tehnici de accelerare...; - legislatia europeana si transpusa; - experienta tarilor membre; - jurisprudenta ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Fonduri structurale pentru dezvoltarea microintreprinderilor

FONDURI STRUCTURALE PENTRU DEZVOLTAREA MICROINTREPRINDERILOR


/sau constructiilor. - are pana la 9 salariati si realizeaza o cifra de afaceri anuala neta... implementarii in conditii optime a proiectului. Proiectul respecta legislatia... in una din situatiile prevazute la lit. b.; - nu si-a indeplinit obligatiile de plata a impozitelor ... »
Buyer Member 17 ani
Iasi
 
20 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"legislatie impozit salarii" in Firme Hot - 7 Rezultat(e)
Folositi cautarea