Inscrie firma »

intocmirea implementarea proceduri resurse umane - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre intocmirea implementarea proceduri resurse umane
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consultanta resurse umane

Consultanta resurse umane


. -> definirea proceselor si procedurilor de resurse umane, a cadrului...Pachetul de servicii de consultanta in resurse umane pe care il oferim este... de soft salarial. -> asistenta pe linia resurselor umane la infiintarea firmei ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Managementul resurselor umane

Managementul resurselor umane


eficientei functiei de resurse umane asistenta in implementarea planului de masuri... a personalului Elaborarea instrumentelor de resurse umane Regulamentul de Ordine... de resurse umane masurarea gradului in care compania respecta masurile legislative ... »
Buyer Member 10 ani
Brasov
 Consultanta resurse umane

Consultanta resurse umane


þi de gestiune a Resurselor Umane in conformitate cu Legislaþia Muncii o... Elaborarea Regulamentului Intern ºi a procedurii de implementare a acestuia.... o Elaboarea / Revizuirea Fiºelor de post. o Intocmirea documenta ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Curs: "implementarea proiectelor finantate din

Curs: "Implementarea proiectelor finantate din fonduri europene"


Centrul de Resurse Socio-Umane si Educatie Europeana - asociatie specializata...; derularea procedurilor de achizitii publice; intocmirea documentatiei de atribuire... "Implementarea proiectelor finantate din Fonduri Structurale". vezi site - Bucuresti ... »

Pret: 200 RON
 Realizare/ intocmire proiecte fonduri structurale

Realizare/ Intocmire proiecte Fonduri Structurale Europene


resurselor umane: activitati de training si consiliere, formare profesionala continua... procedurilor de achizitii publice - Intocmirea rapoartelor catre finantator Intocmirea...Consultanta profesionista in scriere si implementare proiecte cu finantare ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Oferta elaborare, implementare, certificare,

Oferta elaborare, implementare, certificare, mentinere si imbunatatire sisteme


intirzieri, deficiente, etc. si deci implicit costuri suplimentare; Resursele umane..., va propunem implementarea celor mai bune solutii in managementul: a... de referinta, este stabilita structura documentatiei sistemului ce urmeaza a fi implementat ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Curs manager proiect, cluj-napoca

Curs Manager Proiect, Cluj-Napoca


si al echipei de proiect Managementul resurselor umane Managementul schimbarii... Resurselor Umane POSCCE:Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii... APLICATII PRACTICE: se bazeaza pe studii de caz si simulari privind intocmirea ... »

Pret: 890 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Curs perfectionare manager proiect

CURS PERFECTIONARE MANAGER PROIECT


, agricultura, mediu, productie, servicii, constructii, turism, IT si resurse umane... oameni, proprietati si mediu; 6. Managementul resurselor umane ale proiectului..., experti financiari, juristi, inspectori resurse umane si alti reputati experti ... »
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Kit fiscalitate si contabilitate

KIT FISCALITATE si CONTABILITATE


, publicitate, marketing, consultanta, banci, asigurari, resurse umane, distributie gaze... pe profit si dividende; corelari cu Codul de procedura fiscala... ♦ Cheltuieli ♦ Intocmirea ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"intocmirea implementarea proceduri resurse umane" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea