Inscrie firma »

lazura de lemn interior - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre lazura de lemn interior
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Lazura de lemn - ulei incolor - 2,50

Lazura de lemn - ulei incolor - 2,50 L


mari de difuzie a Lazurii, este favorizat transportul umiditatii din interiorul... colorarea lemnului in gri sub actiunea razelor UV, se foloseste lazura cu pigmenti...Pentru toate tipurile de lemn, in exterior: fatade din lemn, ferestre, garduri ... »

Pret: 37.82 EUR
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Lazura de lemn precolorata - 2,5 l

Lazura de lemn precolorata - 2,5 L


Lazura de lemn precolorata - gata pentru aplicare, pe baza de uleiuri naturale... mari de difuzie a Lazurii, este favorizat transportul umiditatii din interiorul... lemnului in gri sub actiunea razelor UV, se foloseste lazura cu pigmenti rezistenti ... »

Pret: 47.86 EUR
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Impregon lakierobejca (lazura)

IMPREGON LAKIEROBEJCA (lazura)


si a obiectelor de lemn relationate-constructii de lemn, lambriu, arbori etc. atat in interior... cu un aditiv de pigmenti si agenti de sustinere creat pentru vopsiri decorative a lemnului ... »
Buyer Member 16 ani
Neamt
 Oskar color lazure

Oskar Color Lazure


Bait pentru lemn pentru interior si exterior , cutie de 0.75l , disponibil ... »

Pret: 19 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Bait oskar color lazure 0.75 l

Bait Oskar Color Lazure 0.75 l


Bait Oskar Color Lazure 0.75 l Bait colorat pentru lemn interior... la apa si umezeala Protectie UV Coloreaza si pune in valoare fibra lemnului ... »

Pret: 24.8 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Bait oskar color lazure 2.5 l

Bait Oskar Color Lazure 2.5 l


Bait Oskar Color Lazure 2.5 l Bait colorat pentru lemn interior/exterior, 10... si umezeala Protectie UV Coloreaza si pune in valoare fibra lemnului ... »

Pret: 76.01 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lazura pentru lemn cu efect antic

Lazura pentru lemn cu efect antic Savana - 0.85 l


Lazura pentru lemn cu efect antic Savana - 0.85 l Finisarea decorativa... si de protectie a lemnului expus la exterior si/sau interior, prezinta rezistenta impotriva... ciupercii albastre si a mucegaiului, prezent la 0.85 l. Utilizare: Savana lazura ... »

Pret: 31.06 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lazura pentru lemn cu efect antic

Lazura pentru lemn cu efect antic Savana - 0.5 l


Lazura pentru lemn cu efect antic Savana - 0.5 l Finisarea decorativa... si de protectie a lemnului expus la exterior si/sau interior, prezinta rezistenta impotriva... lazura pe baza de apa, cu efect antic este un produs superior cu performante ... »

Pret: 24.27 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac protector ignifug kober 17kg - ig5110f-ig5-b17 alb

Lac Protector ignifug Kober 17kg - IG5110F-IG5-B17 ALB


Lac Protector ignifug Kober 17kg - IG5110F-IG5-B17 ALB Lazura termorezistenta... si neinflamabila pentru protectia la foc a lemnului. Protejeaza si coloreaza lemnul exploatat... la interior si exterior. Elemente caracteristice principale: Protectie ... »

Pret: 483.98 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac protector ignifug kober 4kg - ig5110f-ig5-c4l alb

Lac Protector ignifug Kober 4kg - IG5110F-IG5-C4L ALB


Lac Protector ignifug Kober 4kg - IG5110F-IG5-C4L ALB Lazura termorezistenta... si neinflamabila pentru protectia la foc a lemnului. Protejeaza si coloreaza lemnul exploatat... la interior si exterior. Elemente caracteristice principale: Protectie ... »

Pret: 128.05 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac protector ignifug kober 17kg - ig5171f-ig5-b17 maro deschis

Lac Protector ignifug Kober 17kg - IG5171F-IG5-B17 Maro Deschis


lemnul exploatat la interior si exterior. Elemente caracteristice principale...Lac Protector ignifug Kober 17kg - IG5171F-IG5-B17 Maro Deschis Lazura... termorezistenta si neinflamabila pentru protectia la foc a lemnului. Protejeaza si coloreaza ... »

Pret: 478.4 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac protector ignifug kober 17kg - ig5172f-ig5-b17 maro inchis

Lac Protector ignifug Kober 17kg - IG5172F-IG5-B17 Maro Inchis


lemnul exploatat la interior si exterior. Elemente caracteristice principale...Lac Protector ignifug Kober 17kg - IG5172F-IG5-B17 Maro Inchis Lazura... termorezistenta si neinflamabila pentru protectia la foc a lemnului. Protejeaza si coloreaza ... »

Pret: 499.99 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Cabane  din lemn masiv calibrat si certat :magura 2

