Inscrie firma »

legi gestiune - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre legi gestiune
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Contabilitate de gestiune

Contabilitate de gestiune


Contabilitatea de gestiune reprezinta o obligatie a societatilor comerciale..., dar care nu este reglementata procedural si cu character de obligativitate de lege.... Legea spune ca fiecare persoana juridica are obligatia sa organizeze contabilitatea ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Servicii/consultanta protectia mediului

Servicii/consultanta protectia mediului


: - Reprezentarea beneficiarului in relatia cu autoritatile de mediu; - Gestiunea deseurilor... conform Legii 211/2011; - Intocmirea tuturor chestionarelor, raportarilor ... »
 Elaborare evidenta gestiune deseuri

Elaborare evidenta gestiune deseuri


O data cu aparitia Legii 211/2011 toti agentii economici, fara a tine cont... periodic o gestiune a deseurilor generate, indiferent de cantitatea generata ... »

Pret: 50 RON
Buyer Member 9 ani
Galati
 Registru de evidenta a gestiunii deseurilor

Registru de evidenta a gestiunii deseurilor


Intocmirea si completarea Registrului de Evidenta a Gestiunii Deseurilor..., in conformitate cu prevederile Legii 211/2011 (toate tipurile de deseuri : inclusiv deseuri ... »

Pret: 372 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Gestiune deseuri - registre

Gestiune deseuri - registre


nepericuloase, Registrul de evidenta gestiune deseuri; - consultanta si documnetatie pentru... evidenta gestiunii deseurilor; - consultanta pentru intocmirea instiintarilor catre... si ridicare documentatie la APM si ISU. Serviciile se presteaza cu respectarea legilor ... »
Light Member 12 ani
Ilfov
 Pompa motorina cu gestiune - dispersor electronic

Pompa motorina cu gestiune - dispersor electronic Cube Piusi Italia


), cheie manager, chei utilizator. Acceptata pentru recuperare accize conform legii ... »

Pret: 6000 RON
Light Member 11 ani
Iasi
 Realizam audit deseuri conform legii 211/2011

Realizam Audit deseuri conform Legii 211/2011


UN AUDIT DE DESEURI? Auditul de deseuri, astfel cum este prevazut in Legea 211... a performantei sistemului de management si a proceselor de gestiune a deseurilor cu scopul...? Legea ne lamureste rapid, art. 43 (1) "Persoana juridica ce exercita o activitate ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Responsabil gestionarea deseurilor, iasi

Responsabil Gestionarea Deseurilor, IASI


Intocmirea raportarilor lunare/trimestriale/anuale privind gestiunea deseurilor... gestiunea deseurilor (in conformitate cu HG. 856/2002 - o cerinta obligatorie pentru ... »
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Responsabil de mediu

Responsabil de mediu


,contracte apa,canal,etc), Gestiunea Amblajelor si a Deseurilor (tipurile deseurilor generate... adecvate a deseurilor, precum si in celelalte situatii prevazute de Legea nr. 211... si a raportarilor de amblaje si gestiune a deseurilor, in baza prevederilor ale HG nr. 856 ... »
 Revizii, restructurari si reorganizari de magazii si depozite

Revizii, restructurari si reorganizari de Magazii si Depozite


- Selectia si formarea de gestionari - Implementarea de solutii software de gestiune.... - Facilitarea din punct de vedere legislativ a predarii de gestiuni de la administratorul... companiei catre gestionari si aplicarea legii 22/1969. ... »
Oferit de:On Active SRL
Buyer Member 14 ani
Timis
 Expertiza contabila

Expertiza contabila


de persoane fizice ori juridice in conditiile prevazute de lege -verificarea... de Stat si bugetele locale; -verificarea gestiunii administratorului; -expertiza ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Program facturare evipc

Program facturare EVIPC


. Programul tine o evidenta complexa pentru INTRARI si IESIRI cu retetar, NIR si gestiune.... Include si declaratia D394. Se poate lega la case de marcat DATECS. Alte avantaje ... »
Oferit de:SC FLP TEAM SRL
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Monitorul oficial  partea vi  abonament 2009

