Inscrie firma »

lacuri pentru lemn exterior - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre lacuri pentru lemn exterior
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Lacuri si cascade

Lacuri si Cascade


si lacuri si fantani arteziene de interior. Pentru realizarea instalatiilor pentru... de exterior, ca si cascadele de interior, necesita o proiectare meticuloasa pentru ca...Apache Gardens realizeaza cascade, cursuri de apa, iazuri si lacuri artificiale ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Lac pentru lemn

lac pentru lemn


lacuri pentru lemn,impregnanti pentru tratarea lemnului,pe baza de apa... si exterior lacuri incolore pentru interior si exterior grund alb pentru interior... si lacuri pentru finisarea parchetului alte tipuri de grunduri si lacuri pentru lemn ... »
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Lac yacht pentru exterior kober - 18 l

Lac yacht pentru exterior Kober - 18 L


Lac yacht pentru exterior Kober - 18 L Lac premium destinat protectiei... lemnului exploatat la exterior si ambarcatiuni. Rezistenta foarte buna ... »

Pret: 309.99 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Bait pentru lemn rost - 0.75 l

Bait pentru lemn ROST - 0.75 l


Bait pentru lemn ROST - 0.75 l Bait pe baza de solvent conceput pentru... conceput pentru finisarea decorativa si de protectie a suprafetelor din lemn, utilizate... finisarea decorativa si de protectie a suprafetelor din lemn, utilizate la interior ... »

Pret: 15.54 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Bait pentru lemn rost - 4 l

Bait pentru lemn ROST - 4 l


Bait pentru lemn ROST - 4 l Bait pe baza de solvent conceput pentru finisarea... decorativa si de protectie a suprafetelor din lemn, utilizate la interior si exterior... sau exterior. Datorita formulei sale speciale, patrunde adanc in structura lemnului, punand ... »

Pret: 76.56 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac pentru lemn rost - 0.75 l

Lac pentru lemn ROST - 0.75 l


Lac pentru lemn ROST - 0.75 l Lac ce pune in valoare textura naturala... decorativa a suprafetelor din lemn, utilizate la interior si exterior Beneficii... principale: Formeaza sistem cu ROST BAIT 2 in 1 pentru lemn Formeaza pelicule ... »

Pret: 16.62 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac pentru lemn rost - 2.5 l

Lac pentru lemn ROST - 2.5 l


Lac pentru lemn ROST - 2.5 l Lac ce pune in valoare textura naturala... decorativa a suprafetelor din lemn, utilizate la interior si exterior Beneficii... principale: Formeaza sistem cu ROST BAIT 2 in 1 pentru lemn Formeaza pelicule ... »

Pret: 51.94 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac pentru lemn cu teflon ® savana - 5 l

Lac pentru lemn cu Teflon ® Savana - 5 l


Lac pentru lemn cu Teflon ® Savana - 5 l Pot fi folosite atat pentru... suprafete de lemn de interior, cat si pentru cele aflate in aer liber, la 5 litri.... Utilizare: Finisarea decorativa si de protectie, la exterior sau interior ... »

Pret: 129.46 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac pentru lemn cu teflon ® savana - 25 l

Lac pentru lemn cu Teflon ® Savana - 25 l


Lac pentru lemn cu Teflon ® Savana - 25 l Pot fi folosite atat pentru... suprafete de lemn de interior, cat si pentru cele aflate in aer liber, la 25 litri.... Utilizare: Finisarea decorativa si de protectie, la exterior sau interior ... »

Pret: 621.36 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac acrilic pentru lemn pe baza de apa savana - 0.75

Lac acrilic pentru lemn pe baza de apa Savana - 0.75 l


Lac acrilic pentru lemn pe baza de apa Savana - 0.75 l Pe baza de lemn pentru... finisarea decorativa si de protectie a lemnului expus la exterior si/sau interior... a elementelor si constructiilor din lemn: usi, tocuri de usi si ferestre, pergole, obloane ... »

Pret: 27.18 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac acrilic pentru lemn pe baza de apa savana - 2.5 l

Lac acrilic pentru lemn pe baza de apa Savana - 2.5 l


Lac acrilic pentru lemn pe baza de apa Savana - 2.5 l Pe baza de lemn pentru... finisarea decorativa si de protectie a lemnului expus la exterior si/sau interior... si constructiilor din lemn: usi, tocuri de usi si ferestre, pergole, obloane, garduri, mobilier ... »

Pret: 81.51 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac pentru lemn pe baza solvent cu teflon ® savana -

Lac pentru lemn pe baza solvent cu Teflon ® Savana - 0.75 l


Lac pentru lemn pe baza solvent cu Teflon ® Savana - 0.75 l Lac pentru... lemn Savana ce poate fi folosit atat pentru suprafete de lemn de interior, cat... decorativa si de protectie, la exterior sau interior, a suprafetelor din lemn. Asigura ... »

Pret: 26.21 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac pentru lemn pe baza solvent cu teflon ® savana -

Lac pentru lemn pe baza solvent cu Teflon ® Savana - 2.5 l


Lac pentru lemn pe baza solvent cu Teflon ® Savana - 2.5 l Lac pentru lemn... Savana ce poate fi folosit atat pentru suprafete de lemn de interior, cat si pentru... si de protectie, la exterior sau interior, a suprafetelor din lemn. Asigura finisare lucioasa ... »

