Inscrie firma »

lac exterior baza apa - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre lac exterior baza apa
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Lac ecologic

Lac ecologic


Lacul ecologic oferit de compania noastra este un produs peliculogen pe baza ... »
Buyer Member 12 ani
Neamt
 Lac de mobila pe baza de

Lac de Mobila pe Baza de Apa EMEX


Lacul pentru Mobila pe Baza de Apa EMEX este un produs profesional, ecologic... si intretinere foarte usoara. Domenii de Utilizare: Lacul pentru Mobila pe Baza.... Suprafetele din lemn ce urmeaza a se acoperi cu acest tip de lac solubil in apa se ... »

Pret: 23.92 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Lac acrilic pentru lemn pe baza de

Lac acrilic pentru lemn pe baza de apa Savana - 0.75 l


Lac acrilic pentru lemn pe baza de apa Savana - 0.75 l Pe baza de lemn pentru... finisarea decorativa si de protectie a lemnului expus la exterior si/sau interior ... »

Pret: 27.18 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac acrilic pentru lemn pe baza de

Lac acrilic pentru lemn pe baza de apa Savana - 2.5 l


Lac acrilic pentru lemn pe baza de apa Savana - 2.5 l Pe baza de lemn pentru... finisarea decorativa si de protectie a lemnului expus la exterior si/sau interior ... »

Pret: 81.51 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac 2 in 1 pentru lemn pe baza de

Lac 2 in 1 pentru lemn pe baza de apa Savana - 5 l


Lac 2 in 1 pentru lemn pe baza de apa Savana - 5 l Savana lac pentru lemn 2... grund (protectie) si lac (decorare) in acelasi produs, capacitate 5 l... aspectul lemnului timp indelungat Beneficii principale: Pentru exterior ?i ... »

Pret: 129.12 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac antiderapant pentru exterior

Lac antiderapant pentru exterior TERRACE brad - 2.5 L


Lac antiderapant pentru exterior TERRACE brad - 2.5 L Impregnant... antiderapant pe baza de solvent organic, cu adaos de pigmenti rezistenti la radiatiile UV... cu alimente, furaje sau apa potabila ; Volum / cutie 2.5 l ; Culoare brad . ... »

Pret: 276.87 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac antiderapant pentru exterior

Lac antiderapant pentru exterior TERRACE natur - 2.5 L


Lac antiderapant pentru exterior TERRACE natur - 2.5 L Impregnant... antiderapant pe baza de solvent organic, cu adaos de pigmenti rezistenti la radiatiile UV... cu alimente, furaje sau apa potabila ; Volum / cutie 2.5 l ; Culoare natur . ... »

Pret: 276.87 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac antiderapant pentru exterior

Lac antiderapant pentru exterior TERRACE teak - 0.75 L


Lac antiderapant pentru exterior TERRACE teak - 0.75 L Impregnant... antiderapant pe baza de solvent organic, cu adaos de pigmenti rezistenti la radiatiile UV... cu alimente, furaje sau apa potabila ; Volum / cutie 0.75 l ; Culoare teak . ... »

Pret: 274.76 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac antiderapant pentru exterior

Lac antiderapant pentru exterior TERRACE teak - 2.5 L


Lac antiderapant pentru exterior TERRACE teak - 2.5 L Impregnant... antiderapant pe baza de solvent organic, cu adaos de pigmenti rezistenti la radiatiile UV... cu alimente, furaje sau apa potabila ; Volum / cutie 2.5 l ; Culoare teak . ... »

Pret: 138.43 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac pentru lemn

lac pentru lemn


lacuri pentru lemn,impregnanti pentru tratarea lemnului,pe baza de apa... si exterior lac alb(si alte nuante din paleta(RAL) pentru interior si exterior grunduri... si exterior lacuri incolore pentru interior si exterior grund alb pentru interior ... »
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Lac 2 in 1 pentru lemn pe baza de

Lac 2 in 1 pentru lemn pe baza de apa Savana - 2.5 l


Lac 2 in 1 pentru lemn pe baza de apa Savana - 2.5 l Savana lac pentru lemn 2... grund (protectie) si lac (decorare) in acelasi produs, capacitate 2.5 l... aspectul lemnului timp indelungat Beneficii principale: Pentru exterior ?i ... »

Pret: 72.81 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac ecologic solubil in apa ultraxyl

Lac ecologic solubil in apa Ultraxyl Aqua Varnish Gloss Chrotex - 0.75 L


Lac ecologic solubil in apa Ultraxyl Aqua Varnish Gloss Chrotex - 0.75 L Baza... de acril - poliuretanic pentru suprafete de interior si de exterior . Se usuca repede... dupa aplicarea celui de al doilea strat Dilutie: Apa, pana la 10% v / v pentru ... »

Pret: 30.44 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Lac pentru protectie beton emex mineral protect