Monitorul Oficial Partea VI Abonament 2009


de participare si atribuire pentru delegarea de gestiune a serviciilor publice - anunturi... de lege. ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Legislatia contabila la zi

Legislatia contabila la zi


a considerat utilã ºi prezentarea reglementãrilor referitoare la contabilitatea de gestiune..., deoarece toate persoanele juridice cuprinse la art. 1 din Legea contabilitãþii nr. 82... contabilitatea de gestiune, adaptatã la specificul activitãþii. ... »

Pret: 68 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Servicii cenzor / cenzorat

Servicii Cenzor / Cenzorat


Legii 31/1990 privind societatile comerciale, cu completarile si modificarile... de venituri si cheltuieli; - Verificarea gestiunii financiar-contabile; - Intocmirea... si prezentarea de rapoarte asupra activitatii si asupra gestiunii asociatiei de proprietari ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Audit financiar. convergente intre teorie si practica

Audit financiar. Convergente intre teorie si practica


?rii unei gestiuni riguroase ?i eficiente a activit??ilor? Cele ?ase intreb?ri i?i g... cu realitatea ?i conformitatea cu legile ?i reglement?rile aplicabile. ... »

Pret: 26 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Impozitele si taxele reglementate de codul fiscal. exemple practice.

Impozitele si taxele reglementate de codul fiscal. Exemple practice. Studii de caz


aspecte contabile. Fiscalitatea este o componenta majora a gestiunii resurselor pentru... minime, iar legea sa nu fie incalcata. Cunoasterea legislatiei fiscale poate aduce ... »
Oferit de:SITH CONT SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Contabilitate

contabilitate


-valorica, dupa caz, si intocmirea balantei analitice a a stocurilor (gestiune... jurnalelor contabile prevazute de lege: Registrul Jurnal, Registrul Inventar, Registrul ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Infractiuni de abuz si neglijenta in serviciu

Infractiuni de abuz si neglijenta in serviciu


, gestiune frauduloasa, deturnare de fonduri, furt, diferite infractiuni de fals etc... instrumente decat cele legale pentru a-si valorifica drepturile recunoscute de lege si ... »

Pret: 23 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Servicii protectia mediului

Servicii protectia mediului


managemantul deseurilor, conform Legii 211/2011; - Evidenta gestiunii deseurilor conform... economici care genereaza deseuri sunt responsabili pentru evidenta gestiunii deseurilor ... »
Buyer Member 6 ani
Ilfov
 Inventariere

Inventariere


, sau a altor organe prevazute de lege; b) ori de cate ori sunt indicii ca exista lipsuri... sau plusuri in gestiune, care nu pot fi stabilite cert decat prin inventariere; c...) ori de cate ori intervine o predare-primire de gestiune; d) cu prilejul reorganizarii ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Erp manager financiar

ERP Manager Financiar


si instrumente informatice. Este un sistem integrat de contabilitate si gestiune, cu care... se pot planifica activitatile din cadrul organizatiei, in vederea gestiunii..., locatii, gestiuni, trezorerie etc. Programul a fost conceput integral in vederea ... »
Oferit de:Soft Expert SRL
Buyer Member 12 ani
Buzau
 Serviciile de utilitate publica

Serviciile de utilitate publica


prin Legea nr. 51/2006 a serviciilor comunitare de utilitati publice si a celorlalte acte... modalitatilor de gestiune a serviciilor de utilitate publica si, cu precadere, a gestiunii... din contractele de delegare a gestiunii si contractele de furnizare a serviciilor, fiind ... »

Pret: 44 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Servicii expertize extrajudiciare

Servicii Expertize extrajudiciare


- Verificarea gestiunii Administratorului din care sa rezulte sumele incasate... a inregistrarilor legale in contabilitate - Verificarea tuturor Registrelor prevazute de lege ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Statie de lucru hp compaq 8200 elite small form factor pc xy134ea

Statie de lucru HP Compaq 8200 Elite Small Form Factor PC XY134EA


Format mic (SFF) Facilitãþi de gestiune.... Gestiunea securitãþii Gestiunea securitãþii... restricþionatã prin lege) securitate stringentã (prin BIOS ... »

Pret: 2397.1 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
55 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"legi gestiune" in Firme Hot - 11 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea