Inscrie firma »

ionizator purificator aer - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre ionizator purificator aer
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Nscessity - purificator aer cu filtru hepa

NSCESSITY - PURIFICATOR AER CU FILTRU HEPA


aparatului si de gradul de murdarire.Cartusul cu aroma: purificatorul de aer poate fi... senzatia ca respirati aer proaspat de munte. Acest purificator de aer este recomndat... incaperilor cu suprafata de 15m2NSCESSITY - PURIFICATOR AER CU FILTRU HEPA ... »

Pret: 241 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Nscessity - purificator aer cu filtru hepa

NSCESSITY - PURIFICATOR AER CU FILTRU HEPA


aparatului si de gradul de murdarire. Cartusul cu aroma: purificatorul de aer poate fi... senzatia ca respirati aer proaspat de munte.   Acest purificator de aer este... recomndat incaperilor cu suprafata de 15m2 NSCESSITY - PURIFICATOR AER CU FILTRU HEPA ... »

Pret: 235 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Nscessity - purificator aer cu filtru hepa

NSCESSITY - PURIFICATOR AER CU FILTRU HEPA


aparatului si de gradul de murdarire.Cartusul cu aroma: Purificatorul de aer poate fi... senzatia ca respirati aer proaspat de munte.   Acest purificator de aer este recomndat...Filtrul HEPA: Capteazã 99,97% din particulele din aer mai mici de 0,3 microni ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Umidificator ionizator ultrasonic

Umidificator Ionizator Ultrasonic


. Datorita umidificatorului se obtine un nivel adecvat de umiditate . Purifica aerul...Noul umidificator cu ultrasunete cu ionizator de la Innovaciones Ms ... »
Oferit de:Evision SRL
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Purificator de aer purline pl3000

Purificator de aer Purline PL3000


Comanda purificatorul de aer Purline PL3000. Suna si vorbeste cu un inginer... specializat pe sisteme de purificare si filtrare aer Purificatorul de aer Purline PL3000... de ionizare si odorizare, telecomanda. ... »

Pret: 285 RON
Oferit de:BREEZE HVAC SRL
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Nscessity purificator de aer cu

NScessity Purificator de aer cu filtru HEPA


Purificator de aer cu filtru HEPA - purificator de aer marca NScessity...Caracteristici purificator de aer cu filtru HEPA:Filtrul HEPA: Capteaza 99,97% din particulele din aer...: Purificatorul de aer poate fi folosi pentru aromoterapie folosind cartusul cu aroma in locul ... »

Pret: 261 RON
Oferit de:ISACOMP S.R.L.
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Purificator de aer cu filtru hepa

Purificator de aer cu filtru HEPA NScessity


Purificator de aer cu filtru HEPA - purificator de aer marca NScessity... Caracteristici purificator de aer cu filtru HEPA: Filtrul HEPA: Capteaza 99...: Purificatorul de aer poate fi folosi pentru aromoterapie folosind cartusul cu aroma in locul ... »

Pret: 229.09 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Purificator de aer ductworx

PURIFICATOR DE AER DUCTWORX


Un purificator de aer care se fixeaza direct pe instalatiile de aer conditionat... si eficient purificator de aer. Acest purificator de aer de mare randament, se fixeaza... si bacterii adica un aer sanatos. RANDAMENT CRESCUT Acest purificator de aer este ... »
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Purificator de aer eagle 5000

PURIFICATOR DE AER EAGLE 5000


si particulele grele de praf si fum. Aparatul (purificator de aer) asigura un volum de aer... isi face efectul in interiorul acestui purificator de aer ci chiar la sursa... in interiorul acestui purificator, sunt suflate cu ajutorul unui ventilator in aerul care ... »
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Purificator de aer fresch air

PURIFICATOR DE AER FRESCH AIR


. Silentios, acest purificator de aer incepe sa curete spatiul in care va aflati...FRESH AIR BY ECOQUEST este primul si cel mai performant purificator... de pe piata din Romania. Asezati-va comod, luati telecomanda purificatorului in mana ... »
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Purificator de aer rainbow

Purificator de aer Rainbow


conceput pentru a purifica, umidifica, ioniza, deodoriza si dezinfecta aerul.... Purifica, deodorizeaza, dezinfecteaza, umidifica, ionizeaza aerul, plus aromaterapie... inlocuieste "o armata" de alte produse de purificare, odorizare si ionizare a aerului ... »

Pret: 205 RON
Oferit de:ACCENT NET SRL
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Purificator aer dap700e

Purificator aer DAP700E


Purificator recomandat pentru spatii de pana in 65 mp. Specificatii... din carbon - Sistem de ionizare cu control separate - 3 nivele de viteza: Quiet... mc3 - Volumul de aer curat este de 140 mc/h - Special pentru camerele in care se ... »

Pret: 608 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Purificator de aer ecobox

Purificator de aer ecobox


purifica aerul intr-o incapere de 140 mp. ? Va puteti imagina ca aceasta ingenioasa...? Va puteti imagina ca acesta este chiar un purificator de aer ce adaposteste... (purificator de aer) asigura un aer mult mai sanatos in spatiile inchise, unde poluarea ... »
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Umidificator si purificator aer deluxe

