Inscrie firma »

instalatii ventiloconvectoare - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre instalatii ventiloconvectoare
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Ventiloconvectoare

Ventiloconvectoare


SC Instal & Design Expert Oradea comercializeaza, executa montaj si service... pentru ventiloconvectoare de tavan si podea de diferite capacitati. ... »
Buyer Member 15 ani
Bihor
 Ventiloconvector roccheggiani

Ventiloconvector ROCCHEGGIANI


Ventiloconvectoare ROCCHEGGIANI pentru aplicatii casnice si industriale intr ... »
Oferit de:CYCLON TECH Srl
Buyer Member 17 ani
Braila
 Ventiloconvectoare centrifugale baby wind

Ventiloconvectoare centrifugale BABY WIND


Ventiloconvectoarele sunt echipamente care realizeaza incalzirea sau racirea... obtinuta de la un chiller. Din punct de vedere al functionarii, ventiloconvectoarele..., in functie de anotimp, dupa care este refulat in incapere.Ventiloconvectoare centrifugale ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Ventiloconvectoare tangentiale live

Ventiloconvectoare tangentiale LIVE


Ventiloconvectoarele sunt echipamente care realizeaza incalzirea sau racirea... obtinuta de la un chiller. Din punct de vedere al functionarii, ventiloconvectoarele..., in functie de anotimp, dupa care este refulat in incapere. Ventiloconvectoare tangentiale ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Ventiloconvectoare estro fl

Ventiloconvectoare ESTRO FL


Ventiloconvectoare ESTRO FLConstructia permite standardizarea modelelor pentru... de colectarecondensat. Modelele cu cabinet sunt distribuite cu kit de instalare (suruburi... a schimbatorului)si pot fi rotite cu 180 grade.Motor electric cu trei viteze, instalat ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Ventiloconvectoare estro fa

Ventiloconvectoare ESTRO FA


Ventiloconvectoare ESTRO FA- carcasat, distribuire oblica a aerului Constructia... de colectarecondensat. Modelele cu cabinet sunt distribuite cu kit de instalare (suruburi... a schimbatorului)si pot fi rotite cu 180 grade.Motor electric cu trei viteze, instalat ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Ventiloconvectoare estro fu

Ventiloconvectoare ESTRO FU


Ventiloconvectoare ESTRO FU- Carcasat, montare pe pardoseala sau pe tavan... de colectarecondensat. Modelele cu cabinet sunt distribuite cu kit de instalare (suruburi... a schimbatorului)si pot fi rotite cu 180 grade.Motor electric cu trei viteze, instalat ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Ventiloconvectoare estro fp

Ventiloconvectoare ESTRO FP


Ventiloconvectoare ESTRO FP- Montare pe tavan, cu cabinet, cu grilaj iesire aer... de instalare (suruburi-perete).Schimbator de caldura cu eficienta ridicata din teava....Motor electric cu trei viteze, instalat pe suporti de amortizare vibratii, cu condensator ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Ventiloconvectoare estro fc

Ventiloconvectoare ESTRO FC


Ventiloconvectoare ESTRO FC- Necarcasat, corp ascuns, montare verticala... de colectarecondensat. Modelele cu cabinet sunt distribuite cu kit de instalare (suruburi... a schimbatorului)si pot fi rotite cu 180 grade.Motor electric cu trei viteze, instalat ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Ventiloconvectoare estro fb

Ventiloconvectoare ESTRO FB


Ventiloconvectoare ESTRO FB- Carcasat cu inaltime mica (438mm) pentru montare e... de colectarecondensat. Modelele cu cabinet sunt distribuite cu kit de instalare (suruburi... a schimbatorului)si pot fi rotite cu 180 grade.Motor electric cu trei viteze, instalat ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Ventiloconvectoare estro fbc

Ventiloconvectoare ESTRO FBC


Ventiloconvectoare ESTRO FBC- Necarcasat cu inaltime mica, ascuns montare... de instalare (suruburi-perete).Schimbator de caldura cu eficienta ridicata din teava....Motor electric cu trei viteze, instalat pe suporti de amortizare vibratii, cu condensator ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Ventiloconvectoare estro ff

Ventiloconvectoare ESTRO FF


Ventiloconvectoare ESTRO FF- Necarcasat montare verticala sau oriz, aspiratie... de instalare (suruburi-perete).Schimbator de caldura cu eficienta ridicata din teava....Motor electric cu trei viteze, instalat pe suporti de amortizare vibratii, cu condensator ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Ventiloconvectoare casetate (casete de tavan)

Ventiloconvectoare casetate (casete de tavan) CSEN-HCEN


din polistiren. Instalarea acestor ventiloconvectoare se face foarte usor si rapid. Ambele...Ventiloconvectoarele sunt echipamente care realizeaza incalzirea sau racirea... obtinuta de la un chiller. Din punct de vedere al functionarii, ventiloconvectoarele ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Ventiloconvectoare emicon - serie cwp / cwg

