Inscrie firma »

intocmirea verificarea documentelor - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre intocmirea verificarea documentelor
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Radti - avizare/ verificare/intocmire documentii in

RADTI - avizare/ verificare/intocmire documentii in vederea instalarii


tehnice de instalare.RADTI - avizare/ verificare/intocmire documentii in vederea...RADTI - personal tehnic de specialitate, responsabil cu avizarea documentatiei... documentatii tehnice de instalare, avizata de catre RADTI ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Contabilitate financiara

Contabilitate financiara


de contabilitate folosit Sagasoft -Inregistrarea si verificarea documentelor aferente... -Intocmirea si verificare jurnalelor de vanzari si de cumparari pentru generarea corecta... -Intocmirea lunara a balantei de verificare si a contului de profit si pierdere ... »

Pret: 350 RON
 Intocmire bilant

intocmire bilant


prelucrare balante finale de an si intocmirea tututor documentelor... premergatoare inchiderii de an: extrase de cont cu verificarea soldurilor la : clienti... proceselor verbale finale; verificarea tuturor conturilor patrimoniale si corespondenta ... »
Buyer Member 13 ani
Hunedoara
 Verificare, reparare si incarcare stingatoare

Verificare, reparare si incarcare stingatoare


de incendiu, elaborare scenarii de siguranta la foc, intocmire documentatii pentru avize... si/sau autorizatii psi, intocmire planuri de interventie. 2. Prevenire... de urgenta. 4. Verificare, reparare si incarcare stingatoare de incendiu. ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Studii geotehnice  verificate la cerinta af

Studii Geotehnice verificate la cerinta Af


si verificarea documentatiilor geotehnice, SR EN 1997-1:2006 EUROCOD7: Proiectarea geotehnica... contractului/lansarea comenzilor. Intocmim Studiul Geotehnic conform cerintelor legale... (Legea 10/1995 - Calitatea in Constructii si Normativul NP074-2007 - Intocmirea ... »

Pret: 1000 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Realizare/ intocmire proiecte fonduri structurale

Realizare/ Intocmire proiecte Fonduri Structurale Europene


in obtinerea avizelor si acordurilor - Intocmirea documentatiei bancare - Studii... investitiilor - Verificarea eligibilitatii aplicantului si partenerilor - Planificarea... procedurilor de achizitii publice - Intocmirea rapoartelor catre finantator Intocmirea ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Servicii profesionale de contabilitate, salarizare si personal, in

Servicii profesionale de contabilitate, salarizare si personal, in toate domeniile de activitate


; intocmirea lunara a balantei de verificare; intocmirea jurnalelor de TVA, a registrului... financiar-contabila si fiscala; intocmirea documentelor necesare obtinerii de credite... domeniile de activitate: CONTABILITATE : inregistrarea documentelor primare ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Servicii evidenta contabila completa si analiza economica

Servicii evidenta contabila completa si analiza economica


Servicii de verificare si inregistrare documente primare inclusiv financiar...-bancare si intocmirea de balante de verificare, declaratii, situatii financiare, analiza economica ... »
 Traduceri documentatii tehnice din limba germana

Traduceri documentatii tehnice din limba germana


. Garantia respectarii intocmai a informatiilor si intentiilor creatorului documentatiei... cea mai adecvata. Terminologia este verificata si utilizand limba engleza ... »
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Pachetul de baza - servicii de contabilitate:

Pachetul de baza - servicii de contabilitate:


. * Intocmirea balantei de verificare lunare, efectuarea tuturor verificarilor si inchiderea...* Prelucrarea datelor, verificarea exhaustivitatii informatiilor necesare... inregistrarii acestora in contabilitate. * Depistarea documentelor suplimentare ... »

Pret: 125 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Documentatii securitatea muncii

Documentatii securitatea muncii


securitatii si sanatatii in munca si verificarea cunoasterii si aplicarii de catre... incheiate cu angajatori straini; -intocmirea unui necesar de mijloace materiale ... »
Buyer Member 15 ani
Bacau
 Contabilitate

Contabilitate


lunare si trimestriale Intocmire si verificarea documente legate de salarii...Intocmire si inregistrare documente primare Intocmire registre contabile... Intocmire balante si situatii financiar-contabile Intocmire si depunerea declaratiilor ... »

Pret: 100 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Protectia muncii si psi-consultanta si documente

PROTECTIA MUNCII SI PSI-CONSULTANTA SI DOCUMENTE


C I I 1. PROTECTIA MUNCII SI PSI-CONSULTANTA SI DOCUMENTE A-Z - Elaborarea... periodicitatii adecvate pentru fiecare loc de munca; - Intocmirea planului de actiune... in caz de pericol grav si iminent (unde este cazul); - Stabilirea si intocmirea ... »
Buyer Member 13 ani
Satu Mare
 Servicii autoritati contractante

SERVICII AUTORITATI CONTRACTANTE


documentatiilor de atribuire - intocmirea Fisei de Date a achizitiei si a Sectiunii... pasii impusi de verificarea ANRMAP; Oferim consultanta pentru: - elaborarea... de Formulare; Redactam propuneri pentru intocmirea drafturilor de contracte de vanzare ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Comercial si dreptul afacerilor asigura, reprezentare juridica,

comercial si dreptul afacerilor asigura, reprezentare juridica, documente juridice


instantelor jurisdictionale de orice tip si de orice grad, - intocmirea... cu caracter juridic in conditiile legii, - verificarea legalitatii actelor cu caracter ... »
Light Member 17 ani
Timis
 Documentatiile tehnico-economice privind investitiile

DOCUMENTATIILE TEHNICO-ECONOMICE PRIVIND INVESTITIILE PUBLICE


DE ATRIBUIRE SI DERULAREA LUCRARILOR PE SANTIER: 1 Intocmirea Documentatiei pt...Proiect ContaPlus sustine cursul "DOCUMENTATIILE TEHNICO-ECONOMICE PRIVIND... de examinare A.N.C. TEMATICA ABORDATA I. DOCUMENTATIILE TEHNICO ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Documentatiile tehnico-economice privind investitiile

DOCUMENTATIILE TEHNICO-ECONOMICE PRIVIND INVESTITIILE PUBLICE


DE ATRIBUIRE SI DERULAREA LUCRARILOR PE SANTIER: 1 Intocmirea Documentatiei pt...Proiect ContaPlus sustine cursul "DOCUMENTATIILE TEHNICO-ECONOMICE PRIVIND... PENTRU INSOTITOR! TEMATICA ABORDATA I. DOCUMENTATIILE TEHNICO ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Protectia muncii si psi-consultanta si documente a-z

PROTECTIA MUNCII SI PSI-CONSULTANTA SI DOCUMENTE A-Z


I C I I 1. PROTECTIA MUNCII SI PSI-CONSULTANTA SI DOCUMENTE A...; - Intocmirea planului de actiune in caz de pericol grav si iminent (unde este cazul...); - Stabilirea si intocmirea evidentei zonelor cu risc ridicat si specific prevazute de lege ... »
Buyer Member 13 ani
Satu Mare
 Contabilitate autorizata la preturi accesibile

Contabilitate autorizata la preturi accesibile


si depunerea declaratiilor lunare si trimestriale Intocmire si verificarea documente...Servicii complete de contabilitate Intocmire documente primare Intocmire... registre contabile Intocmire balante si situatii financiar-contabile Intocmire ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Gidul documentelor de ssm  avizat de mmssf- ghid de

gidul documentelor de SSM avizat de MMSSF- ghid de bune practici ssm


trebuie sa o aiba documentele de SSM elaborate de operatorii economici cat... generala, modele de tabele ce ar trebui sa fie intocmite de angajator, un set de 4... chestionare tip grila cu fise de raspuns si grila de verificare cu care angajatorul poate ... »
Light Member 16 ani
Hunedoara
 Radti

RADTI


RADTI - avizare/ verificare/intocmire documentii in vederea instalarii... cu avizarea documentatiei tehnice de instalare. Conform ISCIR PT A1 /2010 , Art.14... unei documentatii tehnice de instalare, avizata de catre RADTI RADTI ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Radti/radta/radtp

RADTI/RADTA/RADTP


tehnice de instalare.RADTI - avizare/ verificare/intocmire documentii in vederea...RADTI - personal tehnic de specialitate, responsabil cu avizarea documentatiei... unei documentatii tehnice de instalare, avizata de catre RADTI ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Radti

RADTI


RADTI - avizare/ verificare/intocmire documentii in vederea instalarii... cu avizarea documentatiei tehnice de instalare. Conform ISCIR PT A1 /2010 , Art.14... unei documentatii tehnice de instalare, avizata de catre RADTI RADTI atorizat ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Radti iscir

RADTI ISCIR


tehnice de instalare. RADTI - avizare/ verificare/intocmire documentii in vederea...RADTI - personal tehnic de specialitate, responsabil cu avizarea documentatiei... documentatii tehnice de instalare, avizata de catre RADTI RADTI ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Servicii de consultanta

SERVICII DE CONSULTANTA


SI PSI-CONSULTANTA SI DOCUMENTE A-Z - Elaborarea de instructiuni proprii pentru... pentru fiecare loc de munca; - Intocmirea planului de actiune in caz de pericol... grav si iminent (unde este cazul); - Stabilirea si intocmirea evidentei zonelor ... »
Buyer Member 13 ani
Satu Mare
232 produse / 10 pagini
25 produse pe pagina.

"intocmirea verificarea documentelor" in Firme Hot - 57 Rezultat(e)
Folositi cautarea