Inscrie firma »

izolatii termice apartament - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre izolatii termice apartament
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Izolatii arad

Izolatii arad


Executam lucrari de izolatii interioare termice si fonice. Izolatiile termice... cea mai sigura garantie pentru un confort termic ridicat si o factura scazuta... pentru energie termica. Orice alta investitie intr-o sursa de incalzire oricat ... »
Buyer Member 11 ani
Arad
 Izolator lichid fatade blocuri - anvelopare insul-all

Izolator lichid fatade blocuri - anvelopare Insul-All


. Acest produs este un izolator termic excelent pentru pereti, tavane si acoperisuri... in izolarea termica a blocurilor de locuinte si a cladirilor in general. Insul-All este... un izolator termic, ceramic, in forma lichida, cu baza de latex si liant acrilic ... »
Buyer Member 10 ani
Prahova
 Izolare fonica si termica

IZOLARE FONICA SI TERMICA


Placi WSD35 pentru izolare fonica care se fixeaza pe interiorul peretilor, dupa... si apartamente care sunt in renovari. Beneficiul principal e ca nu te mai aud vecinii ... »

Pret: 11 EUR
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Panouri de izolare termica interior inhemiwa

Panouri de izolare termica interior INHEMIWA


Panourile de izolare termica pentru interior sunt produse in Ungaria, ca marca... se poate izola termic prin metode folosita actual (monumente istorice,fatade care... arhitectural prezinta interes) , apartamente ale caror locatari nu-si pot permite costurile ... »
Light Member 15 ani
Harghita
 Centrale termice

Centrale Termice


la apartamente si garsoniere, amenajari de locuinte, amenajari exterioare, izolatii, parchet...Centrale termice ,amenajari interioare: zugraveli, placari gresie, faianta... laminat, parchet clasic, sape, instalatii electrice, instalatii termice, instalatii ... »
Buyer Member 15 ani
Dambovita
 Usa metalica de apartament

USA METALICA DE APARTAMENT


de usa,3 randuri de garnituri de cauciuc ce asigura o buna izolare termica si fonica ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Montat centrale termice

Montat centrale termice


,compartimentari cu rigips, tavane false la cele mai bune preturi,amenajari interioare la apartamente... si garsoniere,amenajari de locuinte,amenajari exterioare,izolatii,parchet laminat...,parchet clasic,sape,instalatii electrice,instalatii termice,instalatii sanitare ... »
Buyer Member 15 ani
Dambovita
 Usa apartament

USA APARTAMENT


de usa,3 randuri de garnituri de cauciuc ce asigura o buna izolare termica si fonica ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Mansarde

Mansarde


,sanitare si termice la apartamente :Toate la calitate superioara....Mansarde, amenajari int si ext(case,vile,case de vacanta,apartamente ... »
Buyer Member 15 ani
Dambovita
 Apartamente litoral

Apartamente Litoral


, finisate complet, gresie, faianta, parchet, blocul este izolat termic, dispune de toate...Mamaia Nord apartamente noi de vanzare, 2 camere, cu suprafete utile de 67 mp... utilitatile: gaze, canalizare, apa, curent, parcare. Apartamentele sunt situate la etajele ... »
Buyer Member 16 ani
Constanta
 Vand apartament cu 2 camere aviatiei

Vand apartament cu 2 camere Aviatiei


refacuta si izolata termic).Apartamentul se afla in apropierea unui parculet de joaca...Vand apartament cu 2 camere Aviatiei - Str.Maguricea - etajul 4/4,decomandat... dormitor si a unui dressing (din living), bloc reabilitat termic(inclusiv terasa ... »

Pret: 80000 EUR
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Apartamente - apartament - 3 camere

Apartamente - Apartament - 3 camere Kiseleff


porotherm, izolat termic la exterior , prevazut cu lift de patru persoane. Finisaje...GLX010215 Vanzare apartamente cu trei camere in zona Kiseleff.Situat in cea mai... si obiecte sanitare import Italia, aer conditionat, centrala de apartament si altele ... »

Pret: 450000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Vanzare apartamente 2 camere in zona eroii revolutiei

Vanzare apartamente 2 camere in zona Eroii Revolutiei


-carton dublu placat si sunt izolate termic si fonic. Apartamentele se predau finisate...Apartamente 2 camere zona Eroii Revolutiei - City Mall, in imobil constructie... cm intre apartamente si catre exterior; peretii din caramida se vor tencui si se ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Inchiriere apartamente domenii bucuresti glx220838

inchiriere Apartamente Domenii Bucuresti GLX220838


mp, tocmai a devenit disponibila pentru inchiriere. Izolat termic, apartamentul...GLX220838 Inchiriere apartament 3 camere, DOMENII - Parcul Copilului. O... si de un garaj, curte, aer conditionat, centrala termica. Pretul de inchiriere este de 700 ... »

Pret: 700 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Inchiriere apartamente aviatiei bucuresti roi4110531

inchiriere Apartamente Aviatiei Bucuresti ROI4110531


, bucatarie si 2 bai. Este amplasat la parterul unui imobil cu 4 etaje, izolat termic...ROI4110531 Va propunem la inchiriere un apartament de 4 camere in bloc. Este... situat in zona Aviatiei, ca punct de reper Siriului. Apartamentul este confort 1 ... »

Pret: 650 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Inchiriere apartamente dorobanti bucuresti roi411054

inchiriere Apartamente Dorobanti Bucuresti ROI411054


, izolat termic. Apartamentul este complet renovat prezentand urmatoarele...ROI411054 Va propunem la inchiriere un apartament de 2 camere in bloc. Este... situat in zona Dorobanti, ca punct de reper BRD. Apartamentul este confort 1 ... »

Pret: 450 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Inchiriere apartamente aviatiei bucuresti roi4110619

inchiriere Apartamente Aviatiei Bucuresti ROI4110619


la ultimul nivel al unui imobil cu 3 etaje izolat termic. Apartamentul este recent...ROI4110619 Va propunem la inchiriere un apartament de 3 camere in bloc. Este... situat in zona Aviatiei, ca punct de reper strada Alexandru Serbanescu. Apartamentul ... »

Pret: 520 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Inchiriere apartamente aviatiei bucuresti roi3111212

inchiriere Apartamente Aviatiei Bucuresti ROI3111212


termic. Apartamentul este in stadiul imbunatatit prezentand urmatoarele...ROI3111212 Va propunem la inchiriere un apartament de 2 camere in bloc . Este... situat in zona Aviatiei, ca punct de reper strada Prometeu. Apartamentul este confort ... »

Pret: 400 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Inchiriere apartamente dorobanti bucuresti roi511083

inchiriere Apartamente Dorobanti Bucuresti ROI511083


amplasat la primul nivel, cu vedere pe fata, intr-un bloc cu 7 etaje, izolat termic...ROI511083 Va propunem la inchiriere un apartament de 3 camere in bloc. Este... situat pe Calea Dorobantilor, ca punct de reper Perla. Apartamentul este decomandat ... »

Pret: 650 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Inchiriere apartamente domenii bucuresti glx01410a

inchiriere Apartamente Domenii Bucuresti GLX01410a


+P+E+M , renovata si izolata termic. Apartamentul este elegant, luminos, cu spatii largi...GLX01410a Inchiriere apartament in Domenii , la parterul unei vile D ... »

Pret: 900 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Vanzare apartamente triaj brasov glx208bv082

vanzare Apartamente Triaj Brasov GLX208BV082


,bloc izolat termic.Apartamentul este situat la parter, cu vedere pe ambele parti...,termopane ,jaluzele exterioare ,parchet,gresie,faianta,centrala termica proprie,sapa izolanta...GLX208BV082 Vanzare apartament 3 camere ,110mp,2 grupuri sanitare ,mobilat ... »

Pret: 74000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Apartament 3 camere aviatorilor

APARTAMENT 3 CAMERE AVIATORILOR


Apartamentul este situat in zona Aviatorilor. Apartamentul a fost renovat... in totalitate cu materiale de calitate, inclusiv exteriorul imobilului renovat, izolat... termic si este compus din living cu bucatarie deschisa, doua dormitoare, hol, baie ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Gips carton

Gips carton


,sanitare si termice la apartamente :Toate la calitate superioara. ... »
Buyer Member 15 ani
Dambovita
 Vanzare apartamente 3 camere in zona eroii revolutiei

Vanzare apartamente 3 camere in zona Eroii Revolutiei


-carton dublu placat si sunt izolate termic si fonic. Apartamentele se predau finisate...Apartamente 3 camere zona Eroii Revolutiei - City Mall, in imobil constructie... cm intre apartamente si catre exterior; peretii din caramida se vor tencui si se ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Inchiriere apartamente colentina bucuresti glx240516

inchiriere Apartamente Colentina Bucuresti GLX240516


-McDonalds.Imobilul este stradal,construit in anul 1976 si a fost izolat termic.Apartamentul este...:gresie,faianta,parchet,geamuri termopan,balcoane inchise,apometre,repartitoare,centrala termica.Apartamentul este...GLX240516 Oferta inchiriere apartament 3 camere Colentina ... »

Pret: 420 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
1199 produse / 48 pagini
25 produse pe pagina.

"izolatii termice apartament" in Firme Hot - 14 Rezultat(e)
Folositi cautarea