Ventiloconvectoare EMICON - Serie CWP / CWG


pentru instalatii cu 2 tevi K32 Kit electrovalve ON/OFF cu 3 cai pentru instalatii... cu 2 tevi K24 Kit electrovalve ON/OFF cu 2 cai pentru instalatii cu 4 tevi K34... Kit electrovalve ON/OFF cu 3 cai pentru instalatii cu 4 tevi PR Priza de aer ... »
Oferit de:SC FLUXON SRL
Buyer Member 10 ani
Timis
 Ventiloconvectoare emicon - serie vt / st

Ventiloconvectoare EMICON - Serie VT / ST


proiectate pentru instalarea directa, la vedere, carcasate (VT) sau pentru incastrare (ST.../colectorii hidraulici pe partea dreapta BC Bateria auxiliara pentru apa calda pentru instalatii... pentru instalatii cu 2 tevi K32 Kit eletrovalva ON/OFF cu 3 cai pentru instalatii ... »
Oferit de:SC FLUXON SRL
Buyer Member 10 ani
Timis
 Ventiloconvectoare emicon - serie vc / sc

Ventiloconvectoare EMICON - Serie VC / SC


proiectate pentru instalarea directa la vedere, carcasate (VC) sau pentru incastrare (SC... pentru instalatii cu 4 tevi BR Tavita suplimentara pentru colectarea condensului ... »
Oferit de:SC FLUXON SRL
Buyer Member 10 ani
Timis
 Instalatii termice

Instalatii termice


Efectuam instalatii termice din cupru sau polipropilena aparente sau ingropate... in pardoseala si pereti. Instalam radiatore clasice din otel, aluminiu sau fonta... si ventiloconvectoare. Oferim garantia lucrarilor la preturi mici. ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Ventiloconvectoare pentru tubulatura cu debit de aer

Ventiloconvectoare pentru tubulatura cu debit de aer ridicat FCC-FCV


Ventiloconvectoarele sunt echipamente care realizeaza incalzirea sau racirea... obtinuta de la un chiller. Din punct de vedere al functionarii, ventiloconvectoarele..., in functie de anotimp, dupa care este refulat in incapereVentiloconvectoare pentru ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Instalatii electrice, sanitare si termice

INSTALATII ELECTRICE, SANITARE SI TERMICE


aluminiu, otel - instalatii de incalzire cu ventiloconvectoare, panouri radiante...- instalatii electrice de la A la Z - instalatii electrice refacute... sumersibile, grupuri de pompare - instalatii sanitare pe cupru, ppr - calorifere ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Instalatii sanitare si aer conditionat

Instalatii sanitare si aer conditionat


Instalatii sanitare si aer conditionat: Teava din cupru - Silmet Izolatii K... lipire fasonare Rothenberger Ventiloconvectoare Ventilclima Chilere Blue ... »
Oferit de:TECHNOVA
Buyer Member 14 ani
Bihor
 Servicii instalatii termice

SERVICII INSTALATII TERMICE


Proexib Instal isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor termice... lucrari de instalatii, la spatii comerciale, cladiri industriale, restaurante, baruri..., pensiuni, hoteluri, blocuri, case/vile, apartamente individuale. -Instalatii ... »
Buyer Member 7 ani
Timis
 Proiectare instalatii termice

Proiectare instalatii termice


cu ventiloconvectoare - pompe de caldura Proiectul pe care vi-l punem la dispozitie ... »
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Proiectare si consultanta instalatii termoventilatii

Proiectare si consultanta instalatii termoventilatii si aer conditionat (HVAC)


Proiectele pentru instalatiile de termoventilatii si aer conditionat (HVAC... (instalatii cu radiatoare, convectoare, incalzire in pardoseala, incalzire prin radiatie..., ventiloconvectoare, centrale tratare aer, etc.); - Memoriu tehnic si caiet de sarcini ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Instalatii de ventilatie,climatizare si incalzire

INSTALATII DE VENTILATIE,CLIMATIZARE SI INCALZIRE


Generatoare de aer cald . Chillere,ventiloconvectoare ... »
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Agent curatare superconcentrat antibacterian pentru

Agent curatare superconcentrat antibacterian pentru instalatii climatizare


profesional pentru curatarea instalatiilor de climatizare: aparate de aer conditionat..., ventiloconvectoare si chillere. Produsul are eficienta mare in curatarea tuturor tipurilor...: vaporizatoare lamelare ale spliturilor sau ventiloconvectoarelor, filtrele lor ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
223 produse / 9 pagini
25 produse pe pagina.

"instalatii ventiloconvectoare" in Firme Hot - 21 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea