Inscrie firma »

lazura de lemn pentru exterior - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre lazura de lemn pentru exterior
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Lac (lazura) mat pentru lemn

Lac (lazura) mat pentru lemn exterior


Lazura mata semitransparenta pentru lemn exterior. Se impregneaza profund... in structura lemnului si evidentiaza venatura naturala a lemnului. Formeaza o suprafata..., prin pulverizare sau prin imersie. Ofera un raport calitate / pret excelent! Pentru paletar ... »
 Lazura de lemn - ulei incolor - 2,50

Lazura de lemn - ulei incolor - 2,50 L


Pentru toate tipurile de lemn, in exterior: fatade din lemn, ferestre, garduri... colorarea lemnului in gri sub actiunea razelor UV, se foloseste lazura cu pigmenti...,mobilier de gradina, jucarii. Pastreaza structura naturala a lemnului. Datorita capacitatii ... »

Pret: 37.82 EUR
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Lazura de lemn precolorata - 2,5 l

Lazura de lemn precolorata - 2,5 L


Lazura de lemn precolorata - gata pentru aplicare, pe baza de uleiuri naturale..., pentru toate tipurile de lemn,in exterior: fatade din lemn, ferestre, garduri...; straturi. Lazura pentru lemn, gata de prelucrare în 9 nuanþe clasice ... »

Pret: 47.86 EUR
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Impregon lakierobejca (lazura)

IMPREGON LAKIEROBEJCA (lazura)


cu un aditiv de pigmenti si agenti de sustinere creat pentru vopsiri decorative a lemnului... si a obiectelor de lemn relationate-constructii de lemn, lambriu, arbori etc. atat in interior... cat si in exterior. Este disponibil in 8 culori.Consum: pana la 12m2/l la un strat ... »
Buyer Member 16 ani
Neamt
 Oskar color lazure

Oskar Color Lazure


Bait pentru lemn pentru interior si exterior , cutie de 0.75l , disponibil ... »

Pret: 19 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Lazura pentru lemn cu efect antic savana - 0.85 l

Lazura pentru lemn cu efect antic Savana - 0.85 l


Lazura pentru lemn cu efect antic Savana - 0.85 l Finisarea decorativa... si de protectie a lemnului expus la exterior si/sau interior, prezinta rezistenta impotriva... ciupercii albastre si a mucegaiului, prezent la 0.85 l. Utilizare: Savana lazura ... »

Pret: 31.06 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lazura pentru lemn cu efect antic savana - 0.5 l

Lazura pentru lemn cu efect antic Savana - 0.5 l


Lazura pentru lemn cu efect antic Savana - 0.5 l Finisarea decorativa... si de protectie a lemnului expus la exterior si/sau interior, prezinta rezistenta impotriva... lazura pe baza de apa, cu efect antic este un produs superior cu performante ... »

Pret: 24.27 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Bait oskar color lazure 0.75 l

Bait Oskar Color Lazure 0.75 l


Bait Oskar Color Lazure 0.75 l Bait colorat pentru lemn interior/exterior..., 10 culori, 0.75 l. Contine Ceara AquaProtect pentru extra protectie... la apa si umezeala Protectie UV Coloreaza si pune in valoare fibra lemnului ... »

Pret: 24.8 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Bait oskar color lazure 2.5 l

Bait Oskar Color Lazure 2.5 l


Bait Oskar Color Lazure 2.5 l Bait colorat pentru lemn interior/exterior, 10... culori, 2.5 l. Contine Ceara AquaProtect pentru extra protectie la apa... si umezeala Protectie UV Coloreaza si pune in valoare fibra lemnului ... »

Pret: 76.01 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Valtti color

VALTTI COLOR


Este un conservant pentru lemn transparent care este absorbit de lemn si nu..., pentru suprafete taiate si randeluite, pentru diferite tipuri de placi din lemn... pentru uz exterior. Mobilier de gradina, pereti exterioare, usi, garduri ... »
Oferit de:SC TM COLOR SRL
Buyer Member 13 ani
Harghita
 Valti color- lasura transparenta pentru lemn

VALTI COLOR- lasura transparenta pentru lemn


VALTTI COLOR Lasura transparenta mata pentru lemn Descriere: Lazura... de finisare mata, semi-transparenta, pentru utilizare pe suprafete lemnoase la exterior.... Disponibila intr-o gama larga de culori atractive. Exemple de utilizare: pereti din lemn ... »
Oferit de:SC DECOROLA SRL
Buyer Member 14 ani
Neamt
 Lac protector ignifug kober 17kg - ig5110f-ig5-b17 alb

Lac Protector ignifug Kober 17kg - IG5110F-IG5-B17 ALB


si neinflamabila pentru protectia la foc a lemnului. Protejeaza si coloreaza lemnul exploatat...Lac Protector ignifug Kober 17kg - IG5110F-IG5-B17 ALB Lazura termorezistenta... la interior si exterior. Elemente caracteristice principale: Protectie ... »

Pret: 483.98 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac protector ignifug kober 4kg - ig5110f-ig5-c4l alb

Lac Protector ignifug Kober 4kg - IG5110F-IG5-C4L ALB


si neinflamabila pentru protectia la foc a lemnului. Protejeaza si coloreaza lemnul exploatat...Lac Protector ignifug Kober 4kg - IG5110F-IG5-C4L ALB Lazura termorezistenta... la interior si exterior. Elemente caracteristice principale: Protectie ... »

Pret: 128.05 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac protector ignifug kober 17kg - ig5171f-ig5-b17 maro deschis

Lac Protector ignifug Kober 17kg - IG5171F-IG5-B17 Maro Deschis


termorezistenta si neinflamabila pentru protectia la foc a lemnului. Protejeaza si coloreaza... lemnul exploatat la interior si exterior. Elemente caracteristice principale...Lac Protector ignifug Kober 17kg - IG5171F-IG5-B17 Maro Deschis Lazura ... »

Pret: 478.4 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac protector ignifug kober 17kg - ig5172f-ig5-b17 maro inchis

Lac Protector ignifug Kober 17kg - IG5172F-IG5-B17 Maro Inchis


termorezistenta si neinflamabila pentru protectia la foc a lemnului. Protejeaza si coloreaza... lemnul exploatat la interior si exterior. Elemente caracteristice principale...Lac Protector ignifug Kober 17kg - IG5172F-IG5-B17 Maro Inchis Lazura ... »

Pret: 499.99 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Cabane  din lemn masiv calibrat si certat :magura 2

Cabane din lemn masiv calibrat si certat :Magura 2


: Exteriorul este tratat cu lazur antiseptic si antimucegai; Interiorul este tratat...Cabanele au urmatoarele structuri: Pereti exteriori:-grinzi calibrate cu dublu... lamba-uluc,chertate la colt(g=9,5cm)+schelet lemn sustinere rigips sau lambriu ... »
Oferit de:SC SOTO SRL
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Lac protector incolor kober - 0.75 l

Lac protector incolor Kober - 0.75 L


lemnului de orice esenta, exploatat la exterior. Patrunde adanc in fibra... structura naturala a lemnului Recomandat pentru tratamentul tuturor tipurilor de lemn...Lac protector incolor Kober - 0.75 L Produs de tip lazura destinat protectiei ... »

Pret: 555.59 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac protector incolor kober - 2.5 l

Lac protector incolor Kober - 2.5 L


lemnului de orice esenta, exploatat la exterior. Patrunde adanc in fibra... structura naturala a lemnului Recomandat pentru tratamentul tuturor tipurilor de lemn...Lac protector incolor Kober - 2.5 L Produs de tip lazura destinat protectiei ... »

Pret: 53.22 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac protector incolor kober - 17 l

Lac protector incolor Kober - 17 L


lemnului de orice esenta, exploatat la exterior. Patrunde adanc in fibra... structura naturala a lemnului Recomandat pentru tratamentul tuturor tipurilor de lemn...Lac protector incolor Kober - 17 L Produs de tip lazura destinat protectiei ... »

Pret: 387.91 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac protector pin kober - 0.75 l

Lac protector pin Kober - 0.75 L


lemnului de orice esenta, exploatat la exterior. Patrunde adanc in fibra... structura naturala a lemnului Recomandat pentru tratamentul tuturor tipurilor de lemn...Lac protector pin Kober - 0.75 L Produs de tip lazura destinat protectiei ... »

Pret: 16.36 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac protector pin kober - 2.5 l

Lac protector pin Kober - 2.5 L


lemnului de orice esenta, exploatat la exterior. Patrunde adanc in fibra... structura naturala a lemnului Recomandat pentru tratamentul tuturor tipurilor de lemn...Lac protector pin Kober - 2.5 L Produs de tip lazura destinat protectiei ... »

Pret: 53.22 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac protector pin kober - 17 l

Lac protector pin Kober - 17 L


lemnului de orice esenta, exploatat la exterior. Patrunde adanc in fibra... structura naturala a lemnului Recomandat pentru tratamentul tuturor tipurilor de lemn...Lac protector pin Kober - 17 L Produs de tip lazura destinat protectiei ... »

Pret: 387.91 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac protector orange kober - 0.75 l

Lac protector orange Kober - 0.75 L


lemnului de orice esenta, exploatat la exterior. Patrunde adanc in fibra... structura naturala a lemnului Recomandat pentru tratamentul tuturor tipurilor de lemn...Lac protector orange Kober - 0.75 L Produs de tip lazura destinat protectiei ... »

Pret: 19.41 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac protector orange kober - 2.5 l

Lac protector orange Kober - 2.5 L


lemnului de orice esenta, exploatat la exterior. Patrunde adanc in fibra... structura naturala a lemnului Recomandat pentru tratamentul tuturor tipurilor de lemn...Lac protector orange Kober - 2.5 L Produs de tip lazura destinat protectiei ... »

Pret: 57.8 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac protector stejar kober - 0.75 l

Lac protector stejar Kober - 0.75 L


lemnului de orice esenta, exploatat la exterior. Patrunde adanc in fibra... structura naturala a lemnului Recomandat pentru tratamentul tuturor tipurilor de lemn...Lac protector stejar Kober - 0.75 L Produs de tip lazura destinat protectiei ... »

Pret: 16.36 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
72 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"lazura de lemn pentru exterior" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea