Inscrie firma »

lac ecologic pentru lemn - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre lac ecologic pentru lemn
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Stas nr. 42 - lac ecologic pentru parchet si

STAS nr. 42 - Lac ecologic pentru parchet si suprafete din lemn


Lacul ecologic pentru parchet si suprafete din lemn STAS nr. 42 se utilizeaza... ca acoperire de protectie a parchetului, dar si la protejarea oricarei suprafete din lemn ... »
Buyer Member 18 ani
Iasi
 Lacuri pentru lemn

Lacuri pentru lemn


lacuri ecologice pe baza de apa,pentru finisarea mobilei si a lemnului ... »
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Lac ecologic

Lac ecologic


Lacul ecologic oferit de compania noastra este un produs peliculogen pe baza...; -rezistenta la uzura; -produs ecologic , lipsit de componente nocive; -rezistenta... : -protectia lemnului , scotand in evidenta caracteristicile estetice; -materiale ... »
Buyer Member 13 ani
Neamt
 Lac monocomponent ecologic

Lac monocomponent ecologic


Lac de finisaj profesional monocomponent pentru protectia naturala cu inalta... rezistenta pentru orice esente de lemn. ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Lac hidrodiluabil pentru lemn

LAC HIDRODILUABIL PENTRU LEMN


Este un produs destinat protectiei suprafetelor din lemn expuse intemperiilor.... Este ecologic diluabil cu apa si se aplica foarte usor. ... »

Pret: 32 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Lac resident bona

Lac Resident Bona


Tip de produs: lac pe baza de apa in dispersie poliuretan... de aplicare: rola Bona Camp de utilizare: suprafete de lemn din locuinte si alte spatii ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Baituri pentru lemn si mobila

baituri pentru lemn si mobila


Baituri ecologice Kneho Rom pentru finisarea lemnului Prin aplicarea... organici, gata preparate pentru aplicare. Prin aplicarea acestor lac baituri se pot... baiturilor ecologice, pe baza de apa se obtine un efect uniform pe majoritatea esentelor ... »
Oferit de:KNEHO ROM srl.
Buyer Member 15 ani
Satu Mare
 Lac parchet murexin pu80

LAC PARCHET MUREXIN PU80


Lacul pentru parchet Murexin PU 80 Lac pentru parchet sigilant superior... la interior pentru sigilarea parchetului, pardoselilor din lemn. Grad de luciu: lucios... monocomponent pentru trafic mediu ridicat cu putere mare de acoperire, pe baza de apa ... »
Buyer Member 18 ani
Cluj
 Lac ecologic bicomponent ultracoat high traffic

Lac ecologic bicomponent Ultracoat High Traffic


Lac bicomponent, 100% poliuretanic alifatic, pe baza de apa, cu emisie foarte... mica de substante organice volatile (VOC), GEV Emicode, EC1R, fara NMP, pentru... parchet si pardoseli din lemn. Caracteristici:poliuretan alifatic, rezistent, nu se ... »

Pret: 126.17 EUR
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Lac ecologic solubil in apa ultraxyl aqua varnish

Lac ecologic solubil in apa Ultraxyl Aqua Varnish Gloss Chrotex - 0.75 L


Lac ecologic solubil in apa Ultraxyl Aqua Varnish Gloss Chrotex - 0.75 L Baza....5 - 11 mp / litru pentru fiecare strat, in func?ie de tipul si umiditatea lemnului... de acril - poliuretanic pentru suprafete de interior si de exterior . Se usuca repede ... »

Pret: 30.44 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Grund naturale base

Grund Naturale Base


Carecteristici: -imbogateste culoarea lemnului -reduce riscul urmelor de suprapunere ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Taburet bucatarie lemn

Taburet bucatarie lemn


: -scaun din lemn de fag; -scaun tapitat cu piele ecologica; -finisat cu lac pe baza...Taburet bucatarie tapitat realizat din lemn de fag, tapitat cu piele ecologica... si este finisat cu lac pe baza de apa. Taburet bucatarie tapitat este recomandat ... »

Pret: 57 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Lac incolor pentru parchet si mobila

Lac incolor pentru parchet si mobila Ecolac - 0.75 L


Lac incolor pentru parchet si mobila Ecolac - 0.75 L Lac ecologic pe baza... de apa pentru acoperirea parchetului, a mobilierului sau a altor suprafete din lemn ... »

Pret: 21.76 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Lac incolor pentru parchet si mobila

Lac incolor pentru parchet si mobila Ecolac - 4 L


Lac incolor pentru parchet si mobila Ecolac - 4 L Lac ecologic pe baza de apa... pentru acoperirea parchetului, a mobilierului sau a altor suprafete din lemn ... »

Pret: 117.94 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Lac incolor pentru parchet si mobila

Lac incolor pentru parchet si mobila Ecolac - 17 L


Lac incolor pentru parchet si mobila Ecolac - 17 L Lac ecologic pe baza... de apa pentru acoperirea parchetului, a mobilierului sau a altor suprafete din lemn ... »

Pret: 402.32 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Patut din lemn tomi ix

Patut din lemn Tomi IX


pozitii. De pe grilaj se poate scoate doua bare. Brad tratat cu lac ecologic...Patut din lemn de brad . Inaltimea zonei de dormit poate fi reglata in 3.... Dimensiunile interioare a patutului 60 x 120 cm Pentru o mobilitate mai usoara se poate ... »
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Patut din lemn de brad giraffe

Patut din lemn de brad Giraffe


Patut din lemn de brad, decorat cu girafa. Inaltimea zonei de dormit poate fi... reglata in 3 pozitii. De pe grilaj se poate scoate doua bare. Brad tratat cu lac... ecologic. Dimensiunile interioare a patutului 60 x 120 cm Gama de culori nuca cu alb ... »
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Patut din lemn safari iv

Patut din lemn Safari IV


in 3 pozitii. De pe grilaj se poate scoate doua bare. Brad tratat cu lac ecologic...Patut cu grilaj din lemn de brad. Inaltimea zonei de dormit poate fi reglata...), alb, alb mat, cirese ( 49RON) Se poate comanda si sertar pentru depozitarea ... »
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Pat din lemn cu inimioara

Pat din lemn cu inimioara


cu lac ecologic Marimea patutului 126 x 68 x 90 cm Dimensiunile interioare...Patut din lemn de fag decorat cu inimioara. Inaltimea zonei de dormit poate... poate comanda si sertar pentru depozitarea lenjeriei.( 110 RON) ... »
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Patut din lemn safari heart

Patut din lemn Safari Heart


cu lac ecologic. Dimensiunile interioare a patutului 60 x 120 cm Gama de culori...Patut din lemn de brad decorat cu inimioara. Inaltimea zonei de dormit poate... si sertar pentru depozitarea lenjeriei.( 129 RON) ... »
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Patut din lemn transformabil

Patut din lemn transformabil


Patut din lemn de fag. Fag tratat cu lac ecologic. Inaltimea zonei de dormit... si sertar pentru depozitarea lenjeriei. ( 110 RON) ... »
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Patut din lemn de brad venus

Patut din lemn de brad Venus


Patut din lemn de brad, cu stele si luna. Inaltimea zonei de dormit poate fi... reglata in 3 pozitii. De pe grilaj se poate scoate doua bare. Brad tratat cu lac... ecologic. Marimea patutului 126 x 68 x 90 cm Dimensiunile interioare a patutului 60 x ... »
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Patut de lemn simplu

Patut de lemn simplu


. De pe grilaj se poate scoate doua bare. Fag tratat cu lac ecologic Marimea patutului 126...Patut din lemn de fag. Inaltimea zonei de dormit poate fi reglata in 3 pozitii... fag ( pret de baza), alb, cirese ( 30 RON) Se poate comanda si sertar pentru ... »
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Pat de lemn simplu

Pat de lemn simplu


cu lac ecologic Marimea patutului 126 x 68 x 90 cm Dimensiunile interioare...Patut simplu cu capat drept Patut din lemn de fag. Inaltimea zonei de dormit... poate comanda si sertar pentru depozitarea lenjeriei.( 110 RON) ... »
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Tamplarie din lemn stratificat + pvc

Tamplarie din Lemn Stratificat + PVC


si fonica, o excelenta protectie contra razelor solare; Aspect ecologic - lemnul...Tamplarie din lemn stratificat Tamplaria din lemn triplu stratificat... prezinta urmatoarele avantaje: Aspect natural - finisajul cu lac pe baza de apa ... »

Pret: 50 EUR
Buyer Member 8 ani
Bihor
512 produse / 21 pagini
25 produse pe pagina.

"lac ecologic pentru lemn" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea