Inscrie firma »

lampa pt uscare gel unghi - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre lampa pt uscare gel unghi
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Lampa uv

Lampa UV


pentru uscarea gelului UV folosit in constructia de unghii si manichiura profesionala... mai puternica lampa folosita in uscarea gelurilor la constructia de unghii - tava... Lampa UV pentru manichiura profesionala cu 4 becuri de 9W, este folosita ... »

Pret: 57 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Lampa uv (ultraviolete) pentru uscare

Lampa UV (ultraviolete) pentru uscare unghii cu gel - 36W


Lampa cu ultraviolete Pentru a va usca unghiile realizate cu gel intr-un timp... mult mai scurt, folositi aceasta lampa cu ultraviolete cu o putere totala de 36W ... »

Pret: 59.99 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Lampa uv (ultraviolete) pentru uscare

Lampa UV (ultraviolete) pentru uscare unghii cu gel - 36W


Lampa cu ultraviolete Pentru a va usca unghiile realizate cu gel intr...-un timp mult mai scurt, folositi aceasta lampa cu ultraviolete cu o putere totala... de 36W si o carcasa compacta. Cu control simplu, patru lampi de 9W pentru o ... »

Pret: 74.99 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Lampa uv manichiura profesionala 4 tuburi x 9w

Lampa UV manichiura profesionala 4 tuburi x 9W


Pornit-Oprit Cea mai puternica lampa folosita in uscarea gelurilor la constructia...Lampa UV manichiura profesionala 4 tuburi x 9W Timer la 120 secunde si buton... de unghii. Are timpul de functionare prestabilit si se actioneaza printr-un timer. Tava ... »

Pret: 79.5 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Lampa ultraviolete pentru uscare

Lampa ultraviolete pentru uscare unghii ST818


Lampa cu ultraviolete Pentru a va usca unghiile realizate cu gel intr-un timp... mult mai scurt, folositi aceasta lampa cu ultraviolete cu o putere totala de 36W... si o carcasa compacta. Cu control simplu, patru lampi de 9W pentru o distributie ... »

Pret: 45 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Lampa profesionala pentru uscarea

Lampa profesionala pentru uscarea unghiilor UV


Lampa profesionala pentru uscarea unghiilor UV Pentru doamnele si domnisoarele... invoatoare: Lampa profesionala pentru uscarea unghiilor UV. Cu ajutorul acestei lampi... cateva minute Detalii tehnice lampa profesionala pentru uscarea unghiilor UV ... »

Pret: 109 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Solutie uscare lac de unghii 100 ml

Solutie Uscare Lac de Unghii 100 ml


, modele manichiura , acril , unghii acril, gel UV , lampa UV , remover cuticula...Solutie uscare lac de unghii reprezinta solutia perfecta pentru saloanele... de manichiura . Solutia de uscare rapida a lacului de unghii se pulverizeaza pe unghii ... »

Pret: 27 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Lampa uv pentru unghii cu

Lampa UV pentru unghii cu gel 36W


Lampa UV pentru unghii chu gel 36 W este o lampa profesionala destinata... lampii pentru unghii este oglindit pentru o uscare mai rapida si mai eficienta.... Lampa pentru unghii este dotata cu 4 tuburi neon de cate 9w fiecare. Acest model ... »

Pret: 55 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Gel uv unghii negru

Gel UV unghii Negru


de aplicat si se utilizeaza impreuna cu lampa UV pentru uscare rapida. Gelul UV Negru... are la baza acest gel permite ca unghia construita sa fie flexibila -Uscarea acestui gel...Gel UV unghii Negru Gelul de unghii negru este perfect pentru ... »

Pret: 17 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Gel unghii uv camuflaj

Gel unghii UV Camuflaj


pentru uscare rapida. Caracteristici Gel unghii UV Camuflaj: -Tehnologia... -Uscarea acestui gel are loc cu ajutorul Lampii UV timp de 2-3min -Culoarea gelului...Gel unghii UV Camuflaj Persoanelor care doresc o manichiura moderna ... »

Pret: 19 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Gel unghii uv portocaliu

Gel unghii UV Portocaliu


. Gelul de unghii Portocaliu se foloseste doar impreuna cu lampa UV pentru o... uniformizare si uscare rapida. Caracteristici Gel unghii UV Portocaliu... acest gel permite ca unghia construita sa fie flexibila -Uscarea acestui gel ... »

Pret: 17 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Gel color de unghii camuflaj

Gel color de unghii Camuflaj


flexibila-Uscarea acestui gel are loc cu ajutorul Lampii UV timp de 2-3min...Gel color de unghii CamuflajOferiti unghiilor dumneavoastra un aspect unic... si de remarcat utilizand gel color de unghii Camuflaj.Fetele ce isi doresc sa aiba o ... »

Pret: 19 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Gel de unghii color fuchsia

Gel de unghii color Fuchsia


color Fuchsia:-Uscarea acestui gel are loc cu ajutorul Lampii UV timp de 2-3min...Gel de unghii color Fuchsia Va punem la dispozitie gel de calitate superioara... cu ajutorul Gelurilor UV color Neon produse in Germania. Specificatii Gel de unghii ... »

Pret: 17 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Gel pentru unghii uv silver

Gel pentru unghii UV Silver


. Acest gel Silver se foloseste doar cu lampa UV pentru uscare rapida...Gel pentru unghii UV Silver Persoanelor care doresc o manichiura... moderna le punem la dispozitie gelul de unghii Silver. Gelul UV este usor ... »

Pret: 17 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Pentru unghii impecabile - lampa uv

Pentru unghii impecabile - Lampa UV 36 W + 1 gel UV


, manichiura modele, acryl, unghii acryl, gel uv, lampa uv, cuticle remover, nailshop, lac...Lampa UV 36W reprezinta solutia perfecta pentru saloanele de manichiura. Lampa... a gelurilor UV. Lampa UV 36W ajuta la intarirea Gelurilor UV. Lampa UV 36W ... »

Pret: 299 RON
Buyer Member 6 ani
Calarasi
 Gel de unghii color uv blackberry

Gel de unghii color UV Blackberry


ca unghia construita sa fie flexibila-Uscarea acestui gel are loc cu ajutorul Lampii UV... permite ca unghia construita sa fie flexibila. Uscarea acestui gel are loc cu ajutorul...Gel de unghii color UV BlackberryTehnologia care o are la baza acest gel ... »

Pret: 17 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Gel portocaliu de unghii uv color

Gel portocaliu de unghii UV color


permite ca unghia construita sa fie flexibila-Uscarea acestui gel are loc cu ajutorul...Gel portocaliu de unghii UV colorOferiti unghiilor dumneavoatra culoarea... fara mari eforturi de manichiuriste.Specificatii Gel portocaliu de unghii UV color ... »

Pret: 17 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Gel rosu color de unghii uv

Gel rosu color de unghii UV


ca unghia construita sa fie flexibila-Culoarea gelului UV: Rosu-Uscarea acestui gel...Gel rosu color de unghii UVGel de calitate superioara produs in Germania....Specificatii gel rosu color de unghii UV:-Tehnologia care o are la baza acest gel permite ... »

Pret: 17 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Gel color de unghii uv negru

Gel color de unghii UV negru


flexibila-Uscarea acestui gel are loc cu ajutorul Lampii UV timp de 2-3min-Cantitate: 5g...Gel color de unghii UV negruProdusul pe care vi-l punem la dispozitie este.... Specificatii gel color de unghii UV negru:-Culoarea gelului UV: black ... »

Pret: 17 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Gel de unghii color pink uv

Gel de unghii color pink UV


)-Tehnologia care o are la baza acest gel permite ca unghia construita sa fie flexibila-Uscarea...Gel de unghii color pink UVOferiti unghiilor dumneavoatra culoarea potrivita... Gelurilor UV color Neon produse in Germania. Specificatii Gel de unghii color ... »

Pret: 17 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Gel de unghii color uv brown

Gel de unghii color UV Brown


)-Tehnologia care o are la baza acest gel permite ca unghia construita sa fie flexibila-Uscarea...Gel UV Color - Brown Oferiti-le unghiilor dumneavoastra un aspet placut... acestui gel are loc cu ajutorul Lampii UV timp de 2-3min ... »

Pret: 17 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Set modelare unghii cu gel uv

Set modelare unghii cu gel UV


pentru infrumusetare vine insotit de o lampa UV pentru uscarea rapida a unghiilor.... Caracteristici Set modelare unghii cu gel UV : - Lampa UV cu timer (2 minute) de 36 W + 4...Set modelare unghii cu gel UV Sunteti o persoana pasionata de art design ... »

Pret: 225 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Set modelare unghii gel uv

Set modelare unghii gel UV


unghii gel UV : - Lampa UV cu timer (2 minute) de 36 W + 4 neoane - Freza...Set modelare unghii gel UV Cu ajutorul acestui set pentru modelarea unghiilo... de aplicat, inclusiv lampa UV pentru uscare rapida si astfel nu veti mai fi nevoite sa ... »

Pret: 245 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Lampa uv 36watt pentru unghii cu

Lampa UV 36Watt pentru unghii cu gel ST 818


Lampa UV 36Watt pentru unghii cu gel ST 818 de la Www.Go4All.Ro Lampa UV 36W... ultravioleta (UV) usureaza uscarea gelului de unghii , fie ca gelul este aplicat pe unghia... pentru unghii ST818 este o lampa profesionala destinata atat saloanelor de profil ... »

Pret: 57 RON
Buyer Member 9 ani
Buzau
 Lampa uv 36w pentru unghii cu

Lampa UV 36W Pentru Unghii Cu Gel


Lampa Ultraviolete Pentru Gel Unghii ST818 Lampa UV Pentru Accelerarea Uscarii... Unghiilor Cu Gel Lampa UV 36W pentru unghii ST818 este o lampa profesionala destinata... ultravioleta (UV) usureaza uscarea gelului de unghii , fie ca gelul este aplicat pe unghia ... »

Pret: 64.9 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
400 produse / 16 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea