Inscrie firma »

lacuri pentru finisaje parchet masiv - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre lacuri pentru finisaje parchet masiv
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Montare parchet masiv si stratificat

Montare parchet masiv si stratificat


, lacuri pentru parchet si deck,baituri parchet . Oferim clientilor nostri servicii...Artistic Floors ofera solutii complete pentru montajul si finisarea parchetului... masiv, parchetului stratificat ,treptelor din lemn masiv si al deck-ului terase ... »

Pret: 10 EUR
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Parchet stejar brazilian

Parchet Stejar Brazilian


pentru finisaje de lacuri cu coloranti diversi sau baituri date separat.... sau dreapta - lemnul este debitat radial pentru a scoate in evidenta textura lemnului care ... »
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Parchet masiv guatambu / marfin 15*90mm

Parchet masiv Guatambu / Marfin 15*90mm


pentru finisaje de lacuri cu coloranti diversi sau baituri date separat. Poate fi... sau dreapta - lemnul este debitat radial pentru a scoate in evidenta textura lemnului care... musicale, pardoseala (parchet), amenajari interioare si exterioare, etc. Trebuie ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Parchet masiv tauari 15*90mm - 23,5 eur/mp+tva

Parchet masiv Tauari 15*90mm - 23,5 eur/mp+TVA


utilizarea pentru finisaje de lacuri cu coloranti diversi sau baituri date separat...Parchet masiv America de Sud Are o textura de o moderata asprime, usor... neregulata si fibra incrucisata sau dreapta - lemnul este debitat radial pentru a scoate ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Parchet masiv merbau 15*90mm  - 23 eur/mp+tva

Parchet masiv Merbau 15*90mm - 23 eur/mp+TVA


si lacuirea lui. Nu se recomanda utilizarea pentru finisaje de lacuri cu coloranti diversi..., cu minim 10 zile, pentru a se aclimatiza cu spatiul destinat. Parchetul, indiferent... instalarea parchetului si materialele indicate pentru instalarea, cosmetizarea ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Parchet masiv bambus cafeniu 15*96*960mm finisat

Parchet masiv Bambus cafeniu 15*96*960mm finisat lacuit- 14,5 eur/mp+TVA


recomanda utilizarea pentru finisaje de lacuri cu coloranti diversi sau baituri date... si lacuirea lui. Nu se recomanda utilizarea pentru finisaje de lacuri cu coloranti diversi... zile, pentru a se aclimatiza cu spatiul destinat. Parchetul, indiferent de grosime ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"lacuri pentru finisaje parchet masiv" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea