Inscrie firma »

lac pe apa parchet - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre lac pe apa parchet
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Lac pentru parchet pe baza de

Lac pentru parchet pe baza de apa Savana - 2.5 l


Lac pentru parchet pe baza de apa Savana - 2.5 l Savana lac pe baza de apa..., pentru parchet, cu Teflon, cu efect anti-alunecare, rezistenta la patare si uzura... un produs pe baza de apa, nu are mirosul specific de diluant, fiind recomandat pentru folosirea ... »

Pret: 150.49 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac pentru parchet pe baza de

Lac pentru parchet pe baza de apa Savana - 5 l


Lac pentru parchet pe baza de apa Savana - 5 l Savana lac pe baza de apa..., pentru parchet, cu Teflon, cu efect anti-alunecare, rezistenta la patare si uzura... un produs pe baza de apa, nu are mirosul specific de diluant, fiind recomandat pentru folosirea ... »

Pret: 266.98 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac ecologic parchet

Lac ecologic parchet


lac ecologic pe baza de apa pentru parchet luciu maxim 60%. ambalaj 10 litri 7... euro /litru intaritor 1 litru 14 euro. la 10 litri de lac se adauga 1 litru ... »

Pret: 2 EUR
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Lac parchet murexin pu80

LAC PARCHET MUREXIN PU80


Lacul pentru parchet Murexin PU 80 Lac pentru parchet sigilant superior... monocomponent pentru trafic mediu ridicat cu putere mare de acoperire, pe baza de apa... la interior pentru sigilarea parchetului, pardoselilor din lemn. Grad de luciu: lucios ... »
Buyer Member 17 ani
Cluj
 Lac spectra pentru parchet

Lac spectra pentru parchet


- Lac poliuretanic pe baza de apa - Usor de aplicat - Pentru trafic normal ... »
Oferit de:PARCHET PRIMO
Buyer Member 14 ani
Suceava
 Lac parchet de trafic murexin oradea, cluj

Lac parchet de trafic Murexin Oradea, Cluj


Comercializam import Murexin, Austria lac de trafic poliuretanic bicomponent... pe baza de apa Murexin NT 100 eco,la pret mic. Ambalat la set 5.5lt. Consum per strat... 0.1lt. Sistem necesat 1 grund si doua maini de lac de trafic bicomponent ... »
Buyer Member 17 ani
Cluj
 Parchet stratificat

Parchet stratificat


natur (lac pe baza de apa) - ulei (trei straturi) - antichizat (ulei + ceara...Parchet compus din 3 straturi cu grosime de 5 mm stejar 100 % Dimensiuni...) - lacuit colorat Sistemul de imbinare cu lamba si uluc si faptul ca parchetul ... »
Buyer Member 13 ani
Arad
 Lac parchet monocomponent cerat kober - 4 l

Lac parchet monocomponent cerat Kober - 4 L


Lac parchet monocomponent cerat Kober - 4 L Lac monocomponent, transparent..., pentru protectia si decorarea parchetului si a dusumelelor de diferite esente... la zgariere, la apa, la lovire (tocuri de pantofi), datorat continutului de ceara Luciu ... »

Pret: 70.12 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac parchet monocomponent cerat kober - 18 l

Lac parchet monocomponent cerat Kober - 18 L


Lac parchet monocomponent cerat Kober - 18 L Lac monocomponent, transparent..., pentru protectia si decorarea parchetului si a dusumelelor de diferite esente... la zgariere, la apa, la lovire (tocuri de pantofi), datorat continutului de ceara Luciu ... »

Pret: 325.69 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac parchet bicomponent durolac kober - 4 l

Lac parchet bicomponent durolac Kober - 4 L


Lac parchet bicomponent durolac Kober - 4 L Se aplica pe toate tipurile... solicitarilor mecanice, termice si chimice. Rezistenta indelungata la apa, la lumina ... »

Pret: 64.86 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac parchet bicomponent durolac kober - 18 l

Lac parchet bicomponent durolac Kober - 18 L


Lac parchet bicomponent durolac Kober - 18 L Se aplica pe toate tipurile... solicitarilor mecanice, termice si chimice. Rezistenta indelungata la apa, la lumina ... »

Pret: 287.01 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac pentru parchet si mobila emex

Lac pentru Parchet si Mobila EMEX


Lacul pentru Parchet si Mobila EMEX este un produs monocomponent, profesional... de Utilizare: Lacul pentru Parchet si Mobila EMEX este destinat aplicarii atat... a se acoperi cu lac de parchet acrilo-uretanic se rascheteaza, apoi se slefuiesc ... »

Pret: 30.23 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Lac ecologic mega - bona

LAC ECOLOGIC MEGA - BONA


Tip de produs: lac pe baza de apa monocomponent 100% poliuretanic. Reactia ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Lac incolor pentru parchet si mobila

Lac incolor pentru parchet si mobila Ecolac - 0.75 L


Lac incolor pentru parchet si mobila Ecolac - 0.75 L Lac ecologic pe baza... de apa pentru acoperirea parchetului, a mobilierului sau a altor suprafete din lemn... Dilutie: nediluat - pensulare, 5 - 10% cu apa - pulverizare ... »

Pret: 21.76 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac incolor pentru parchet si mobila

Lac incolor pentru parchet si mobila Ecolac - 4 L


Lac incolor pentru parchet si mobila Ecolac - 4 L Lac ecologic pe baza de apa... pentru acoperirea parchetului, a mobilierului sau a altor suprafete din lemn... Dilutie: nediluat - pensulare, 5 - 10% cu apa - pulverizare ... »

Pret: 117.94 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac incolor pentru parchet si mobila

Lac incolor pentru parchet si mobila Ecolac - 17 L


Lac incolor pentru parchet si mobila Ecolac - 17 L Lac ecologic pe baza... de apa pentru acoperirea parchetului, a mobilierului sau a altor suprafete din lemn... Dilutie: nediluat - pensulare, 5 - 10% cu apa - pulverizare ... »

Pret: 402.32 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac parchet lucios sau mat cluj, oradea, baia-mare.

Lac parchet lucios sau mat Cluj, Oradea, Baia-Mare.


Lacuri pentru parchet poliuretanice pe baza de apa,extrem de rezistente.... Lac parchet ecologic pt. diferite clase de trafic. Asiguram livrare lac parchet... straturi minm. Lac cu diferite grade de luciu : lucios, satinat/ semilucios sau mat ... »
Buyer Member 17 ani
Cluj
 Stas nr. 42 - lac ecologic pentru

STAS nr. 42 - Lac ecologic pentru parchet si suprafete din lemn


Lacul ecologic pentru parchet si suprafete din lemn STAS nr. 42 se utilizeaza... ca acoperire de protectie a parchetului, dar si la protejarea oricarei suprafete din lemn... superioara la apa si solutii diluate Ambalare: 3,5L. ... »
Buyer Member 17 ani
Iasi
 Lac parchet monocomponent cerat kober - 0.75 l

Lac parchet monocomponent cerat Kober - 0.75 L


Lac parchet monocomponent cerat Kober - 0.75 L Lac monocomponent, transparent..., pentru protectia si decorarea parchetului si a dusumelelor de diferite esente... la zgariere, la apa, la lovire (tocuri de pantofi), datorat continutului de ceara Luciu ... »

Pret: 14.27 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac parchet bicomponent durolac kober - 0.75 l

Lac parchet bicomponent durolac Kober - 0.75 L


Lac parchet bicomponent durolac Kober - 0.75 L Se aplica pe toate tipurile... solicitarilor mecanice, termice si chimice. Rezistenta indelungata la apa, la lumina ... »

Pret: 14.14 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac parchet oskar parquet lacquer 0.75 l

Lac parchet Oskar Parquet Lacquer 0.75 l


Lac parchet Oskar Parquet Lacquer 0.75 l Lac incolor lucios pentru parchet..., 0.75 l. Contine Ceara AquaProtect pentru extra protectie la apa ... »

Pret: 21.07 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac parchet oskar parquet lacquer 2.5 l

Lac parchet Oskar Parquet Lacquer 2.5 l


Lac parchet Oskar Parquet Lacquer 2.5 l Lac incolor lucios pentru parchet, 2....5 l. Contine Ceara AquaProtect pentru extra protectie la apa si umezeala ... »

Pret: 63.76 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Parchet triplu stratificat karelia

Parchet Triplu Stratificat Karelia


reprezinta lacul in cinci straturi ce utilizeaza nano-tehnologia si ofera parchetului o... sau lac vor arata ca noi chiar si dupa multi ani de utilizare. Un parchet Karelia...Dragoste la prima vedere - decenii alaturi de tine. Parchetul Karelia prezinta ... »
Oferit de:SC CORKLINE SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Lac pentru parchet florex aqua

Lac pentru parchet Florex Aqua Chrotex - 3.5 L


Lac pentru parchet Florex Aqua Chrotex - 3.5 L Lac pe baza de apa si rasini... acril - poliuretanice pentru parchet din lemn si constructii interioare de lemn. Se... Subtierea: Apa, 10% v / v pentru amorsare si fara subtierea pentru urmatoarele straturi ... »

Pret: 147.56 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac pentru parchet florex aqua

Lac pentru parchet Florex Aqua Chrotex - 1 L


Lac pentru parchet Florex Aqua Chrotex - 1 L Pe baza de apa si rasini acril... - poliuretanice pentru parchet din lemn si constructii interioare de lemn. Se aplica usor... Subtierea: Apa, 10% v / v pentru amorsare si fara subtierea pentru urmatoarele straturi ... »

Pret: 44.64 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
164 produse / 7 pagini
25 produse pe pagina.

"lac pe apa parchet" in Firme Hot - 5 Rezultat(e)
Folositi cautarea