Inscrie firma »

kit alarma apartament wireless - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre kit alarma apartament wireless
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Sisteme de alarma wireless apartamente

SISTEME DE ALARMA WIRELESS APARTAMENTE


Instalam sisteme de alarma wireless pentru apartamente. Oferta se adreseaza... inclus KIT-ul de Sistem de alarma contine: 1- Centrala de alarma wireless... sistem de alarma clasic. SISTEM DE ALARMA WIRELESS PARADOX de la 1490 RON cu TVA ... »

Pret: 1490 RON
Oferit de:VECTOR SYSTEMS
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Kit sistem alarma wireless ks 898

Kit sistem alarma wireless KS 898


de alarme Kitul contine: 1 centrala, 1 sirena de exterior wireless, 5 senzori wireless...Specificatii tehnice: - destinatie: apartamente de bloc, case particulare... maxim 3 senzori wireless(in total 24 de senzori) si 4 zone pentru detectori pe cablu ... »
Oferit de:SC Anansi SRL
Buyer Member 13 ani
Timis
 Kit detectie efractie pentru

Kit detectie efractie pentru apartamente si vile


istem alarma KIT EXTERIOR WIRELESS PARADOX MAGELLAN MG5000 Sistem de alarma... wireless PARADOX recomandat pentru spatiile care necesita un numar mediu de senzori... Sistemul de alarma contine: - centrala de alarma MAGELLAN MG5000 - 1 buc - tastatura ... »

Pret: 1200 RON
Buyer Member 12 ani
Prahova
 Kit sistem alarma paradox mg 5000

Kit sistem alarma Paradox MG 5000


, apartamente, vile, firme, magazine si hale industriale - sirena de exterior si tastatura... sistemului, pot fi wireless sau prin cablu - trimit mesaj vocal sau date la mobil...-5000LRF centrala cu tastatura radio MG-32LRF Kitul contine: 1 centrala ... »
Oferit de:SC Anansi SRL
Buyer Member 13 ani
Timis
 Sistem alarmare la efractie wireless

Sistem alarmare la efractie wireless Oasis JA-80K


Kitul standard, destinat caselor rezidentiale, are urmatoarele componente... de alarmare. Serveste si ca detector de sabotaj a alarmei principale. 10)Buton de panica... si comanda dispozitive. Destinat pentru situatii de ajutor. 11)Detector de fum wireless ... »
Buyer Member 13 ani
Braila
 Alarma gsm wireless amatek g60

Alarma GSM Wireless AMATEK G60 Ultimate


alarma GSM/SMS wireless (fara fir), tip DIY (Do It Yourself - monteaza- singur... Alarma Amatek G60 Ultimate necesita doar cablul de alimentare de la centrala... de ultima generatie, am vrut sa fie adaptabil la orice tip de locatie: apartamente, case ... »

Pret: 1148.87 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Alarma gsm wireless amatek protector

Alarma GSM Wireless AMATEK Protector G5


alarma GSM/SMS wireless (fara fir), PREMIUM, tip DIY (Do It Yourself - monteaza...-am asigurat, de asemenea, ca sistemele noastre de alarma sunt complet wireless. Concret.... Fara firAlarma Amatek Protector G5 3000 necesita doar cablul de alimentare ... »

Pret: 1097.79 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Wireless,  acces remote 1 an,  1 echipament control

wireless, acces remote 1 an, 1 echipament control d igital Conectori IRx4 HDMI


. Cu acest kit de baza, poti controla 4 echipamente conectate pe infrarosu...) 1 senzor extern (orice sursa externa - sistem alarma, detector gaze sau orice... in exemplele de mai jos: Un apartament in New York ... »

Pret: 7018.75 RON
Buyer Member 8 ani
Tulcea
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea