Inscrie firma »

leduri pentru litere volumetrice - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre leduri pentru litere volumetrice
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Litere volumetrice

LITERE VOLUMETRICE


Literele volumetrice se pot realiza din aluminiu, plexiglas, PVC, polistiren... iluminarea literelor se utilizeaza LED-uri sau tuburi spectrale.... digital. Ele pot fii opace, cu fata si cantul luminos sau iluminare tip halou . Pentru ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Litere volumetrice cu leduri

LITERE VOLUMETRICE cu LEDuri


Literele volumetrice sunt ideale pentru decorarea fatadelor sau a pertilor... PE VIATA) - Iluminarea literelor se poate face din: * interior cu LEDuri, tuburi... cu LEDuri, tuburi cu descarcare in gaze spectrale sau cu reflectoare pe LEDuri ... »
Buyer Member 13 ani
Dambovita
 Litere volumetrice

Litere volumetrice


Literele volumetrice sunt printre cele mai intalnite variante de publicitate... luminoase. Literele volumetrice pot fi amplasate atat la exterior cat si la interior.... Producem si realizam mai multe tipuri de litere volumetrice atat luminoase cat ... »
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Litere volumetrice

Litere volumetrice


de litere volumetrice pentru interior sau exterior, la orice dimensiune si culoare.... Literele volumetrice pot fi: litere volumetrice polistiren, litere volumetrice... iluminate, litere volumetrice plexiglas, litere volumetrice PVC, litere volumetrice ... »
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Litere volumetrice luminoase

Litere volumetrice luminoase


si pentru cea de interior, putand fi realizate sigle si litere volumetrice de mici...Litere volumetrice din plexiglass, iluminate cu module sau banda led. Poductie... de realizare a semnelor/siglelor/literelor volumetrice sunt aproape nelimitate. Literele ... »

Pret: 1 RON
Oferit de:MAGNIUS IMPEX
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Litere volumetrice led sign

Litere volumetrice LED sign


volumetrice cu LED-uri la vedere si cele cu LED-uri pe contur ( echivalentul literelor...Realizam variante deja intalnite pe piata - litere volumetrice cu iluminare... pe fata, litere volumetrice cu iluminare halou, dar avem noi propuneri. Literele ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Litere volumetrice 3d plexiglass

Litere volumetrice 3D Plexiglass


Litere volumetrice din plexiglass turnat, colorat in masa, transparent... sau oglinda, decupat cu laser, maxim 2cm grosime. Dimensiuni litere volumetrice.... Caracteristici litere volumetrice din plexiglass: Literele volumetrice din plexiglass sunt ... »

Pret: 380 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Semne volumetrice luminoase

Semne volumetrice luminoase


comerciale, sediu de firma, etc.), literele volumetrice realizate prin decupare...Solutie pentru semnalistica de exterior si de interior a locatiilor (centre... din interior cu tuburi fluorescente, spectrale sau leduri si din polistiren extrudat vopsit. ... »
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Firme luminoase

Firme luminoase


Atelier de productie materiale publicitare Literele volumetrice cu LEDuri... reprezinta o solutie ieftina, durabila si eleganta pentru reclame luminoase ... »

Pret: 280 EUR
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Sisteme de iluminare cu leduri

SISTEME DE ILUMINARE CU LEDURI


, litere volumetrice), functie de necesitatile dvs. Datorita multiplelor...Va putem oferi LED-uri atat sub forma de componente (SMD, bachete fixe... si mobile), produse semifabricate (spoturi de toate marimile, sub orice forma pentru ... »
Oferit de:AUTO DESIGN
Buyer Member 17 ani
Bacau
 Firme luminoase

Firme luminoase


o solutie ieftina, durabila si eleganta pentru reclame luminoase / signalistica ... »

Pret: 280 EUR
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Firme luminoase

Firme luminoase


o solutie ieftina, durabila si eleganta pentru reclame luminoase / signalistica ... »
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Led naxos

LED NAXOS


, la un interval de 8 cm. Indicate pentru iluminarea literelor volumetrice, litere... retroiluminate, casete luminoase. Foarte important, unghiul de viziune de 120o pentru litere ... »
Buyer Member 13 ani
Alba
 Led venezia

LED VENEZIA


facilitarea instalarii. Banda polivalenta, ideala pentru iluminarea literelor volumetrice... de dimensiuni mari si foarte mari. Optima pentru litere retroiluminate. Datorita puterii... si a impermeabilitatii este indicata si pentru retroiluminarea literelor si casetelor pozitionate ... »
Buyer Member 13 ani
Alba
 Led aretusa

LED ARETUSA


a luminii. Ideala pentru iluminarea de casete luminoase si litere volumetrice de mici... si mari dimensiuni. Potrivita si pentru amenajari interioare si exterioare, iluminare ... »
Buyer Member 13 ani
Alba
 Led palermo

LED PALERMO


. Luminozitate ridicata. Sunt potrivite pentru firme luminoase (lumina filtranta) si litere... volumetrice de mari dimensiuni. Se monteaza cu banda adeziva. Nu este Waterproof..., in consecinta se recomanda a se aplica o banda izolanta pentru montajul pe metal. ... »
Buyer Member 13 ani
Alba
 Modul led 0.72w smd5050 12vdc ip65, alb-rece

Modul LED 0.72W SMD5050 12Vdc IP65, alb-rece


luminoase si a literelor volumetrice cu adancime de 10-18cm Detalii pachet: 20 buc.... / lant Aplicatii: Ideale pentru reclame luminoasa, litere si casete luminoase...+ Modul cu 3 LED-uri SMD5050 0.72W 12Vdc alb-rece Descriere produs Caracteristici: 1 ... »

Pret: 2.38 RON
Oferit de:CROMALIGHT SRL
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Modul led 0.48w smd5050 12vdc ip65, alb-rece

Modul LED 0.48W SMD5050 12Vdc IP65, alb-rece


luminoase si a literelor volumetrice cu adancime de 10-18cm Detalii pachet: 20 buc.... / lant Aplicatii: Ideale pentru reclame luminoasa, litere si casete luminoase...+ Modul cu 2 LED-uri SMD5050 0.48W 12Vdc alb-rece Descriere produs Caracteristici: 1 ... »

Pret: 2.19 RON
Oferit de:CROMALIGHT SRL
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Casete luminoase

Casete luminoase


cu autocolant cutterat sau in policromie, cu litere volumetrice aplicate realizate... se poate face cu leduri (consum redus/iluminare uniforma). Casetele luminoase... de casete, recomandate pentru cladiri cu sedii de firma, hale industriale, centre ... »
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 
19 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"leduri pentru litere volumetrice" in Firme Hot - 11 Rezultat(e)
Folositi cautarea