Umidificator si purificator aer Deluxe


Umidificator si purificator aer Meacomist Deluxe Umidificator... si de animale- Ionizator pentru improspatarea aerului;- Difuzor de aroma;- Timer pentru... si Purificator cu abur rece sau cald dotat cu display digital si control al umiditatii ... »

Pret: 690 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Dezumidificator si purificator de

Dezumidificator si Purificator de Aer CA704, 10l/zi, Pentru 25mp, Display


.Lampa UV elimina microorganismele daunatoare.Ionizatorul purifica aerul de substantele...mp. 2 in 1 : dezumidificare si purificare a aerului. Uscare rapida a hainelor... nedorite si imbunatateste calitatea aerului.Purificarea aerului continua si atunci cand ... »

Pret: 1599 RON
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Purificator de aer cocoon

Purificator de aer Cocoon


Purificator de aer Cocoon Purificator de aer Cocoon are un sistem unic... necesare urmatoarele: - Sistem de filtrare al aerului- Umidificator- Ionizator...:- "atrage" aerul contaminat din incapere in interiorul lui si il purifica cu ajutorul ... »

Pret: 310 RON
Oferit de:ACCENT NET SRL
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Purificator aer duux alb, difuzor aroma,

Purificator aer Duux alb, Difuzor aroma, Ionizare, Filtru HEPA si carbune


Pastreaza aerul curat si salveaza spatiul de lucru cu acest purificator de aer... create special pentru purificatorul de aer de producatorul Olandez DuuX, disponibile... in siguranta in intunericDate Tehnice:Potrivit pentru incaperi de pana la 8-10 m2Ionizator ... »

Pret: 269 RON
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Purificator, ionizator,

Purificator, ionizator, umidificator, revitalizor, odorizator, cleaner


aerul cu savoarea mirosului de padure. Ionizatorul electric continut genereaza ioni... la nivelul de confort necesar sistemului respirator si pielii umane - Ionizarea - aerul... folosite simultan: un sistem de filtrare a aerului, un unidificator, un ionizator ... »
Oferit de:DigitalWORLD
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Purificator, umidificator, revitalizor, odorizator,

Purificator, umidificator, revitalizor, odorizator, cleaner, revitalisor aer


si pielii umane - Ionizarea - aerul de calitate contine vapori de apa ionizati Cele... complex de tratare a aerului prin intermediul solutiilor lichide, care utilizeaza... folosirii cu uleiuri volatile esentiale). Revitalizorul purifica, igienizeaza, umidifica ... »
Oferit de:DigitalWORLD
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Umidificator ultrasunete cu ionizator, joycare

Umidificator ultrasunete cu ionizator, Joycare


Purifica aerul din incapere cu ionizatorEmite ioni  negativi care  se... de tigara sau alte fumuri), purificand aerul din cameraTehnologie cu ultrasunete pentru ... »

Pret: 279 RON
Oferit de:SC Visdomm SRL
Buyer Member 9 ani
Teleorman
 Nscessity purificator de aer cu

NScessity Purificator de aer cu plasma


Purificatorul de aer cu plasma N602S este un model inovativ care combina... si bacteriile ramase in atmosfera. Ionizatorul va genera si senzatia de aer proaspat... luni.NScessity Purificator de aer cu plasma este nou, sigilat si livrat ... »
Oferit de:ISACOMP S.R.L.
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Purificator aer cu plasma

Purificator aer cu plasma


si bacteriile ramase in atmosfera. Ionizatorul va genera si senzatia de aer proaspat...Purificatorul de are N602S este un model inovativ care combina un filtru... cu plasma cu unul cu UV/TiO2 cu tehnologie fotocatalitica, un ionizator si un filtru ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Purificator de aer ecobox

PURIFICATOR DE AER ECOBOX


PURIFICATOR DE AER - ECOBOX Va prezentam cel mai nou purificator de aer... greutate de numai 1Kg. Fiind un purificator de aer foarte nou, care se fabrica... incredibil ca, un purificator de aer de dimensiuni reduse, cum este Ecobox poate curata ... »
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Purificator aer purline pls2100bm

Purificator aer Purline PLS2100BM


Purificator si decontaminator de aer cu ionizare si ecran biologic sterilizator.... Ecran biologic sterilizator. Diffuser odorizant ( la alegere) Ionizare negativa: 3... de acoperire 35 mp Debit aer (mc/h) 192 Filtru HEPA Da Filtru carbon activ Da ... »

Pret: 542 RON
Oferit de:BREEZE HVAC SRL
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Purificator aer salin 2

Purificator aer Salin 2


un ventilator si un bloc filtrant cu granule de saruri. Purificatorul de aer SALIN..., modificand ionizarea aerului. Aparatul este comod in utilizare prin aceea ca asigura o...Cele mai importante caracteristici ale purificatoarelor de aer Salin sunt ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
324 produse / 13 pagini
25 produse pe pagina.

"ionizator purificator aer" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea