Inscrie firma »

intocmirea unui plan de afaceri - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre intocmirea unui plan de afaceri
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Intocmire plan de afaceri

Intocmire plan de afaceri


si dezvoltarea de afaceri precum si pe consultanta financiara, in special sprijinirea... nostri au instruit si au oferit consultanta unui numar semnificativ de aplicanti atat... necesitatilor, planuri de afaceri, etc.) precum si privind implementarea proiectelor ... »
Oferit de:SC RADINC SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Planificarea afacerii.

Planificarea afacerii.


; necesara eleborarii unui plan de afaceri eficient care sa poata fi prezentat unui... planificarii si al construirii unui fundament solid care sa permita afacerii sa se dezvolte... la intocmirea unui portofoliu NVQ (Calificare Nationala Profesionala). Ea corespunde ... »

Pret: 19.92 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Planificarea afacerii.ghid de start

Planificarea afacerii.Ghid de start


; teoretica si aplicativa – necesara eleborarii unui plan de afaceri eficient, care... de finantare sau care sa fie folosit la intocmirea unui portofoliu NVQ (Calificare...Nr pagini: 286Planificarea afacerii prezinta optiunile si riscurile implicate ... »

Pret: 24.9 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Intocmire politici de backup si restoring, politici

Intocmire politici de backup si restoring, politici de restabilire a sistemelor


la punct un plan de Backup si restoring pentru ca activitatea afacerii dumneavoastra sa... de politici si practici clare pentru a asigura continuitatea afacerii chiar in ciuda...Store este deosebit de utila. Backup&restoring plan este un proces creat special ... »
Buyer Member 10 ani
Teleorman
 Servicii contabile, fiscale si juridice

Servicii contabile, fiscale si juridice


unei afaceri in Romania ; - Intocmirea planului de afaceri si a studiului... limitate de timp fara a va lovi de complicatiile unui contract individual de munca... domeniile serviciilor, vine in intampinarea oamenilor de afaceri si a intreprinderilor ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Curs manager proiect, la petrosani

Curs MANAGER PROIECT, la Petrosani


- alegerea indicatorilor - realizarea unui plan realist al activitatilor proiectului... proiectului - intocmirea unui buget realist al proiectului - constituirea unei...SC TEST FLAG SRL in parteneriat cu Centrul de Afaceri MASTER va ofera ... »
Oferit de:TEST FLAG SRL
Light Member 15 ani
Hunedoara
 Consultanta fonduri nerambursabile

Consultanta fonduri nerambursabile


. EXPERTCONT CONSULT PROJECT va propune un plan in trei etape , cu ajutorul caruia veti... dv ; - Identificarea oportunitatilor si solutiilor pentru afaceri - Etapa ll... investitionale - Planuri de afaceri - Analize financiare cost-beneficiu - Studii ... »
Buyer Member 13 ani
Gorj
 Consultanta pentru obtinerea de finantari

Consultanta pentru obtinerea de finantari


intocmirea documentatiei necesare accesarii unui program de finantare presupune: 1...-zisa a propunerii de finantare (cererea de finantare, plan de afaceri, matricea cadru logic... incheiat atat in scopul realizarii documentatiei necesare pentru accesarea unui program ... »
Buyer Member 16 ani
Brasov
 Curs expert accesare fonduri europene

Curs Expert Accesare Fonduri Europene


; intocmirea corecta si eficienta a documentelor proiectului (Cerere de Finantare, Plan... unui proiect de succes. Tematica cursului va raspunde urmatoarelor intrebari... de finantare? Ce implica din partea institutiei gestionarea unui proiect finantat ... »

Pret: 750 RON
Buyer Member 8 ani
Iasi
 Evaluare imobile si mobile

EVALUARE IMOBILE SI MOBILE


si utilizeaza metode si tehnici de evaluare folosite pe plan international. Expertii... in tara, chirie minima, fezabilitatea unui proiect, valoarea de lichidare, etc... de masura, control si reglare, etc. Rapoartele de evaluare sunt intocmite pentru o ... »
Buyer Member 12 ani
Arges
 Scrierea si implementarea proiectelor europene. notiuni de management

SCRIEREA SI IMPLEMENTAREA PROIECTELOR EUROPENE. NOTIUNI DE MANAGEMENT DE PROIECT


de finantare - componenta a dosarului de finantare. VII. Planul de afaceri. VIII... ABORDATA I. Definirea proiectului - proiect vs. progam: 1. Relatia Plan Strategii... managementul unui proiect? 1. Definirea managementului de proiect. 2. Componentele ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Curs abordare practica a fondului european agricol de dezvoltare

CURS Abordare practica a Fondului European Agricol de Dezvoltare Rurala


din beneficiarii acestor proiecte. Tematica se axeaza pe: o Planul de afaceri agricol o... Procedura de evaluare si verificare a cererilor de finantare o Modul de intocmire... a dosarelor de plata Programul va avea caracterul interactiv al unui work-shop in care ... »
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Consultanta, filaj, investigatii si programe de management al

consultanta, filaj, investigatii si programe de management al securitatii


unui plan tematic bine structurat, ne ajuta sa ne insusim teoretic si practic totul... si stocata informatia. Explozia IT si schimbarile petrecute in relatiile de afaceri, dar... intereselor personale sau de afaceri a oricarui cetatean. Din acest motiv a fost ... »
 Web design, programare si optimizare - seo

Web design, Programare si Optimizare - SEO


Web design si programare. Avand ca scop principal cresterea afacerii... intocmai standardele web actuale. Net Bridge Invest va ofera urmatoarele servicii... realizate in parteneriat cu companii externe dar si cu companii din plan local. Toate ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 8 ani
Calarasi
 Oferta elaborare, implementare, certificare, mentinere si imbunatatire

Oferta elaborare, implementare, certificare, mentinere si imbunatatire sisteme de management integrat calitate-mediu- securitate si sanatate ocupationala-siguranta alimentului


recunoasterii interne si esential, recunoasterii generale pe plan national si international..., astfel incat obtinerea certificarii ISO nu va insemna pentru Dvs. obtinerea unui..., indiferent de profilul afacerii contractate.Singura variabila in derularea lor este ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Monitorizare insatalare si paza

monitorizare insatalare si paza


in functie de specificul obiectivului/lor si pentru intocmirea Planului de Paza... satisfacut; - buna pregatire fizica si specializare; - absolvirea unui curs... cu partenerii nostri de afaceri; - asumarea intregii responsabilitati ce ne revine pentru ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 
16 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"intocmirea unui plan de afaceri" in Firme Hot - 13 Rezultat(e)
Folositi cautarea