Lac pentru Protectie Beton EMEX MINERAL PROTECT


un produs profesional, ecologic pe baza de rasini acrilice pure diluabile cu apa, aditivi speciali... pe baza apa se desprafuiesc si se degreseaza corepunzator, pentru eliminarea oricaror...Descriere: Lacul pentru Beton EMEX MINERAL PROTECT este ... »

Pret: 31.28 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Lac pentru piatra acrilic emex aqs

Lac pentru Piatra Acrilic EMEX AQS


pe baza de rasini acrilice diluabile cu apa si aditivi speciali, foarte rezistent... prelucrata pentru utilizarea in constructii, sisturi, etc. De asemeni, acest lac pe baza...Lacul Acrilic pentru Piatra EMEX AQS este un produs profesional, ecologic ... »

Pret: 27.34 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Lac de protectie pentru rosturi de gresie si faianta

Lac de Protectie pentru Rosturi de Gresie si Faianta EMEX


Lacul de Protectie pentru Rosturi EMEX este un produs profesional, pe baza..., frecare, etc., atat la interior cat si la exterior. Lacul de rosturi este transparent... de rasini sintetice solubile in apa si aditivi speciali, destinat protectiei rosturilor ... »

Pret: 26.81 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Tamplarie din lemn stratificat + pvc

Tamplarie din Lemn Stratificat + PVC


prezinta urmatoarele avantaje: Aspect natural - finisajul cu lac pe baza de apa... atat pentru ferestre, cat si pentru usile de exterior, determina obtinerea unui ... »

Pret: 50 EUR
Buyer Member 7 ani
Bihor
 Statie meteo wireless cu senzor de exterior, tfa

Statie meteo wireless cu senzor de exterior, TFA Ambiente


masurarea temperaturilor extreme sau a temperaturii lichidelor (apa din lac sau piscina... temperatura si umiditatea din interior si exterior (sau dim alta camera, mansarda, pivnita... si indica tendinta de variatie a temperaturii si presiunii atmosferice, pe baza ... »
Oferit de:DigitalWORLD
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Vanzare hoteluri - pensiuni exterior est campina

vanzare Hoteluri - Pensiuni Exterior Est Campina GLX500704


aproape citadina, cu apa curenta la robinet, complet electrificata, cu centrala... dandu-ti impresia ca lacul se afla in mijlocul unei pesteri ai carei pereti sunt... de specialitate. Punctul de atractie ramane, insa, lacul sarat, care are o adancime de 150 ... »

Pret: 375000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Set mobilier hermes

set mobilier Hermes


de exterior cu protectie UV (pe baza de apa)...., manere) si blatul mesei sunt din sipci din lemn vopsite cu impregnant + lac ... »
Oferit de:Flanutis S.r.l.
Buyer Member 14 ani
Timis
 Masa olimp

Masa Olimp


de exterior cu protectie UV (pe baza de apa), la nuanta solicitata. Dimensiuni: 80 x 80 x...Masa horeca, rezistenta la mediul exterior. Structura din teava patrata (50... / neagra). Blat din sipci de lemn de esenta tare, vopsite cu impregnant + lac ... »
Oferit de:Flanutis S.r.l.
Buyer Member 14 ani
Timis
 Scaune olimp

Scaune Olimp


, pe sezut, spatar si manere, vopsite cu impregnant + lac de exterior cu protec...þie UV (pe baza de apa). Dimensiuni: 53 x 56 x 45 / 86 H cm (latime x adincime x... la exterior. Structura sudata din teava (38 x 17 x 1,5 mm + 28 x 1.5 mm) din aluminiu ... »
Oferit de:Flanutis S.r.l.
Buyer Member 14 ani
Timis
 Scaune hermes

Scaune Hermes


si manere, vopsite cu impregnant + lac de exterior cu protectie UV (pe baza de apa... exterior. Structura sudata din teava eliptica (38 x 17 x 1,5 mm) din aluminiu, vopsita ... »
Oferit de:Flanutis S.r.l.
Buyer Member 14 ani
Timis
 Ferestre si usi din lemn stratificat

Ferestre si usi din lemn stratificat


, impregnanti pe baza de apa, diverse culori, grund si lac pe baza de apa, rezistent.... Pe traversa inferioara a ferestrei din lemn stratificat, la exterior, este aplicat ... »
Buyer Member 13 ani
Arad
 093/094 acrylic varnish satin/gloos

093/094 acrylic varnish satin/gloos


Lac pentru lemn, pe baza de apa, de calitate superioara, impermeabil... mucegaiului. Este ideal pentru lemnul expus la exterior, vechi sau nou, cum ar fi cel ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Pelicule hidroizolante pe baza de ciment pentru

Pelicule hidroizolante pe baza de ciment pentru hidroizolarea fundatiilor


. Deiterol SH - grund hidrofug fara solvent, pe baza de silan/siloxan, diluabil cu apa... cladirilor (ex: pereti exteriori subsoluri, placi beton fundatii, rezervoare de apa, etc...,concentrata, ce se dilueaza cu apa la locul aplicatiei. Adexin HS - bariera chimica ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
99 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"lac exterior baza apa" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea