Inscrie firma »

lac pentru protectia lemnului - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre lac pentru protectia lemnului
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Savana lac pentru lemn cu teflon

Savana lac pentru lemn cu teflon


suprafete de lemn de interior, cat si pentru cele aflate in aer liber. Lacurile Savana... performante unice: rezistenta la patare si murdarire, protectie impotriva radiatiilor... solare, cresterea rezistentei in timp a suprafetelor. Pot fi folosite atat pentru ... »
Buyer Member 12 ani
Timis
 Lac (lazura) pe baza de apa pentru

Lac (lazura) pe baza de apa pentru conservarea lemnului


Lac pe baza de apa cu liant alchidic pe baza de uleiuri vegetale. Produsul se... absoarbe in intregime in lemn si nu creaza pelicula dupa primul tratament. Incetineste... de putrezire. Pentru detalii si pret va rugam sa ne contactati! ... »
 Lac stralucitor pentru lemn -

LAC STRALUCITOR PENTRU LEMN - CROMLUX


Lacuri pentru protectia si decorarea lemnului atat la interior cat... si in exterior. Produsele CROMLUX - LAC STRALUCITOR contin rasini alchidice, aditivi..., sicativi. Produsul CROMLUX-LAC STRALUCITOR are o rezistenta buna la lumina ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Lac ecologic

Lac ecologic


: -protectia lemnului , scotand in evidenta caracteristicile estetice; -materiale...Lacul ecologic oferit de compania noastra este un produs peliculogen pe baza ... »
Buyer Member 12 ani
Neamt
 Lac hidrodiluabil pentru lemn

LAC HIDRODILUABIL PENTRU LEMN


Este un produs destinat protectiei suprafetelor din lemn expuse intemperiilor ... »

Pret: 32 RON
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Lac incolor pentru lemn l1040

Lac incolor pentru lemn L1040


stabilitate buna a luciului in timp. Se utilizeaza ca strat final pentru protectia...Lac alchidic cu uscare la aer , monocomponent. Produsul se caracterizeaza... lemnului. Detalii pe siteul nostru. ... »

Pret: 1 RON
Light Member 9 ani
Bucuresti
 Lac pentru lemn rost - 0.75 l

Lac pentru lemn ROST - 0.75 l


Lac pentru lemn ROST - 0.75 l Lac ce pune in valoare textura naturala... principale: Formeaza sistem cu ROST BAIT 2 in 1 pentru lemn Formeaza pelicule... a lemnului, aderenta buna la suport si formeaza pelicule cu rezistenta la actiunea ... »

Pret: 16.62 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac pentru lemn rost - 2.5 l

Lac pentru lemn ROST - 2.5 l


Lac pentru lemn ROST - 2.5 l Lac ce pune in valoare textura naturala... principale: Formeaza sistem cu ROST BAIT 2 in 1 pentru lemn Formeaza pelicule... a lemnului, aderenta buna la suport si formeaza pelicule cu rezistenta la actiunea ... »

Pret: 51.94 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac pentru lemn cu teflon ® savana - 5 l

Lac pentru lemn cu Teflon ® Savana - 5 l


Lac pentru lemn cu Teflon ® Savana - 5 l Pot fi folosite atat pentru... suprafete de lemn de interior, cat si pentru cele aflate in aer liber, la 5 litri.... Utilizare: Finisarea decorativa si de protectie, la exterior sau interior ... »

Pret: 129.46 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac pentru lemn cu teflon ® savana - 25 l

Lac pentru lemn cu Teflon ® Savana - 25 l


Lac pentru lemn cu Teflon ® Savana - 25 l Pot fi folosite atat pentru... suprafete de lemn de interior, cat si pentru cele aflate in aer liber, la 25 litri.... Utilizare: Finisarea decorativa si de protectie, la exterior sau interior ... »

Pret: 621.36 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac in serlac natural

Lac in serlac natural


produs numai pentru materialele din lemn aflate in interior). Mod de folosire...Lac in serlac natural De culoarea ambrei, produsul este fabricat pe baza... de serlac natural, respectand cele mai vechi traditii in tehnica vopsirii lemnului ... »

Pret: 51.5 RON
Oferit de:SC PROFIART SRL
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Stas nr. 42 - lac ecologic pentru

STAS nr. 42 - Lac ecologic pentru parchet si suprafete din lemn


Lacul ecologic pentru parchet si suprafete din lemn STAS nr. 42 se utilizeaza... ca acoperire de protectie a parchetului, dar si la protejarea oricarei suprafete din lemn ... »
Buyer Member 17 ani
Iasi
 Lac acrilic pentru interior

Lac acrilic pentru interior


KIVA INTERIOR LACQUER Lac acrilic pentru interior Descriere: lac acrilic... indicat, de asemenea, pentru lacuirea protective a suprafetelor baituite. Nu este... pe baza de apa, cu miros usor, care nu se ingalbeneste in timp, pentru utilizare ... »
Oferit de:SC DECOROLA SRL
Buyer Member 14 ani
Neamt
 Lac acrilic pentru lemn pe baza de

Lac acrilic pentru lemn pe baza de apa Savana - 0.75 l


Lac acrilic pentru lemn pe baza de apa Savana - 0.75 l Pe baza de lemn pentru... finisarea decorativa si de protectie a lemnului expus la exterior si/sau interior..., capacitate 0.75 l. Utilizare: Finisarea decorativa si de protectie ... »