Cabane din lemn masiv calibrat si certat :Magura 2


;grosime perete=20,2 cm sau 21 cm; Peretii interiori:schelet din lemn cu vata minerala intre...: Exteriorul este tratat cu lazur antiseptic si antimucegai; Interiorul este tratat... lamba-uluc,chertate la colt(g=9,5cm)+schelet lemn sustinere rigips sau lambriu ... »
Oferit de:SC SOTO SRL
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Lac protector incolor kober - 0.75 l

Lac protector incolor Kober - 0.75 L


tratarea lemnului exploatat la interior, in conditii de temperatura si umiditate...Lac protector incolor Kober - 0.75 L Produs de tip lazura destinat protectiei... lemnului de orice esenta, exploatat la exterior. Patrunde adanc in fibra ... »

Pret: 555.59 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac protector incolor kober - 2.5 l

Lac protector incolor Kober - 2.5 L


tratarea lemnului exploatat la interior, in conditii de temperatura si umiditate...Lac protector incolor Kober - 2.5 L Produs de tip lazura destinat protectiei... lemnului de orice esenta, exploatat la exterior. Patrunde adanc in fibra ... »

Pret: 53.22 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac protector incolor kober - 17 l

Lac protector incolor Kober - 17 L


tratarea lemnului exploatat la interior, in conditii de temperatura si umiditate...Lac protector incolor Kober - 17 L Produs de tip lazura destinat protectiei... lemnului de orice esenta, exploatat la exterior. Patrunde adanc in fibra ... »

Pret: 387.91 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac protector pin kober - 0.75 l

Lac protector pin Kober - 0.75 L


tratarea lemnului exploatat la interior, in conditii de temperatura si umiditate...Lac protector pin Kober - 0.75 L Produs de tip lazura destinat protectiei... lemnului de orice esenta, exploatat la exterior. Patrunde adanc in fibra ... »

Pret: 16.36 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac protector pin kober - 2.5 l

Lac protector pin Kober - 2.5 L


tratarea lemnului exploatat la interior, in conditii de temperatura si umiditate...Lac protector pin Kober - 2.5 L Produs de tip lazura destinat protectiei... lemnului de orice esenta, exploatat la exterior. Patrunde adanc in fibra ... »

Pret: 53.22 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac protector pin kober - 17 l

Lac protector pin Kober - 17 L


tratarea lemnului exploatat la interior, in conditii de temperatura si umiditate...Lac protector pin Kober - 17 L Produs de tip lazura destinat protectiei... lemnului de orice esenta, exploatat la exterior. Patrunde adanc in fibra ... »

Pret: 387.91 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac protector orange kober - 0.75 l

Lac protector orange Kober - 0.75 L


tratarea lemnului exploatat la interior, in conditii de temperatura si umiditate...Lac protector orange Kober - 0.75 L Produs de tip lazura destinat protectiei... lemnului de orice esenta, exploatat la exterior. Patrunde adanc in fibra ... »

Pret: 19.41 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac protector orange kober - 2.5 l

Lac protector orange Kober - 2.5 L


tratarea lemnului exploatat la interior, in conditii de temperatura si umiditate...Lac protector orange Kober - 2.5 L Produs de tip lazura destinat protectiei... lemnului de orice esenta, exploatat la exterior. Patrunde adanc in fibra ... »

Pret: 57.8 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac protector stejar kober - 0.75 l

Lac protector stejar Kober - 0.75 L


tratarea lemnului exploatat la interior, in conditii de temperatura si umiditate...Lac protector stejar Kober - 0.75 L Produs de tip lazura destinat protectiei... lemnului de orice esenta, exploatat la exterior. Patrunde adanc in fibra ... »

Pret: 16.36 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac protector stejar kober - 2.5 l

Lac protector stejar Kober - 2.5 L


tratarea lemnului exploatat la interior, in conditii de temperatura si umiditate...Lac protector stejar Kober - 2.5 L Produs de tip lazura destinat protectiei... lemnului de orice esenta, exploatat la exterior. Patrunde adanc in fibra ... »

Pret: 53.22 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac protector stejar kober - 17 l

Lac protector stejar Kober - 17 L


tratarea lemnului exploatat la interior, in conditii de temperatura si umiditate...Lac protector stejar Kober - 17 L Produs de tip lazura destinat protectiei... lemnului de orice esenta, exploatat la exterior. Patrunde adanc in fibra ... »

Pret: 387.91 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac protector verde kober - 0.75 l

Lac protector verde Kober - 0.75 L


tratarea lemnului exploatat la interior, in conditii de temperatura si umiditate...Lac protector verde Kober - 0.75 L Produs de tip lazura destinat protectiei... lemnului de orice esenta, exploatat la exterior. Patrunde adanc in fibra ... »

Pret: 17.19 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
105 produse / 5 pagini
25 produse pe pagina.

"lazura de lemn interior" in Firme Hot - 5 Rezultat(e)
Folositi cautarea