Pret: 72.81 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac pentru lemn pe baza solvent cu teflon ® savana -

Lac pentru lemn pe baza solvent cu Teflon ® Savana - 5 l


Lac pentru lemn pe baza solvent cu Teflon ® Savana - 5 l Lac pentru lemn... Savana ce poate fi folosit atat pentru suprafete de lemn de interior, cat si pentru... si de protectie, la exterior sau interior, a suprafetelor din lemn. Asigura finisare lucioasa ... »

Pret: 129.46 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lazura pentru lemn cu efect antic savana - 0.85 l

Lazura pentru lemn cu efect antic Savana - 0.85 l


Lazura pentru lemn cu efect antic Savana - 0.85 l Finisarea decorativa... si de protectie a lemnului expus la exterior si/sau interior, prezinta rezistenta impotriva...: coloreaza lemnul pastrand vizibila textura, protejeaza impotriva factorilor de mediu ... »

Pret: 31.06 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lazura pentru lemn cu efect antic savana - 0.5 l

Lazura pentru lemn cu efect antic Savana - 0.5 l


Lazura pentru lemn cu efect antic Savana - 0.5 l Finisarea decorativa... si de protectie a lemnului expus la exterior si/sau interior, prezinta rezistenta impotriva... deosebite: coloreaza lemnul pastrand vizibila textura, protejeaza impotriva factorilor ... »

Pret: 24.27 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac pentru lemn cu teflon ® savana - 0.75 l

Lac pentru lemn cu Teflon ® Savana - 0.75 l


Lac pentru lemn cu Teflon ® Savana - 0.75 l Pot fi folosite atat pentru... suprafete de lemn de interior, cat si pentru cele aflate in aer liber, la 0.75 litri.... Utilizare: Finisarea decorativa si de protectie, la exterior sau interior ... »

Pret: 26.21 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac pentru lemn cu teflon ® savana - 2.5 l

Lac pentru lemn cu Teflon ® Savana - 2.5 l


Lac pentru lemn cu Teflon ® Savana - 2.5 l Pot fi folosite atat pentru... suprafete de lemn de interior, cat si pentru cele aflate in aer liber, la 2.5 litri.... Utilizare: Finisarea decorativa si de protectie, la exterior sau interior ... »

Pret: 72.81 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac 2 in 1 pentru lemn pe baza de apa savana - 5 l

Lac 2 in 1 pentru lemn pe baza de apa Savana - 5 l


aspectul lemnului timp indelungat Beneficii principale: Pentru exterior ?i...Lac 2 in 1 pentru lemn pe baza de apa Savana - 5 l Savana lac pentru lemn 2... in 1 pentru garduri si cabane ofera, prin formula sa inovatoare, beneficiile unui ... »

Pret: 129.12 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac 2 in 1 pentru lemn pe baza de apa savana - 2.5 l

Lac 2 in 1 pentru lemn pe baza de apa Savana - 2.5 l


aspectul lemnului timp indelungat Beneficii principale: Pentru exterior ?i...Lac 2 in 1 pentru lemn pe baza de apa Savana - 2.5 l Savana lac pentru lemn 2... in 1 pentru garduri si cabane ofera, prin formula sa inovatoare, beneficiile unui ... »

Pret: 72.81 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Terase lemn

Terase lemn


si baiturile folosite la terase sunt speciale pentru exterior ....Executam la comanda terase si foisoare din lemn de brad . Lemnul folosit... disponibil,am produs si montat foarte multe terase pe raza judetului Cluj . Lacurile ... »

Pret: 1 EUR
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Savana lac pentru lemn cu teflon

Savana lac pentru lemn cu teflon


suprafete de lemn de interior, cat si pentru cele aflate in aer liber. Lacurile Savana...Datorita tehnologiei inovatoare, lacurile Savana cu Teflon® asigura... solare, cresterea rezistentei in timp a suprafetelor. Pot fi folosite atat pentru ... »
Buyer Member 12 ani
Timis
 Casuta comerciala din lemn - brasov

Casuta comerciala din lemn - Brasov


si finisaje cu lacuri de exterior , podele interioare de 20 mm. Transport si montaj...Chiosc comercial din lemn – model Brasov Se executa din lambriu... mm , 42 mm. Kit de montaj complet ,feronerie pentru montaj inclusa ... »

Pret: 2750 RON
Buyer Member 10 ani
Alba
 Lac stralucitor pentru lemn - cromlux

LAC STRALUCITOR PENTRU LEMN - CROMLUX


Lacuri pentru protectia si decorarea lemnului atat la interior cat... si in exterior. Produsele CROMLUX - LAC STRALUCITOR contin rasini alchidice, aditivi ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Case lemn, casute lemn - casuta

Case lemn, casute lemn - casuta Zalau


si ferestre din lemn masiv,podele interioare si pe terasa,sistem de grinzi pentru acoperis...- placat cu asteriala,tratamente antiseptice si finisaje cu lacuri de exterior... de lemn masiv, cu grosimea de 42 mm,in sistem chertat. Este compartimentata intr ... »

Pret: 17950 RON
Buyer Member 10 ani
Alba
166 produse / 7 pagini
25 produse pe pagina.

"lacuri pentru lemn exterior" in Firme Hot - 15 Rezultat(e)
Folositi cautarea