Pret: 27.18 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac acrilic pentru lemn pe baza de

Lac acrilic pentru lemn pe baza de apa Savana - 2.5 l


Lac acrilic pentru lemn pe baza de apa Savana - 2.5 l Pe baza de lemn pentru... finisarea decorativa si de protectie a lemnului expus la exterior si/sau interior... principale: Protectie impotriva intemperiilor Pastreaza nuanta naturala a lemnului ... »

Pret: 81.51 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac incolor pentru lemn ekonomic -

Lac incolor pentru lemn Ekonomic - 0.9 l


Lac incolor pentru lemn Ekonomic - 0.9 l Se utilizeaza pentru protectia..., disponibil la 0.9 l. Utilizare: Protectia si decorarea suprafetelor din lemn... si decorarea suprafetelor din lemn, asigura o finisare lucioasa transparenta, incolora ... »

Pret: 13.59 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac 2 in 1 pentru lemn pe baza de

Lac 2 in 1 pentru lemn pe baza de apa Savana - 5 l


Lac 2 in 1 pentru lemn pe baza de apa Savana - 5 l Savana lac pentru lemn 2... grund (protectie) si lac (decorare) in acelasi produs, capacitate 5 l... imbogatita cu ceara ofera lemnului protectie suplimentara impotriva umezelii, conservand ... »

Pret: 129.12 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac acrilic pentru interior cu

Lac acrilic pentru interior cu protectie la UV - Kiva panel lacquer


KIVA PANEL LACQUER Lac acrilic pentru interior cu protectie la UV Descriere...: Lac acrilic pe baza de apa, cu miros usor, pentru utilizarea in cazul...: Suprafete de lambriuri de lemn pentru pereti si tavane, usi, suprafete de beton ... »
Oferit de:SC DECOROLA SRL
Buyer Member 14 ani
Neamt
 Lac pentru lemn pe baza solvent cu teflon ® savana -

Lac pentru lemn pe baza solvent cu Teflon ® Savana - 0.75 l


Lac pentru lemn pe baza solvent cu Teflon ® Savana - 0.75 l Lac pentru... lemn Savana ce poate fi folosit atat pentru suprafete de lemn de interior, cat... decorativa si de protectie, la exterior sau interior, a suprafetelor din lemn. Asigura ... »

Pret: 26.21 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac pentru lemn pe baza solvent cu teflon ® savana -

Lac pentru lemn pe baza solvent cu Teflon ® Savana - 2.5 l


Lac pentru lemn pe baza solvent cu Teflon ® Savana - 2.5 l Lac pentru lemn... Savana ce poate fi folosit atat pentru suprafete de lemn de interior, cat si pentru... si de protectie, la exterior sau interior, a suprafetelor din lemn. Asigura finisare lucioasa ... »

Pret: 72.81 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac pentru lemn pe baza solvent cu teflon ® savana -

Lac pentru lemn pe baza solvent cu Teflon ® Savana - 5 l


Lac pentru lemn pe baza solvent cu Teflon ® Savana - 5 l Lac pentru lemn... Savana ce poate fi folosit atat pentru suprafete de lemn de interior, cat si pentru... si de protectie, la exterior sau interior, a suprafetelor din lemn. Asigura finisare lucioasa ... »

Pret: 129.46 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac pentru lemn cu teflon ® savana - 0.75 l

Lac pentru lemn cu Teflon ® Savana - 0.75 l


Lac pentru lemn cu Teflon ® Savana - 0.75 l Pot fi folosite atat pentru... suprafete de lemn de interior, cat si pentru cele aflate in aer liber, la 0.75 litri.... Utilizare: Finisarea decorativa si de protectie, la exterior sau interior ... »

Pret: 26.21 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac pentru lemn cu teflon ® savana - 2.5 l

Lac pentru lemn cu Teflon ® Savana - 2.5 l


Lac pentru lemn cu Teflon ® Savana - 2.5 l Pot fi folosite atat pentru... suprafete de lemn de interior, cat si pentru cele aflate in aer liber, la 2.5 litri.... Utilizare: Finisarea decorativa si de protectie, la exterior sau interior ... »

Pret: 72.81 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac alchidic lucios pentru lemn emex

Lac Alchidic Lucios pentru Lemn EMEX


Lacul Alchidic Lucios pentru Lemn EMEX este un produs monocomponent, pe baza... ca strat final in sisteme de protectie pentru mobilier artizanal din lemn, de interior... in sisteme de protectie si decorare a suprafetelor de lemn, noi sau reconditionate, atat ... »

Pret: 23.66 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Lac nitrocelulozic  extra sniezka

Lac Nitrocelulozic Extra SNIEZKA


si de protectie a obiectelor din lemn si din materiale asemanatoare cu lemnul (cu exceptia...SUPERLAK Lac Nitro Extra este destinat vopsirii in scop decorativ... parchetului) folosite in interiorul incaperilor,de ex. pentru mobila, lambriuri, casete ... »
Buyer Member 16 ani
Neamt
594 produse / 24 pagini
25 produse pe pagina.

"lac pentru protectia lemnului" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Folositi cautarea